WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kamciu - kosmos. Serio
Ale dobrze - tylko się cieszyć
)))))
Sarciu - ale naprawdę ludzie są różni, dzieci są różne. I chyba ciężko Ci jednak ocenić moje relacje z owymi osobami - a co za tym idzie - szczerość przeprowadzanych rozmów?Hm?
)))
Po prostu nie ma co demonizować. Takie jest życie i takie mamy czasy. Wiele zależy od tego, jakie jest dziecko, jaką będzie miało opiekę pod nieobecność mamy itd.Sophia lubi tę wiadomość
-
mychakruszyna wrote:Może borówki byly czymś spryskane ? Wiadomo pewno mylas je ale czasem owoce sa sypane takim białym proszkiem który ciężko zmyć
albo w pizzy cie cos uczuliło
Dzwonilam do gina i mowi fenistil zel uzyc, ale na raz lub dwa nie bede calej tubki kupowac.
-
bratek
chleba odpowiedniego długo szukalam
ubolewam, ze tak mało owoców mogę
ciągnie mnie do mleka i dzemu
parówki jem bo maja kcal (i ostatnio smakują na nowo)
ziemniaki, potrawy mączne totalnie odpadają - naleśniki sa na mojej liście wyprawkowej do szpitala
nad pierwszym sniadaniem niemal płaczę - bo głodna nie jestem, a zjeśc muszę
ostatnio było szlenstwo-dwie kawy
ale sie cieszę, że balastu nie mam, ale diab sie o to czepiała znowuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 13:54
-
kamciaelcia wrote:mi truskawki wyszły nie dlatego, ze je zjadłam, ale ze je jadłam juz jakiś czas regularnie (codziennie po 400g)
teraz jem borówki.
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Sarcia a mi ostatnio była potrzebna folia bąbelkowa
a nigdzie nie mogłam znaleźć
hahha to wpadaj do mnie bo dzieki Gemini mam dostatek foli ze moge sobie z niej zrobic 2 komplety poscieli w stylu hermetycznie pakowaneMacioszczyczka lubi tę wiadomość
-
anka
ja mialam ciut takich krosteczek bezbarwnych tam gdzie ty pokrzywke
i juz mi to dało do myslenia
a kiedys od czerwonego sie drapałam (nadmiar pomidorów czy truskawek)
u ciebie obstawiam truskawki, bo mango to dzieciom chyba w 6 czy w 7 mieisiacu sie podaje, truskawki ciut później (wiekszy alergen?) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny a ja od dwóch dni latam po mieście potem wracam około 13 i już padam na twarz...
od 10 sierpnia zaczyna się u nas remont nareszcie !
Dziewczyny rozmawiałam z Panią od ZUSu i powiedziała, że pierwsze 20 tygodni ma się 100% potem 60% jeśli wynagrodzenie jest mniejsze niż 1000 zł to zaokrąglają i wypłacają przez kolejne 32-34 tygodnie po 1000 zł.
-
nick nieaktualnyzamawial ktos z was moze posciel na allegro z motywami bajek Disneya czy tam Disney Pixar chodzi mi czy jest to jakas jakosc, bo chce corce prezent na urodziny zamowic w postaci kompletu poscieli z bohaterami z "krainy lodu" i moze ktos akurat z was mial doczynienia i moze cos polecic:)
-
sarcia123 wrote:zamawial ktos z was moze posciel na allegro z motywami bajek Disneya czy tam Disney Pixar chodzi mi czy jest to jakas jakosc, bo chce corce prezent na urodziny zamowic w postaci kompletu poscieli z bohaterami z "krainy lodu" i moze ktos akurat z was mial doczynienia i moze cos polecic:)
bo Młodemu chcę zamówić Lego albo minionki.
-
nick nieaktualny