WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam +7 kg jak do tej pory. W pierwszej ciąży przybyło mi 10 kg, ale teraz będzie więcej, bo mam większy brzuszek
Dziewczyny podpowiedzcie, co mam kupić szwagierce na prezent dla drugiego synka.
Dla pierwszego kupiłam komplet spodnie, bluzka i bluza z kapturkiem oraz specjalny album do zdjęć na pierwszy rok życia.
Teraz chciała kocyk z Baby Ono ( już kupiłam ), ale jeszcze coś by się przydało.
Ubranek ma bardzo dużo... myślę, myślę i nie wiem...
Macie jakiś pomysł? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa sie na temat wagi juz nie wypowiadam :p
A z pieluszek to mam 10 cienkich tetr i 5 grubszych, 5 kolorowych, 5 flanelowych i 5 bamusowych. I jeszcze kupilam na wyprobowanie 2 flanelowe z wszyta ceratka, fajnie sie wypraly.
Moze troche przesadzilam, ale jakos tak nie koglam sie powstrzymac -
nick nieaktualnymuszę się na chwilę wstrzymać i zastanowić czy potrzebujemy kilku rzeczy więcej, niby dostaliśmy jakieś zabawki, nie chcę żeby się one później walały po wszystkich kąta, najwyżej jakąś zawieszkę do wózka sobie sprawię. A o skarpetkach z grzechotką marzę, odkąd je pierwszy raz zobaczyłam
a takie cieplejsze bamboszki to tak w sam raz na zimę będzie miał, jak już przyjdzie listopad/grudzień.
a wieczorem jedziemy do koleżanki, bo ma do oddania bujaczek i cieszę się z niego przeogromnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej mamuśki, po wizycie, wszystko ok z maluchem, wazy 2250gprzeplywy ok, wody w normie i tak o. Następna wizyta za 2tyg. A we wtorek wizyta u ginki, zobaczymy jak szyjka i czy jakas infekcja tam sie nie zrodzila przez te masci i czopki na hemoroidy.
kamciaelcia, AJrin, mmargol, agatia, violett, Pysiaczek89, mysza0406, Anulka01, żabka04, Sabina, bisacz, marta258, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi znajomi polecali gryzaczki zyrafa sophie robia furore.
http://www.tublu.pl/zabawki-dla-niemowlat/grzechotki-i-gryzaki/zyrafa-sophie-vulli-w-kartonowym-opakowaniu.html?gclid=Cj0KEQjw_eu8BRDC-YLHusmTmMEBEiQArW6c-BgeOuHFqkyXJa7UgTCb0aVtruuron-s200fsL37TBcaAnyp8P8HAQ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:Mi znajomi polecali gryzaczki zyrafa sophie robia furore.
http://www.tublu.pl/zabawki-dla-niemowlat/grzechotki-i-gryzaki/zyrafa-sophie-vulli-w-kartonowym-opakowaniu.html?gclid=Cj0KEQjw_eu8BRDC-YLHusmTmMEBEiQArW6c-BgeOuHFqkyXJa7UgTCb0aVtruuron-s200fsL37TBcaAnyp8P8HAQmoże Kuba będzie lubiał