SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow 1800 stron grubo. Ja z gemini tez mialam duzo foli ale przynajmniej wszsytko ladnie ogarniete bylo i nic sie nie uszkodzilo. Ja wyjmuje palki z kurczaka na obiad. Popadalo i jest czym oddychac. Dziewczyny dzieki za troske pokrzywka juz schodzi wiec bedzie git.

Z innej beczki ostatnio zastanawialam sie jak ja mala sama po kapieli ogarne do recznika a jednak wolalam ja kapac w lazience i eurek kupilam na pralke dmuchany przewijak z ikea. Tylko byl myk bo pralka ladowana od gory i do tego ma pokretlo na srodku od programatora. Tak sie nagimnastykowalam i wycielam kulko pod te pokretlo obkleilam szara tasma wycielam gabke na glebokosc poktetla i mam mega miejscowke dla malej do ogarniecia po kapieli :) ciesze sie z tego jak glupia. Wieczorem Wam podesle fote jak to wyglada :)

Ulfenstein lubi tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wchodzę na fb, a tam zdjęcia placków ziemniaczanych! aż mnie się zachciało, o masakra! :)
    znalazłam fajny sklep i kusi mnei żeby zamówić kilka pierdółek www.bobobaby.eu

• AJrin Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja pospalam :) takisenny dzień plus kolejna nocka nieprzespana i padlam. Powiem wam, iz pomimo mojej przerazajacej wagi 90+ nie jest ze mna tragedia. Chodze w miare normalnie mieszkam na 2 pietrze bez windy i tak standardowo 2 razy do 3 dziennie schody zaliczam. Jeszcze M w niczym mi noe pomaga bo daje rady sandalki zapiac pokraczniw ale daje ;)

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sobie jakos radze, najgorzej jest z ubieraniem skarpetek do adidasow... i wiazaniem adidasow ;)nie nosze sandalow w ciazy ani klapek bo sa dla mnie nie wygodne, czasami ubiore baleriny ktorych nie cierpie mimo ze sa nowe 2 razy zalozone chyba mam stopy opuchniete bo normalnie mnie cisna w palce ;/

• agatia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin ja się też czuję super, latam po kilka razy dziennie do sklepu, czy z Młodym na spacer. Teraz trochę mi opuchlizna przeszkadza, ale ginka mówi, że z racji tego mam dużo mniej na wadze, bo przytylam 7 kg, a w rzeczywistości mniej :) więc po ciąży liczę na jakiś spory minusik, tak jak z synkiem :)

AJrin lubi tę wiadomość

• Darusia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 15:58

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia

ja licze na wielki minusik po ciazy , łudze sie ze jak urodze to moment schudne bez wiekszego wysilku haha , nadzieja matka glupich :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 2 opakowania tych podkladow poporodowych zobaczymy ile z nich uzyje a jak nie ebde mocno krwawic to normalne popdaski bede ubierac, bo ogolem po cc to wklady poporodowe byly tak naprawde nie uzyteczne , bo oni wsyztsko czyszcza i niewiele juz z nas pozniej leci

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łóżeczko skaldamy :D

AJrin lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też kupiłam tylko dwie paczki, zawsze można dokupić :)
    ja się ciągle zastanawiam czy nie mam tetry za mało, ile Wy macie tych pieluszek?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 10 szt pieluch tetrowych i 4 pieluchy flanelowe, wiecej nie kupuje bo przy corce 10 w zupelnosci mi wystarczylo :)

• Darusia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 15:58

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogole to sie witam. Tez mialam mega ciezka noc.
    A od rana sprzatam, bo w weekend mam gosci, traz chwila odpoczynku.

Wczoraj spakowalam torby do szpitala, poukladalam rzeczy malego i teraz czekamy :)

Sarcia, ja przez moje spuchniete nogi nje jestem w stanie zalozyc innych butow niz wysluzone japonki :D
    Nawet jak jest chlodno i deszczowo, no nie mam jak :p

• agatia Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 10 kolorowych tetrowych i 5 flanrlowych, 2 bambusowe. Muszę białe jeszcze kupić ze 3-4.

Sarcia ja z synkiem po ciąży miałam sporo ba - koło 10-11 kg, a dietę cukrzycowa stosowalam dopiero od 28tc.
    Teraz na diecie od początku ciąży i +7 kg z opuchlizna, więc liczę na jakieś - 13-15 kg :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam tylko jedną kolorową, więc chyba zamówię te z bobobaby, wyglądają na lepszej jakości niż te z allegro. Dodatkowo chyba kupię jakieś bambosze na 3+ bo są przeurocze <3 zaraz wyciągam pranie, aż boję się pomyśleć w jakim stanie będzie kocyk z pepco...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja zadnej diety nie mam jem co chce :) teraz 30 tc i na wadze +8kg od poczatku ciazy, takze nie narzekam bo ogolem wszystko idzie mi w brzuch, po corce zostaly mi boki bo znow wszystko szlo mi w boki, a teraz brzuch mam jak pilka do koszykowki....dlateho tak podejrzewam ze spory facet bedzie z tego naszego " malego" , mam wizyte 10.08 i jestem mega ciekawa ile przybral na wadze od ostatniej wizyty czyli od 11.07 :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tetra sluzyla glownie do wycierania ulewania malej i podkladania po piersi jak karmilam no impozniej robilam z nich takie duze sliniaki jak w gre wkroczyly marchewki i inne sprawy, wiec mysle ze nie ma co na tym przeplacac bo wlasciwie to one sluza za scierki tak naprawde przynamniej u mnie :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo.juz po 15 zaraz moj maz powknien byc w domu i bedaiemy zalatwiac sprawy z tymi nieszzcesnymi panelami, na sama mysl mi sie nie chce wkurzac nawet...

• mmargol Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF a zauważyłaś gdzieś na tej stronie jakie sa koszty i opcje dostawy? Zazwyczaj jest taka zakłada a tutaj nic

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lipca 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmargol wrote:
    LRF a zauważyłaś gdzieś na tej stronie jakie sa koszty i opcje dostawy? Zazwyczaj jest taka zakłada a tutaj nic
    http://bobobaby.eu/content/10-darmowa-dostawa

mmargol lubi tę wiadomość

‹‹ 1759 1760 1761 1762 1763 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ