WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kornelia85 wrote:Hej dziewczynki?
Macie jakiś fajny przepis na ogórki na zimę?
Co roku to samo robię, chciałabym coś innego
robię konserwowe, kiszone, krokodylki, z selerem i kolendrą, sałatkę szwedzką, z curry
u nas są jeszcze ketchupowe, kanapkowe, z czosnkiem i cayenn
ja zaczełam od prania poprałam koszule do szpitala i jedną posciel co mi przyszła ze smyka chociac tu pogody nie ma, warunki ograniczone ale może jakoś wyschnie. Myślałam ze sobie troche odpoczne a tu jest masa robty naprawdę zostawić męza na tydzień samego hehehhe całe mieszkanie spakował do jednego pokoju a ja teraz musze je rozpakowac
jutro mamy rocznicę ślubu i musze coś szybko wymyślec i zareerowowac stolik bo nic nie mam:(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja też mam pytanie. Od jakiegoś czasu mam na wewnętrznej stronie dłoni obu czerwone plamki. Dziwnie to wygląda, tak jakby mi naczynka popękały na całej wewnętrznej stronie czy coś. Ani to nie boli, ani nie swędzi, po prostu jest.
Nie wiem czy pokazywać lekarzowi bo pomyśli że naprawdę przesadzam już z każdą pierdołąale może wiecie od czego to może być? Próbowałam ująć to na zdjęciu ale nie wiem czy widać
http://iv.pl/images/11323724661581429147_thumb.jpg
http://iv.pl/images/04828366012937869324_thumb.jpg -
Uwaga, temat do czytania nie przy jedzeniu:P
W weekend coś pisałyście o oczyszczaniu organizmu przed porodem - rozwolnienie? Chyba Ksosia o tym pisała, to jest jakiś zwiastun? Bo tak po cichu Wam powiem, że od 3 dni to mam rozwolnienie i to chyba coś za długo, to chyba niezdrowo już jak tyle trwa? Może przesadzam, ale tak jak wcześniej miałam zatwardzenia i zaczęłam pić sok jabłkowy w zeszłym tyg (około 2 szkl dziennie takiego soku tłoczonego mętnego), to tak zatwardzenia odeszły w niepamięć a mam rozwolnienie, no ze skrajności w skrajność, chyba coś nie tak.. -
nick nieaktualnymmargol wrote:Dzięki bisacz za info
ale jakie to śmieszne uczucie
Kornelia ja robiłam w zeszłym roku sałatkę z ogórkami, papryką czerwoną, żółtą i cebulką w zalewie octowejjeszcze pikle robiłam
Ja już mam zrobione (tylko się ze mnie nie śmiejcie) miód z mleczy, dżem z truskawek, konfiturę z wiśni, teraz robię różne ogórki, na dniach będę robić sałatkę z zielonych pomidorów (mniam polecam), paprykę, później konfiturę ze śliwek, burakihe he trochę tego się uzbierało
mmargol lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny