WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:zamawial ktos z was moze posciel na allegro z motywami bajek Disneya czy tam Disney Pixar chodzi mi czy jest to jakas jakosc, bo chce corce prezent na urodziny zamowic w postaci kompletu poscieli z bohaterami z "krainy lodu" i moze ktos akurat z was mial doczynienia i moze cos polecic:)
My zamawialiśmy z Myszką Miki i AngryBirds i naprawdę polecam. Dobrze się pierze, kolory nie farbują, nie blakną. Tylko sprawdź czy 100% bawełna.
-
nick nieaktualny
-
mysza0406 wrote:Kamcia co do literek to ja tyle czekałam. Mam takie ręcznie malowane i domawiałam motylki do nich. Warto zaczekać
dziś powiesiłam za chwilę Wam pokażę
na mojej (ale innej niż twoja)aukcji te napisali 10 dni, a to u mnie mija w przyszłym tyga że Piotrusia pokój sprzątam, to byłoby swietne zwieńczenie dzieła
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia
hahaah a wiesz ze ja mam to samo tylko czekam az bede mogla zrezygnowac ze sniadania, bo ja nienawidze zaraz jak wstane jesc sniadania bleeeee, dopiero pochodze, pokrece sie wypije herate i po 2 godiznach jak wstane to zazwyczaj jem, wylaczajac okres ciazy bo tylko jak wstaje to mam mega ssanie w zoladku jak by ktos z odkurzaczem tam siedzial i czyhal az sie obudze -
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Macioszczyczka
no wlasnie o to mi chodzi zeby po 3 praniach nie wygladaly jak tanie posciele z chińskiego, bo zalezy mi zeby byly po prostu ladne i malej sie podobaly
Są ładne. Z Myszką Miki mam już 2 lata i nic się nie dzieje. A AngryBirds od grudnia tego roku i kolory są zajebiste.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny