WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Wam. 2 dni mnie nie było, ale mam wesele w rodzinie i dużo pracy. A prawdziwy powód jest taki, że mąż wrócił z sdm, więc noo muszę się nim nacieszyć
Dzierzba już? Chociaż sprzedam Wam wiadomość (mam nadzieję, że się nie pogniewa), że wrześniówka z innego wątku jutro ma cc. Zatrucie ciążowe jest przyczyną. Ale myślę, że wszystko będzie dobrze.
A mi ostatnio 2 osoby powiedziały, że brzuch mi opadł. Kurczę chyba za wcześnie na to. -
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Hej Wam. 2 dni mnie nie było, ale mam wesele w rodzinie i dużo pracy. A prawdziwy powód jest taki, że mąż wrócił z sdm, więc noo muszę się nim nacieszyć
Dzierzba już? Chociaż sprzedam Wam wiadomość (mam nadzieję, że się nie pogniewa), że wrześniówka z innego wątku jutro ma cc. Zatrucie ciążowe jest przyczyną. Ale myślę, że wszystko będzie dobrze.
A mi ostatnio 2 osoby powiedziały, że brzuch mi opadł. Kurczę chyba za wcześnie na to.
dzis jedna koleżanka mi powiedziała, ze mam dość nisko brzuch
ja się na tym nie znam... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEj, a te filmiki o porodach to takie sa, ze da sie ogladac w ciazy czy lepiej odpuscic?
Ja tam sie nie boje krwi i tego widoku,ale unikam historii takich z gorszym zakonczeniem, jakos sie wtedy nakrecam i mi smutno, dlatego pytam, jak w tym serialu, czy moge ogladac? -
violett wrote:Ej, a te filmiki o porodach to takie sa, ze da sie ogladac w ciazy czy lepiej odpuscic?
Ja tam sie nie boje krwi i tego widoku,ale unikam historii takich z gorszym zakonczeniem, jakos sie wtedy nakrecam i mi smutno, dlatego pytam, jak w tym serialu, czy moge ogladac?
Ja spokojnie mogę oglądać ale ja całe życie marzyłam, żeby zostać chirurgiem więc mnie mało co rusza.
Generalnie chyba każdy odcinek ma szczęśliwe zakończenie więc myślę, że spoko można oglądać. Myślę, że jak ktoś ma choć trochę przytomne podejście do porodu to nie będzie zaskoczony.violett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny