WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mata rację idę prysznic wziąć bo na kąpiel mi wody nie wystarczy. Nie mogę urodzić bo mam golonkę w piekarniku
A tak serio to za wcześnie kurde. Jak pojadę do szpitala to już nie wyjdę bo będą tamować skurcze a nie mam z kim Maksa zostawić na nie wiadomo ile. No-spy łyknęłam 2 i siedzę. Może to przepowiadające są tylko.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzierzba faktycznie ciepły prysznic wskazany. Mam nadzieję, że się uspokoją.
Ja Wam wstawiam moje wczorajsze ktg i skurcze jakie się u mnie pisały
http://iv.pl/images/55725241092503468312_thumb.jpg
do tego nasza mała - mama się ze mnie śmieje jak mówie że nos ma jak bokser po walce
http://iv.pl/images/02432709499073791271_thumb.jpg
i mamusia dźwigająca ciężar
http://iv.pl/images/53933278693713345508_thumb.jpgsarcia123, kamciaelcia, A_n_k_a_80, martta, Sabina, _izunia_, violett, mmargol, Macioszczyczka, AJrin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja sie chcialam zapytac ( SORY ZA DOSLOWNOSC) ale inaczej tego nie opisze
Macie czasami takie glutowato-galaretowate skrzepy sluzowe o kolorze zółtawo-bialym (nie ma zadnej krwi ani nic) >> Bo ja juz ktorys raz takie glutowate uplawy dziwne mam i sie zastawnawiam skad sie to wzielo....hmm moze w jakas paranoje popadam -
nick nieaktualnysarcia123 wrote:A ja sie chcialam zapytac ( SORY ZA DOSLOWNOSC) ale inaczej tego nie opisze
Macie czasami takie glutowato-galaretowate skrzepy sluzowe o kolorze zółtawo-bialym (nie ma zadnej krwi ani nic) >> Bo ja juz ktorys raz takie glutowate uplawy dziwne mam i sie zastawnawiam skad sie to wzielo....hmm moze w jakas paranoje popadam
Bierzesz coś dopochwowo? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:No wlasnie nic nie biore , tylko Prenatal doustnie ale to sa witaminy przeciez hmm
Nie wydaje mi się że to fragmenty czopa bo dużo za szybko. Myślałam że bierzesz coś dopochwowo i to,to ale jak nie to spytaj się lekarza na wizycie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:A ja sie chcialam zapytac ( SORY ZA DOSLOWNOSC) ale inaczej tego nie opisze
Macie czasami takie glutowato-galaretowate skrzepy sluzowe o kolorze zółtawo-bialym (nie ma zadnej krwi ani nic) >> Bo ja juz ktorys raz takie glutowate uplawy dziwne mam i sie zastawnawiam skad sie to wzielo....hmm moze w jakas paranoje popadam
ze mnie to żaden śluz nie wypływa. Tylko luteina wypada jak się nie rozpuści do końca. -
Jestem
pomniczek przesliczny, taki , jaki zaprojektowaliśmy
poczatkowo mąż wrócil z cmenatarza ze skwaszoną miną, ze mu się nie podoba (widzial części)...i zapomniał, ze takich rzeczy nie mówi sie przy cięzarnej żonie...
ale pomniczek Emilki juz jest !sarcia123, Pysiaczek89, alinka, żabka04, A_n_k_a_80, martta, Sabina, _izunia_, violett, mmargol, Angela89, AJrin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo a ja wlasnie sluz mam taki bardzo gesty ale to tak co kilka dni, nie ze codziennie..hmm no 10.08 mam wizyte to sie wlasnie zapytam lekarza co to jest... bo to ma taki zoltawo-bialy klolor i jest geste jak galareta i chwilami ciagnace ze musze pol tony papieru zuzyc zeby to wytrzec, bo jest kleiste i ciagnace
p.s sory za te obrzydliwe szczegoly -
nick nieaktualny