WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa w tym roku tez musze zakupic sobie jakies porządne kozaki i nowy plaszcz bo pzrez ostatnie kilka lat zakupow w tym zakresie nie robilam bo wiaodmo moja waga mi nie pasowala i nie chcialam wydawac na duze ciuchy rzeczy ot taka dziwaczka ze mnie
am oze i nawet w tym roku jeszcze nic nie kupie, bo watpie zebym tak syzbko z wagi zeszla, wiec pewnie dopiero na przyszly rok kupie sobie juz w moim rozmiarze rzeczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2016, 14:20
-
Darusia wrote:Ja wczoraj pojechałam ze swoim M do miasta, stwierdził, że powinnam trochę wyjść z domu. No to pojechaliśmy. Zawiozłam część ubranek po małej przyjaciółki do domu samotnej matki i dziecka i pojechaliśmy na lody. Po tych lodach na chwilę do lidla (po bułki i coś do bułek do pracy dla M). To już jak wysiadałam na parkingu z samochodu to ledwo za nim szłam i dyszałam "poczekaj na mnie, bo nie nadążam". Całą drogę powrotną się ze mnie śmiał
. Tak od dwoch tygodni ciesze sie ze wyprawke wczesniej ogarnelam
popralam i poprasowalam. Mam jeszczemdostac ciuszki ale juz na luzie je wezme, po maluchu
.
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:no ja wlasnie tez dlugo jem i musze miec porzadna przerwe na sniadanie, bo nie umiem sie nałykac jak kaczka
nawet kawe pije pol godziny co zawsze wkurza mojeko męża:)
Ja MUSZĘ od razu, mam już tak od kilku lat zakodowane, żzeby zjeść do dwóch godzin po wstaniu. Po śniadaniu kawa - nie ma opcji, żebym wlała ten kwas na pusty żołądek - i dopiero można funkcjonować.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa sie ciesze ze wyprawke ze strony kosmetycznej mam juz ogarnieta, takze mnie nic nie zaskoczy na w razie co bo wszytsko juz mam w domu
teraz jak w ktorys dzien bedzie pogoda to wypierzemy z mezem łozeczko, zeby tez juz bylo czyste i wyprane ze tylko sie rozlozyu i po sprawie
ogolem to tesciowa miala sie tym zajac ale po ostatniej wymianie zdan zabralam lozeczko i bez laski zrobie sobie sama z mezem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywlasnie tez bym raz chciala przyjsc i miec obiad na stole ale nie z baru tylko ugotowany pzrez mojego meza, ale do tego to on ma dwie lew rece
wiec zakazuje mu podejmowac prob robienia czegokolwiek w kuchni jak mnie nie ma bo jeszcze by cos wybuchłona sczescie on sie do tego nie pcha bo nie lubi siedziec w kuchni
-
nick nieaktualnyJa pościel mam po siostrze (ma 6 lat) i po synku, wszystko w kolorach unisex, więc nie kupowałam. Muszę zakupić tylko wypełnienie, ale z tym to poczekam nawet do listopada, albo grudnia, bo w mieszkaniu mam ciepło i na chwilę obecną wystarczy śpiworek, bądź pajacyk i pieluszka flanelowa
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:wlasnie tez bym raz chciala przyjsc i miec obiad na stole ale nie z baru tylko ugotowany pzrez mojego meza, ale do tego to on ma dwie lew rece
wiec zakazuje mu podejmowac prob robienia czegokolwiek w kuchni jak mnie nie ma bo jeszcze by cos wybuchłona sczescie on sie do tego nie pcha bo nie lubi siedziec w kuchni
U mnie zrobi coś dobrego, jak się postara tylko on do każdej cynności używa nowego noża, nowej deski i nowych garów. A zmywać muszę cholera ja...;/ Więc wolę ugotować sama, bo sprzątam na bieżąco. -
nick nieaktualnyJa jak gotuje to tez lubie miec porzadek w kuchni, wiec przed przystapieniem do pracy sprawdzam zawartosc zmywarki zeby tylko naczynia powrzucac
ja nie zmywam naczyn w domu, musze miec zmywarke bo od mlodych lat ze stawami mam problemy (reumatoidalne zapelenie stawow) i dlugie moczenie rak w wodzie pwooduje to ze mam spuchniete dlonie i zaraz mnie bolą ;/ -
nick nieaktualnyA_n_k_a_80 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a107838ee2da.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/733cb099ad66.jpg
Hejka mamy
Na przedramionach takie cos mi w nocy wyszlo i w nocy swedzialo jakby po komarze smarowalam kremem i juz nie swedzi ale zostalo takie czerwone, pytanie mialyscie? grozne? martwic sie? dzwonic do gina?.
Anka, ja mialam bardzo podovne juz kilka razy w ciazy, odkrylam, ze to zawsze po wiekszym sprzataniu, uvzula mnie jakis plyn/proszek do czyszczenia, nie wiem.
W kazdym razie wczesniej tak nie mialam, ale pilam wapno i po kilku dniach znikalo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:będziecie miały wszystko ułożone jak od linijki
naprawdę przeraża mnie, że nawet pieluszki tetrowe po złożeniu musiały mieć równy kształt i wszystkie brzegi leżeć po jednej stronie - to się już chyba leczy
Haha, znowu jakbym siebie widziala
A najgorsze, ze ta tetra tak sie rowniutko skladac nie chce :p
Ale za to jak to cudnie wyglada w szafce, jak juz jest rowniutko poukladane, kazde w jedna strone, achh.
A do przescieradel caly czas sie przymierzam, juz mi tylko one zostaly do przeprasowania i kocyki.