X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Angela
    A w teorii kładziesz się w dzień cc czy wcześniej? ?
    Ja mam w czwartek wizytę ale wcześniej ktg i z położna sobie na luzie pogadam o zwyczajach

Idę w dzień cc i jestem pierwsza do cięcia w tych planowanych. Jedynie nagłe przypadki są przede mną.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poki co czekam na wizyte 10.08 i zobaczymy co doktoreek powie, ale powiem wam ze mam jakies dziwne pzrecucie z emimo wszytsko bede meic druga cesarke ;/ powoli sie psychicznie na to nasatwaiam bo na sama mysl az mną trzęsie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -a?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo nie martwicie sie ja tez bede lazic caly sierpien i w dodatu jeszcze caly wrzesien wiec faktycznie dziewczyn dzieciaki beda miec juz miesiac a ja bede sie toczyc jak jajo dinozaura:)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za pierwszym razem na wtorek zapisali nas 4 na cc ale nie znałam kolejności. Potem padł pomysł ze mi i jednej dziewczynie cc zrobię dzień wcześniej. Byłam pierwsza bo to było moje pierwsze cięcie a tamtej drugie (wiec operacja dłużej trwała )

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabcia

super ze wsyztsklo ok cieszymy sie razem z Toba!!":)

Dzierzba

Ty zyjesz!! super wygladasz:) Jak tam u tesciowej? to ty tez juz nie dlugo ze 3 tygodnie i bedziesz mama:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My byliśmy dzisiaj w kinie na Bournie, ale tak się dziewczynki wierciły chyba pozycja siedząca im nie pasowała :D no i mdli mnie od kilku dni jakoś :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Heeej kobitki! Pamiętacie mnie jeszcze? ;) Mam nadzieję, że u was wszystko w porządku, dzieci rosną, wyprawki poszykowane! :) Ja 16.08 idę do szpitala. Pewnie z tydzień poleżę i chłopcy bedą ze mną. Rośniemy jak szaleni, łapki puchną i napieprzają, toczę się kaczym krokiem. Poza tym wszystko dobrze.:) A oto my: https://naforum.zapodaj.net/thumbs/deeb2cf196f9.jpg
    No Dzierzba fajnie, że się odezwałaś i pokazałaś :) śliczny brzusio i jaki duży !!! :D Już tak blisko masz termin... wow.... ile chłopcy ważą?
    Ps. Piękna bluzka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 16:12

• agatia Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba ślicznie wyglądasz, brzusio piękny :) dobrze, że wszystko u Was ok :)

Zabcia super, że wód dużo :) zatem łódź płynie dalej :)

Angela no często koło 36tc są pierwsze rozpakowania, choć u nas oby po 37 tc :)

Pysiaczek89, Dzierzba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My również dzisiaj zaczynamy 34 tc :) i prezentujemy się po domowemu tak:

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b33ec9b331d.jpg

Niby mały, ale duże znaczenie ma ubranie :)
    Wczoraj już dwie osoby z klatki pytały mnie kiedy rodzę :O

AJrin, kamciaelcia, Dzierzba, martta, mmargol, violett, Anulka01, _izunia_, bisacz, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko Twój bliźniaczy brzusio bardziej filigranowy, jak na kobietki przystało :) zgrabniutko wyglądasz :)

Dzierzba, pirelka lubią tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teściowa żyje... Ehm, teges... nie chce mnie się o tym gadać :D
    Pirelka nie wiem ile ważą bo miałam ostatnie usg 14.07 (?). Ważyli wtedy po 1600. Teraz pewnie powyżej 2 kg. Lekarz mówił, że do 3 kg mogą dojść. Zazdraszczam takiego małego brzusia.
    Bluzka z Top secret sprzed dwóch lat. Trochę mi maskuje ten kałdun mój, bo jest już ogromny. Rozstępów jeszcze nie mam uf uf. ;)

pirelka, agatia, _izunia_ lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba
    Brzusio pokaźny :D ale naprawdę cudowny :D

pirelka lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Teściowa żyje... Ehm, teges... nie chce mnie się o tym gadać :D
    Pirelka nie wiem ile ważą bo miałam ostatnie usg 14.07 (?). Ważyli wtedy po 1600. Teraz pewnie powyżej 2 kg. Lekarz mówił, że do 3 kg mogą dojść. Zazdraszczam takiego małego brzusia.
    Bluzka z Top secret sprzed dwóch lat. Trochę mi maskuje ten kałdun mój, bo jest już ogromny. Rozstępów jeszcze nie mam uf uf. ;)
    No to Twoje sporo większe :) moje nie całe 2 tyg. temu miały po ok. 1500g i lekarka mówiła, że jak będą po 2 kg to starczy :)
    U mnie ostatnio zauważyłam zaróżowione rozstępy, do tej pory miałam tylko stare białe i nic nowego..

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    No to Twoje sporo większe :) moje nie całe 2 tyg. temu miały po ok. 1500g i lekarka mówiła, że jak będą po 2 kg to starczy :)
    U mnie ostatnio zauważyłam zaróżowione rozstępy, do tej pory miałam tylko stare białe i nic nowego..
    No to faktycznie sporo mniejsze. Teraz mogą ruszyć z kopyta, a moje przestać rosnąć ;) Masz już termin wyznaczony?

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super brzuszki :)
    Torba prawie spakowana ale nie bylo to latwe musze przyznać niby wszystko w domu czekało ale smoczek butelka trzeba wyparzyc laktator też. Pieluszki rozpakowac i spakowac tylko 30 sztuk reszte M dowiezie. Koszule wyprasowac i tu mam zonka bo jedną mi wcieło nie wiem gdzie wrrr wiem ze była prana ale kto gdzie wpakował. Normalnie giną mi rzeczy na powierzchni 40 metrów non stop, już nawet szafe M przeszukalam ale zonk i nie ma.
    Recznik wyprasowac przygotowac kubek itd no zeszło sie pół dnia.
    No i przy takim pomagierze nic łatwo nie idzie.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/35256792511d.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 16:41

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    No to faktycznie sporo mniejsze. Teraz mogą ruszyć z kopyta, a moje przestać rosnąć ;) Masz już termin wyznaczony?
    Nie sądzę, by ruszyły bo obastawiam końcówkę sierpnia/początek września na koniec, a niezbyt dużo rosną od ważenia do ważenia ;) sama lekarka mówi, że za duże nie będą, byleby miały po 2 kg.

Dokładnego terminu nie mam, bo mam nastawiać się na sn, pewnie w sierpniu przy obserwacji powie mi kiedy iść do szpitala.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin, już wyparzasz wszystko ? Ja dopiero po powrocie do domu planuję.

• agatia Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko smoczek do szpitala wyparzam w razie W, choć nie zamierzam go użyć ;)
    Butelki dopiero po powrocie ze szpitala :)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka wyparzylam jedna butelke mala co dawali na szkole rodzenia i jeden smoczek bo to plus laktator zabieram do szpitala. Z laktatorem sie zastanawiam chyba bedzie czekał w domu i M przywiezie wrazie czego.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

‹‹ 1811 1812 1813 1814 1815 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ