WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sliczne kąciku nas stanie tylko kolyska poki co bedzie mi latwiej po dziecko w nocy sięgać przy łóżku.
Duże lozeczko i materac już czeka ale dopiero za kilka miesięcy jak maly sie pojawi i wyrosnie będzie przeprowadzka. I tez dopiero wtedy zawisnie karuzela plus jakies ochraniacze i kolderka. Poki co mamy spiworek razy 2 i 2 rożki plus mase kocykow wiec sama nie wiem w czym bedzie mlody spal przetestujemy zobaczymy.
Co do lenia troche go pokonalam dzis zrobulam 2 prania skleiłam sobie paznokcia na super glue, jupii odzyskalam sprawnosc reki, i nawet zrobilam obiad
Jeszcze dziś dzwonili ze wózek jest do odbioruale dzis nie damy rady bo idziemy do kina wiec dopiero jutro podjedziemy. Cos czuje, że wózek mnie rozczuli i może dotrze do mnie ze to już tuż tuż o przyjdzie ten syndrom wicia gniazda
-
Madziula dasz rade to sa gadżety da sie bez noch wystarczy pielucha tetrowa. Najwazniejsza to twoja miłość :*
-
a ja zrobiłam zupkę ala krupnik miala byc brokułowa ale się zepsuł
do tego fasolke szparagową w sosie pomidorowym i dla męze udko będzie a ja zupe zjem na kolację. Ogarnęłam i zrobiłam sobie kawę i będę się nią delektowac, poźniej pojade po kilka drobizagów dobrze ze carrefour ma darmowy autobus to nie musze za bilety bulic bo nie mam już miesięcznego.
Kurczę co z tą LRF się dzieje?? Oby wszystko było dobrze:)
-
Madziuuuula wrote:a co mozna dac do wozka na materacyk wózkowy?
chyba nie dam rady z wyprawką, ja nic nie wiem:(!!!
metoda prób i błędów, jak każda
Do wózka są prześcieradła, ale ja używałam pieluszek flanelowych lub tetrowych -
Nie wiem, która z Was wspominała o porodach na ipli ale skusiłam się i też obejrzałam.
Szpital w którym rodziłam i zamierzam rodzić, położna, z która rodziłam i również mam w planach. Echhh.... wróciły wspomnienia i teraz to już na prawdę nie mogę się doczekać. -
Sophia wrote:Nie wiem, która z Was wspominała o porodach na ipli ale skusiłam się i też obejrzałam.
Szpital w którym rodziłam i zamierzam rodzić, położna, z która rodziłam i również mam w planach. Echhh.... wróciły wspomnienia i teraz to już na prawdę nie mogę się doczekać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa porodu nigdy nie widzialam nie ogladalam i nie mam zamiaru, sam krew budzi we mnie mdlosci, ja nawet jak rodzilam naturalnie to powiedzialam ze maja mi dac cos na nogi ze ja nie chce tego widziec , wiem dziwaczka jestem ale juz tak mam
AJrin lubi tę wiadomość
-
Witam Mamuśki
Ależ pędzicie z postami, ale nadrobilam.
Gratuluję udanych wizyt i powodzenia na pozostałych dzisiejszych
Piękne brzuszki i extra kąciki dla maluszków
To ja jeszcze w takiej rozsypce... Ani torba nie spakowana, w sumie to jeszcze brak torby i materacyka do łóżeczkaPełno prasowania czeka ale to chcę już dzisiaj zacząć. Nareszcie wczoraj tv przywieźli to może jakoś się wezmę do pracy. Cały czas myślę, że mam jeszcze dużo czasu skoro gin. zasugerowała że może i w 41tc Krzyś się urodzi.
Dzisiaj zawiozłam zwolnienie do pracy, pewnie już ostatnie bo do 01.09. Oczywiście dyrektor na urlopie i dopiero po 25.08 się dowiem czy mi przedłuży umowę już na czas nieokreślony, czy jednak nie. Staram się o tym nie myśleć bo ja na wpływu już nie mam. Podanie napisane i złożone, pozostaje czekać.
Biorę się za prasowanie... Nie lubię tego
Miłego dnia
-
U mnie wozek nadal w kartonie
musze go wkoncu uruchomic i sprawdzic czy wszystko jest
.
AJrin wrote:Sliczne kąciku nas stanie tylko kolyska poki co bedzie mi latwiej po dziecko w nocy sięgać przy łóżku.
Duże lozeczko i materac już czeka ale dopiero za kilka miesięcy jak maly sie pojawi i wyrosnie będzie przeprowadzka. I tez dopiero wtedy zawisnie karuzela plus jakies ochraniacze i kolderka. Poki co mamy spiworek razy 2 i 2 rożki plus mase kocykow wiec sama nie wiem w czym bedzie mlody spal przetestujemy zobaczymy.
Co do lenia troche go pokonalam dzis zrobulam 2 prania skleiłam sobie paznokcia na super glue, jupii odzyskalam sprawnosc reki, i nawet zrobilam obiad
Jeszcze dziś dzwonili ze wózek jest do odbioruale dzis nie damy rady bo idziemy do kina wiec dopiero jutro podjedziemy. Cos czuje, że wózek mnie rozczuli i może dotrze do mnie ze to już tuż tuż o przyjdzie ten syndrom wicia gniazda
-
nick nieaktualny
-
Sophia wrote:Nie wiem, która z Was wspominała o porodach na ipli ale skusiłam się i też obejrzałam.
Szpital w którym rodziłam i zamierzam rodzić, położna, z która rodziłam i również mam w planach. Echhh.... wróciły wspomnienia i teraz to już na prawdę nie mogę się doczekać.ja oglądam zeby chociaz troche wiedzieć jak to wszytsko wyglada
Marcelek ❤️❤️
Mikuś