WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnytak się namęczyłam z tym prasowaniem, że nie zauważyłam że już prawie 11:30, w lodówce tylko światło, nic na obiad, mąż już marudzi, a jak wróci to nawet nie będzie miał co jeść, swoją drogą sama się robię powoli głodna a nie mam siły doczłapać się do sklepu...
-
Darusia, Mycha ja zeobilam test w sobote o 6 rano wyszedl negatywny zostawilam w lazience. Jak wstalam kolo 9 byl pozytywny zglupialam generalnie wynik niewazy po 3 godzinach. Spac nastepnej nocy nie moglam i suski trzymalam do 5:30 po czym zrobilam test w niedziele o 5:35 pojawila sie slaba 2 kreska cienka ale wyraźna. Wrocilam szczesliwa do lozeczka M sie przebudzil skubaniec odrazu no i jak sie pyta wiec mu powiedzialam spij tatuśku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 11:27
-
nick nieaktualnyLRF ja przyznam, że też lubię porządek i mieć wszystko zaplanowane. Och uwielbiam organizować, planować i wiedzieć co mnie czeka. Ale nauczyłam się czasem odpuścić, żeby np. Spędzić czas z mężem, albo jak ostanio odpocząć. Ale bałaganu chyba nigdy nie mam.
I u mnie też pieluszki w jedną stronę, skarpetki też składam w jedną stronę. Hmmm nawet jak wieszam pranie to lubię przypinać spinacze kolorystycznie na jednym ubraniu i rzędzie ten sam kolor;)AJrin, mysza0406, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wcześniej testowałam i zawodziłam się jak głupia, a ten cykl miałam odpuszczony,kupiliśmy mieszkanie i wkurzałam się, że mi się @ spóźnia a miałam hsg umówione. W końcu wieczorem zrobiłam a tu 2 krechy!
Co ja nie planowałam jak to pięknie, artystycznie mężowi przekażę. A co wyszło?
Wparowałam do męża do łazienki jak się kąpał z nowiną, roztrzęsiona, biedny nie wiedział co się dzieje;) -
nick nieaktualnyDziewczyny jeśli planujecie więcej dzieci to nie czekajcie za długo bo życie lubi nam krzyżować plany, mała różnica jest lepsza no i ponoć łatwiej jest zajść w "ciążę po ciąży".
Ja swojego maluszka "wykryłam" testem owulacyjnym i czułam, że typowy ciążowy to potwierdzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj Danusia to widzę podobnie jak u nas
ja niby inteligentna a zastanawiałam się czy energy drink mogl wpłynąć na wynik bo byłam wcześniej na silowni...wiem że to głupie ale po prawie 2 latach staran człowiek niedowierza.
Bisacz wiem że najlepiej jedno po drugim choc ja muszę najpierw znaleźć pracę i zdobyć umowę na stałe, jak tylko dostanę od razu chce drugie. Niestety mimo ze 5 lat pracuje w przedszkolu, umowę zawsze miałam na rok - więc kończy się z dniem porodu. Teraz bierzemy kredyt gdzie rata będzie 1300zl więc muszę iść do pracy po macierzyńskim -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDrausia
a to moi tescie sa tacy sami jak Twoi pod wzgledem wypowiedzi czy wscibstwa, jak mnie to irytuje! wsyztsko musza wiedziec i sie glupio wypytuja, i najogrzej tutaj wkurza mnie maz...ile razy mu tlumacze ze stary chloop a sie tatusiowi tlumacyz smieszne to jest! Ja sie moim rodzicom nigd nie tlumaczylam dlaczego, po co , na co...a mooj maz dzwoni bo np. chce pozyczyc cos od ojca i caly wyklad po co mu jest to potrzebne a mnie zaraz cos trafia jak to slysze... i mu mowie nie umiesz odpowiedziec jak twoj ojciec sie wypytuje ze potzrebne ci i tyle i nie bedziesz sie tlumaczyl?....
a najchetniej to by siedzieli jeszcze z nochalem na naszym koncie i wypytywali co ile za ile...zenada. a moj maz to tlumaczy "starsi ludzie tak maja"
dziwne ze moi rodzice jakos tak nie maja