WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Angela
A w teorii kładziesz się w dzień cc czy wcześniej? ?
Ja mam w czwartek wizytę ale wcześniej ktg i z położna sobie na luzie pogadam o zwyczajach
Idę w dzień cc i jestem pierwsza do cięcia w tych planowanych. Jedynie nagłe przypadki są przede mną. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Heeej kobitki! Pamiętacie mnie jeszcze?
Mam nadzieję, że u was wszystko w porządku, dzieci rosną, wyprawki poszykowane!
Ja 16.08 idę do szpitala. Pewnie z tydzień poleżę i chłopcy bedą ze mną. Rośniemy jak szaleni, łapki puchną i napieprzają, toczę się kaczym krokiem. Poza tym wszystko dobrze.
A oto my: https://naforum.zapodaj.net/thumbs/deeb2cf196f9.jpg
śliczny brzusio i jaki duży !!!
Już tak blisko masz termin... wow.... ile chłopcy ważą?
Ps. Piękna bluzkaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 16:12
-
nick nieaktualnyMy również dzisiaj zaczynamy 34 tc
i prezentujemy się po domowemu tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b33ec9b331d.jpg
Niby mały, ale duże znaczenie ma ubranie
Wczoraj już dwie osoby z klatki pytały mnie kiedy rodzęAJrin, kamciaelcia, Dzierzba, martta, mmargol, violett, Anulka01, _izunia_, bisacz, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
Teściowa żyje... Ehm, teges... nie chce mnie się o tym gadać
Pirelka nie wiem ile ważą bo miałam ostatnie usg 14.07 (?). Ważyli wtedy po 1600. Teraz pewnie powyżej 2 kg. Lekarz mówił, że do 3 kg mogą dojść. Zazdraszczam takiego małego brzusia.
Bluzka z Top secret sprzed dwóch lat. Trochę mi maskuje ten kałdun mój, bo jest już ogromny. Rozstępów jeszcze nie mam uf uf.pirelka, agatia, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Teściowa żyje... Ehm, teges... nie chce mnie się o tym gadać
Pirelka nie wiem ile ważą bo miałam ostatnie usg 14.07 (?). Ważyli wtedy po 1600. Teraz pewnie powyżej 2 kg. Lekarz mówił, że do 3 kg mogą dojść. Zazdraszczam takiego małego brzusia.
Bluzka z Top secret sprzed dwóch lat. Trochę mi maskuje ten kałdun mój, bo jest już ogromny. Rozstępów jeszcze nie mam uf uf.moje nie całe 2 tyg. temu miały po ok. 1500g i lekarka mówiła, że jak będą po 2 kg to starczy
U mnie ostatnio zauważyłam zaróżowione rozstępy, do tej pory miałam tylko stare białe i nic nowego.. -
pirelka wrote:No to Twoje sporo większe
moje nie całe 2 tyg. temu miały po ok. 1500g i lekarka mówiła, że jak będą po 2 kg to starczy
U mnie ostatnio zauważyłam zaróżowione rozstępy, do tej pory miałam tylko stare białe i nic nowego..Masz już termin wyznaczony?
-
Super brzuszki
Torba prawie spakowana ale nie bylo to latwe musze przyznać niby wszystko w domu czekało ale smoczek butelka trzeba wyparzyc laktator też. Pieluszki rozpakowac i spakowac tylko 30 sztuk reszte M dowiezie. Koszule wyprasowac i tu mam zonka bo jedną mi wcieło nie wiem gdzie wrrr wiem ze była prana ale kto gdzie wpakował. Normalnie giną mi rzeczy na powierzchni 40 metrów non stop, już nawet szafe M przeszukalam ale zonk i nie ma.
Recznik wyprasowac przygotowac kubek itd no zeszło sie pół dnia.
No i przy takim pomagierze nic łatwo nie idzie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/35256792511d.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 16:41
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:No to faktycznie sporo mniejsze. Teraz mogą ruszyć z kopyta, a moje przestać rosnąć
Masz już termin wyznaczony?
sama lekarka mówi, że za duże nie będą, byleby miały po 2 kg.
Dokładnego terminu nie mam, bo mam nastawiać się na sn, pewnie w sierpniu przy obserwacji powie mi kiedy iść do szpitala. -
nick nieaktualny
-
Pirelka wyparzylam jedna butelke mala co dawali na szkole rodzenia i jeden smoczek bo to plus laktator zabieram do szpitala. Z laktatorem sie zastanawiam chyba bedzie czekał w domu i M przywiezie wrazie czego.