X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie jednak zgodzę na te lewatywę. Bo kurde niby nie beda pewnie na to uwagi zwracać, ale jednak mój komfort psychiczny :)

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz u dentysty siedzi bo o 16 ma wizyte, a pozniej jedziemy na podoboj marketow budowlanych, bo jutro wymiana grzejnikow i musimy dokupic jakeis hydrauliczne pierdoly, i chce kupic jakies ladne maty na stol do kuchni :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia, ja mam podobne uplawy, do tych, ktore opisujesz i to sporo jest czasem. Balam siw czy sie wody nie sacza lub infekcja, ale dzis na wizycie lekarz powiedzial, ze jest ok, ph dobre, takze nie panikuje ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett

uff to dobrze, przynajmniej nie jestem sama z tym :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba

wyluzuj sie wez kapiel, moze przejdzie, ty tez masz duzo wieksze obciazenie niz wiekszosc z nas bo dwoje dzieci nosisz i moze przez to te skurcze, oby nie, niech siedza chociaz jeszcze 2-3 tygodnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawa jestem co sie z foxikiem dzieje ze kolejny dzien sie nie odzywa...dziwne, mam nadzieje ze u niej ok hmm

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Wam. 2 dni mnie nie było, ale mam wesele w rodzinie i dużo pracy. A prawdziwy powód jest taki, że mąż wrócił z sdm, więc noo muszę się nim nacieszyć:)

Dzierzba już? Chociaż sprzedam Wam wiadomość (mam nadzieję, że się nie pogniewa), że wrześniówka z innego wątku jutro ma cc. Zatrucie ciążowe jest przyczyną. Ale myślę, że wszystko będzie dobrze.

A mi ostatnio 2 osoby powiedziały, że brzuch mi opadł. Kurczę chyba za wcześnie na to.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [-

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:47

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Hej Wam. 2 dni mnie nie było, ale mam wesele w rodzinie i dużo pracy. A prawdziwy powód jest taki, że mąż wrócił z sdm, więc noo muszę się nim nacieszyć:)

Dzierzba już? Chociaż sprzedam Wam wiadomość (mam nadzieję, że się nie pogniewa), że wrześniówka z innego wątku jutro ma cc. Zatrucie ciążowe jest przyczyną. Ale myślę, że wszystko będzie dobrze.

A mi ostatnio 2 osoby powiedziały, że brzuch mi opadł. Kurczę chyba za wcześnie na to.

dzis jedna koleżanka mi powiedziała, ze mam dość nisko brzuch o.O
    ja się na tym nie znam...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kołyska też juz ubrana :) jedynie baldachim (oslonę antykotową) muszę jeszcze raz przeprasować

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak szczerze to tez na tych brzuchach opadajacych sie nie znam :)

A mnie cos boli ww klatce piersiowej z lewej strony nizej ramienia...nie wiem skad to sie wzielo

• Sophia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89 wrote:
    jeszcze jedno pytanie może głupie ale w Krakowie?
    no nie, w wawie

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba, nie szalej! Informuj nas na biezaco, ale trzymam kciuki, zeby to byl falszywy alarm.

Tez sie zastanawiam, co tam z foxikiem, mam nadzieje, ze wszystko ok.

Madziulla, ale to ktos od nas bedzia mial to cc? Bo nie zrozumialam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, a te filmiki o porodach to takie sa, ze da sie ogladac w ciazy czy lepiej odpuscic?
    Ja tam sie nie boje krwi i tego widoku,ale unikam historii takich z gorszym zakonczeniem, jakos sie wtedy nakrecam i mi smutno, dlatego pytam, jak w tym serialu, czy moge ogladac? :P

• Sophia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Ej, a te filmiki o porodach to takie sa, ze da sie ogladac w ciazy czy lepiej odpuscic?
    Ja tam sie nie boje krwi i tego widoku,ale unikam historii takich z gorszym zakonczeniem, jakos sie wtedy nakrecam i mi smutno, dlatego pytam, jak w tym serialu, czy moge ogladac? :P

Ja spokojnie mogę oglądać ale ja całe życie marzyłam, żeby zostać chirurgiem więc mnie mało co rusza.
    Generalnie chyba każdy odcinek ma szczęśliwe zakończenie więc myślę, że spoko można oglądać. Myślę, że jak ktoś ma choć trochę przytomne podejście do porodu to nie będzie zaskoczony.

violett lubi tę wiadomość

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett dziewczyna z różowej, chyba tu się nie udzielała.

Wiecie co mój brzuch jest ogromny, właśnie zrobiłam foto.
    A ja chcę placki ziemniaczane z serem! Czy to prawda, że to bardzo zdrowe dietetyczne danie, które świetnie działa na wagę?;);)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no, niemozliwe ;)
    mąz zauwazył, ze kołyske ubrałam :D

magdziulla
    mi wiadomo, ze takie placuszki na pewno dobrze na cukry wpływaja ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namówiłaś mnie;);)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdziulla
    i się wpraszam na placuszki :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 1826 1827 1828 1829 1830 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ