X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow 1800 stron grubo. Ja z gemini tez mialam duzo foli ale przynajmniej wszsytko ladnie ogarniete bylo i nic sie nie uszkodzilo. Ja wyjmuje palki z kurczaka na obiad. Popadalo i jest czym oddychac. Dziewczyny dzieki za troske pokrzywka juz schodzi wiec bedzie git.

Z innej beczki ostatnio zastanawialam sie jak ja mala sama po kapieli ogarne do recznika a jednak wolalam ja kapac w lazience i eurek kupilam na pralke dmuchany przewijak z ikea. Tylko byl myk bo pralka ladowana od gory i do tego ma pokretlo na srodku od programatora. Tak sie nagimnastykowalam i wycielam kulko pod te pokretlo obkleilam szara tasma wycielam gabke na glebokosc poktetla i mam mega miejscowke dla malej do ogarniecia po kapieli :) ciesze sie z tego jak glupia. Wieczorem Wam podesle fote jak to wyglada :)

Ulfenstein lubi tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wchodzę na fb, a tam zdjęcia placków ziemniaczanych! aż mnie się zachciało, o masakra! :)
    znalazłam fajny sklep i kusi mnei żeby zamówić kilka pierdółek www.bobobaby.eu

• AJrin Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pospalam :) takisenny dzień plus kolejna nocka nieprzespana i padlam. Powiem wam, iz pomimo mojej przerazajacej wagi 90+ nie jest ze mna tragedia. Chodze w miare normalnie mieszkam na 2 pietrze bez windy i tak standardowo 2 razy do 3 dziennie schody zaliczam. Jeszcze M w niczym mi noe pomaga bo daje rady sandalki zapiac pokraczniw ale daje ;)

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sobie jakos radze, najgorzej jest z ubieraniem skarpetek do adidasow... i wiazaniem adidasow ;)nie nosze sandalow w ciazy ani klapek bo sa dla mnie nie wygodne, czasami ubiore baleriny ktorych nie cierpie mimo ze sa nowe 2 razy zalozone chyba mam stopy opuchniete bo normalnie mnie cisna w palce ;/

• agatia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin ja się też czuję super, latam po kilka razy dziennie do sklepu, czy z Młodym na spacer. Teraz trochę mi opuchlizna przeszkadza, ale ginka mówi, że z racji tego mam dużo mniej na wadze, bo przytylam 7 kg, a w rzeczywistości mniej :) więc po ciąży liczę na jakiś spory minusik, tak jak z synkiem :)

AJrin lubi tę wiadomość

• Darusia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 15:58

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia

ja licze na wielki minusik po ciazy , łudze sie ze jak urodze to moment schudne bez wiekszego wysilku haha , nadzieja matka glupich :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 2 opakowania tych podkladow poporodowych zobaczymy ile z nich uzyje a jak nie ebde mocno krwawic to normalne popdaski bede ubierac, bo ogolem po cc to wklady poporodowe byly tak naprawde nie uzyteczne , bo oni wsyztsko czyszcza i niewiele juz z nas pozniej leci

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łóżeczko skaldamy :D

AJrin lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też kupiłam tylko dwie paczki, zawsze można dokupić :)
    ja się ciągle zastanawiam czy nie mam tetry za mało, ile Wy macie tych pieluszek?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 10 szt pieluch tetrowych i 4 pieluchy flanelowe, wiecej nie kupuje bo przy corce 10 w zupelnosci mi wystarczylo :)

• Darusia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 15:58

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogole to sie witam. Tez mialam mega ciezka noc.
    A od rana sprzatam, bo w weekend mam gosci, traz chwila odpoczynku.

Wczoraj spakowalam torby do szpitala, poukladalam rzeczy malego i teraz czekamy :)

Sarcia, ja przez moje spuchniete nogi nje jestem w stanie zalozyc innych butow niz wysluzone japonki :D
    Nawet jak jest chlodno i deszczowo, no nie mam jak :p

• agatia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 10 kolorowych tetrowych i 5 flanrlowych, 2 bambusowe. Muszę białe jeszcze kupić ze 3-4.

Sarcia ja z synkiem po ciąży miałam sporo ba - koło 10-11 kg, a dietę cukrzycowa stosowalam dopiero od 28tc.
    Teraz na diecie od początku ciąży i +7 kg z opuchlizna, więc liczę na jakieś - 13-15 kg :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam tylko jedną kolorową, więc chyba zamówię te z bobobaby, wyglądają na lepszej jakości niż te z allegro. Dodatkowo chyba kupię jakieś bambosze na 3+ bo są przeurocze <3 zaraz wyciągam pranie, aż boję się pomyśleć w jakim stanie będzie kocyk z pepco...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja zadnej diety nie mam jem co chce :) teraz 30 tc i na wadze +8kg od poczatku ciazy, takze nie narzekam bo ogolem wszystko idzie mi w brzuch, po corce zostaly mi boki bo znow wszystko szlo mi w boki, a teraz brzuch mam jak pilka do koszykowki....dlateho tak podejrzewam ze spory facet bedzie z tego naszego " malego" , mam wizyte 10.08 i jestem mega ciekawa ile przybral na wadze od ostatniej wizyty czyli od 11.07 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tetra sluzyla glownie do wycierania ulewania malej i podkladania po piersi jak karmilam no impozniej robilam z nich takie duze sliniaki jak w gre wkroczyly marchewki i inne sprawy, wiec mysle ze nie ma co na tym przeplacac bo wlasciwie to one sluza za scierki tak naprawde przynamniej u mnie :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo.juz po 15 zaraz moj maz powknien byc w domu i bedaiemy zalatwiac sprawy z tymi nieszzcesnymi panelami, na sama mysl mi sie nie chce wkurzac nawet...

• mmargol Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF a zauważyłaś gdzieś na tej stronie jakie sa koszty i opcje dostawy? Zazwyczaj jest taka zakłada a tutaj nic

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    LRF a zauważyłaś gdzieś na tej stronie jakie sa koszty i opcje dostawy? Zazwyczaj jest taka zakłada a tutaj nic
    http://bobobaby.eu/content/10-darmowa-dostawa

mmargol lubi tę wiadomość

‹‹ 1759 1760 1761 1762 1763 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ