WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:No a ja wlasnie sluz mam taki bardzo gesty ale to tak co kilka dni, nie ze codziennie..hmm no 10.08 mam wizyte to sie wlasnie zapytam lekarza co to jest... bo to ma taki zoltawo-bialy klolor i jest geste jak galareta i chwilami ciagnace ze musze pol tony papieru zuzyc zeby to wytrzec, bo jest kleiste i ciagnace
p.s sory za te obrzydliwe szczegoly
nic nie szkodzi, ale ja bym zgłosiła to bo to mogą być objawy jakieś infekcji i trzeba jak coś szybko leczyć -
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Alinka
No rzeczywiscie u Ciebie były widoczne skurcze. Na moim ktg, które robiłam tydzien temu płaska linia, mimo tego, ze mały pod koniec zaczął wariować
tak jak pisałam mi się wydaje że to u mnie to nie był do końca skurcz, bo nie miałam całej macicy twardej jak wtedy kiedy faktycznie były, tylko mała akurat nogi wyciągała i pchała to kółko na brzuchu które wyłapuje napięcie. -
alinka wrote:tak jak pisałam mi się wydaje że to u mnie to nie był do końca skurcz, bo nie miałam całej macicy twardej jak wtedy kiedy faktycznie były, tylko mała akurat nogi wyciągała i pchała to kółko na brzuchu które wyłapuje napięcie.
Lekarz pewnie pózniej to analizował i skoro powiedział, ze ok to na pewno tak jest. Zreszta na tym etapie możemy odczuwać co jakichs czas te twardnienia. U mnie odpukać bardzo sie to uspokoiło. I ma tak byc do 37 tcMarcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualnySkali89 wrote:dziewczyny heheh bo zaczełam te porody oglądac i juz mam milion pytań bo tu połozna mówie ze sie teraz lewatywy nie robi a ja znowu słyszałam ze lepiej sie zgodzic zeby niespodzianek nie było;p a wy się zgadzacie lub będziecie chciałay?
ja to sama zastosuje czopek glicerynowymam już przetestowane w ciaży przy zatwardzeniach. mnie przeczyszcza bardzo.
jak lezalam teraz w szpitalu to kolezanke z łóżka obok zabierali na cc i nie robili jej lewatywy, nie wiem jak przy sn czy robią czy nie -
Dzierzba wrote:Ja wam powiem, że lewatywa do końca sprawy nie załatwia
I tak coś poleci przy parciu ale napewno mniej
Pocieszające jest to, że będziecie miały wtedy to gdzieś.
no ale bedzie pewnie tak jak mówisz, bede to miała daleko w D
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Dzierzba omg niech chłopcy jeszcze poczekają
informuj na bieżąco...
Angela ja też nie wiem, jak się skurcze liczy, jak znajdziesz jakąś apke daj cynk...
Leżę sobie pod KTG i się relaksuje. Skurcze raptem 3 - dwa po 40, jeden 50 nic nie czułam. Tętno Liwki chyba ok, nawet nie ucieka
-
Skali89 wrote:dziewczyny heheh bo zaczełam te porody oglądac i juz mam milion pytań bo tu połozna mówie ze sie teraz lewatywy nie robi a ja znowu słyszałam ze lepiej sie zgodzic zeby niespodzianek nie było;p a wy się zgadzacie lub będziecie chciałay?
ja chyba będę chciała. kupa w trakcie to jedna z moich obaw
choć raczej będzie mi wszystko jedno. i wiem, że dla lekarzy i położnych to normalka
położna mówiła, że nawet lepiej jak wyjdzie, bo znaczy, że kobieta dobrze prze.
a jak myśli o tym, żeby przypadkiem kupy nie zrobic to hamuje skurcze,. -
Pysiaczek89 wrote:Serio? Myslalam, ze lewatywa pomoże
no ale bedzie pewnie tak jak mówisz, bede to miała daleko w D
Ja właśnie nie wiem czy się zgodZić na lewatywę bo robią u nas przy cc. Dla mnie to sensu nie ma. Lewatywa o 6.00 a cięcie kuźwa o 15.00
Pysiaczek89 lubi tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:dzierzba
u nas tez ponoc przy cc lewatywa, a jednak jej nie zrobili
teraz nie chcę
a to niby dla oczyszczenia jelit-gdyby uszkodzono je podczas operacji, żeby jak najmniej zabrudziło w środku... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny