WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
darusia
tak, jeśli wystapisz o macierzyński 100%+60%
ja decyduje sie od razu na 80%(czyli bedzie mniej niż teraz chorobowego)
i oczywiscie piszę o podstawie, a ta podstawa jest dzielona na 30 dni i te kwotę mnoży sie przez ilość dni w miesiącu, stąd mamy wiecej w lipcu (31 dni)a mniej w lutym (28 dni) -
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:ja się zapytam jeszcze raz jak odpiąć zacięty zamek w poszewce na poduszkę?

pomocy, męczę się i męczę i nie daję rady
też raz tak zrobiłam, potem juz do konca nie zasuwałam tych zamkow z zabezpieczeniem przed dziećmi
po prostu próbowałam jakoś to złapać od wewnetrznej strony, palce odpadały, długo trwało, ale dalam rade
-
nick nieaktualny
-
Darusia wrote:Ja w tym roku mam jakieś nie wiem co... Kupiłam sobie od koleżanki takie śliczne truskawki, prosto z pola. Niczym nie pryskane ani nie nawożone. Dziewczyny jakiego strasznego bólu żołądka po nich dostałam! Myślałam, że się wykończę. Tydzień później tata kupił od znajomego i przywiózł do domu - reakcja taka sama. Kocham truskawki, jednak w tym roku nie są mi dane ;(
to mnie tak uczuliły te truskawki
w pierwszej ciązy jadlam po 2kg dziennie codziennie i nic
a teraz 400g i po tyg drapałam przedramiona -
Little Red Fox wrote:kzmcia, idzie ząbek po ząbki, do wieczora może się uda?
czyli zamek zepsuty...
u mnie nie chciał ruszyć
mydło działało na metalowe zabki, musisz to rozruszać, góra dół
też na poszewce od rogala mam zamek z tyci ząbkami i ciężko chodzi -
darusia
rozumiem
bardziej mi chodziło o to, ze sprawdzone rzeczy w ciązy nagle mogą nie służyć
kiedy mam na coś ochotę, to uznaję za znak , ze organizm tego potrzebuje
więc nusi to dzialać w obie strony-jeśli organizm odrzuca, to raczej mu nie służy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo matko bosko sie teraz wkurzyalam, tydzien temu zamawialam panele z listwami i wszytskim i mialy byc niby na nastepny dzien...dobra nie bylo pojechalam pod koniec zeszlego tygodnia nie bylo, wtorek nie bylo, mialy byc na dzi i co sie okazjue ze dostawca od ktorego biore tez narazie ich nie ma i nie wiadomo kiedy beda no kur...... mać!! to głąby nie mogli zadzwonic ze nie ma i narazie nie bedzie??? a nie ja czekam jak jakiś bałwan 1,5 tygodnia na panele zeby sie dowiedziec ze ich nie bedzie super! dzwonie do drugiego sklepu to maja tylko 17 m a ja potzrebuje conajmniej dwa razy tyle jasna dupa! a jak bysmy chcieli wiecej domowic to beda na za tydzien w czwartek.... chyba pojade wezme choc te 17 m bo jak tego nie kupie to oni nie beda zamawiac no bo po co jesli te beda mieli a tak to zamowia i najwyzej dokupie... normalnie nie zle jaja!
-
nick nieaktualnyrozprawiłam się z nim! po prostu na lewej stronie ten zamek nie działa jak powinien, ale jak już byłam w stanie przewlec poszewkę na drugą stronę, poszło już znacznie łatwiejkamciaelcia wrote:czyli zamek zepsuty...
u mnie nie chciał ruszyć
mydło działało na metalowe zabki, musisz to rozruszać, góra dół
też na poszewce od rogala mam zamek z tyci ząbkami i ciężko chodzi
-
nick nieaktualnyJa Ci wcześniej odpisałam, spróbuj mydłem i pod różnymi kątami, sprawdź czy materiał nie podszedł pod. Jakby nie dało rady pokojowo, to probowałabym na chama szybkim ruchem.Little Red Fox wrote:ja się zapytam jeszcze raz jak odpiąć zacięty zamek w poszewce na poduszkę?

pomocy, męczę się i męczę i nie daję rady
-
Little Red Fox wrote:rozprawiłam się z nim! po prostu na lewej stronie ten zamek nie działa jak powinien, ale jak już byłam w stanie przewlec poszewkę na drugą stronę, poszło już znacznie łatwiej

bo te zabezpuieczenie przed dziecmi tak działa
stad póżniej już przewracałam na lewą ale do końca nie zasuwałam zamka-po praniu na prawa stronę i szlo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAjrin moja teściowa też zawsze kupuje nietrafione prezenty. Ona kupuje pod siebie, jej się coś podoba to kupuje, a ja przeważnie później tego nieużywam i mąż też. W ten sposób dostałam kiedyś włoskie, drogie, skórzane kozaki...białe ze spiczastymi palcami!
Małej też kupuje ubranka w rozmiarze no 18msc. A wystarczyłoby zapytać.
AJrin, Sabina lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[