X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam przepisy z książki blw :) Są szybkie, zdrowe i smaczne.

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co mozna dac do wozka na materacyk wózkowy?

chyba nie dam rady z wyprawką, ja nic nie wiem:(:(!!!

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuuuula wrote:

Są prześcieradełka do wozka, takie jak na materac do łóżka ale wymiar do wozka :P

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuuuula wrote:

Mi pani w sklepie polecila flanelke :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sliczne kąciku nas stanie tylko kolyska poki co bedzie mi latwiej po dziecko w nocy sięgać przy łóżku.
    Duże lozeczko i materac już czeka ale dopiero za kilka miesięcy jak maly sie pojawi i wyrosnie będzie przeprowadzka. I tez dopiero wtedy zawisnie karuzela plus jakies ochraniacze i kolderka. Poki co mamy spiworek razy 2 i 2 rożki plus mase kocykow wiec sama nie wiem w czym bedzie mlody spal przetestujemy zobaczymy.
    Co do lenia troche go pokonalam dzis zrobulam 2 prania skleiłam sobie paznokcia na super glue, jupii odzyskalam sprawnosc reki, i nawet zrobilam obiad ;)
    Jeszcze dziś dzwonili ze wózek jest do odbioru :D ale dzis nie damy rady bo idziemy do kina wiec dopiero jutro podjedziemy. Cos czuje, że wózek mnie rozczuli i może dotrze do mnie ze to już tuż tuż o przyjdzie ten syndrom wicia gniazda ;)

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AJrin Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula dasz rade to sa gadżety da sie bez noch wystarczy pielucha tetrowa. Najwazniejsza to twoja miłość :*

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja zrobiłam zupkę ala krupnik miala byc brokułowa ale się zepsuł:( do tego fasolke szparagową w sosie pomidorowym i dla męze udko będzie a ja zupe zjem na kolację. Ogarnęłam i zrobiłam sobie kawę i będę się nią delektowac, poźniej pojade po kilka drobizagów dobrze ze carrefour ma darmowy autobus to nie musze za bilety bulic bo nie mam już miesięcznego.

Kurczę co z tą LRF się dzieje?? Oby wszystko było dobrze:)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • agatia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuuuula wrote:

Dasz radę kochana, spokojnie :) metoda prób i błędów, jak każda :)
    Do wózka są prześcieradła, ale ja używałam pieluszek flanelowych lub tetrowych :)

• Sophia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, która z Was wspominała o porodach na ipli ale skusiłam się i też obejrzałam.
    Szpital w którym rodziłam i zamierzam rodzić, położna, z która rodziłam i również mam w planach. Echhh.... wróciły wspomnienia i teraz to już na prawdę nie mogę się doczekać.

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sophia wrote:
    Nie wiem, która z Was wspominała o porodach na ipli ale skusiłam się i też obejrzałam.
    Szpital w którym rodziłam i zamierzam rodzić, położna, z która rodziłam i również mam w planach. Echhh.... wróciły wspomnienia i teraz to już na prawdę nie mogę się doczekać.
    a co to za szpital?? mówisz o 1 odcinku pierwszej serii?? ja chyba tez się skuszę bo od paru dni to za mną chodzi;p

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas pralka wystartowała można powiedzieć że już wszystko poprane, od leżaka obicie, fotelika i kocyki. No chyba że jeszcze na jakieś zakupy się skuszę ale to i tak już wieksze rozmiary :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na materacyk ktory jest w lozeczku dawalam tylko ceratke i na to pieluszke zeby corka nie przesikała albo nie kladlam nic :)

Nowego wozka tez nie prałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja porodu nigdy nie widzialam nie ogladalam i nie mam zamiaru, sam krew budzi we mnie mdlosci, ja nawet jak rodzilam naturalnie to powiedzialam ze maja mi dac cos na nogi ze ja nie chce tego widziec , wiem dziwaczka jestem ale juz tak mam

AJrin lubi tę wiadomość

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Mamuśki :)

Ależ pędzicie z postami, ale nadrobilam.
    Gratuluję udanych wizyt i powodzenia na pozostałych dzisiejszych :)

Piękne brzuszki i extra kąciki dla maluszków :)
    To ja jeszcze w takiej rozsypce... Ani torba nie spakowana, w sumie to jeszcze brak torby i materacyka do łóżeczka :/ Pełno prasowania czeka ale to chcę już dzisiaj zacząć. Nareszcie wczoraj tv przywieźli to może jakoś się wezmę do pracy. Cały czas myślę, że mam jeszcze dużo czasu skoro gin. zasugerowała że może i w 41tc Krzyś się urodzi.

Dzisiaj zawiozłam zwolnienie do pracy, pewnie już ostatnie bo do 01.09. Oczywiście dyrektor na urlopie i dopiero po 25.08 się dowiem czy mi przedłuży umowę już na czas nieokreślony, czy jednak nie. Staram się o tym nie myśleć bo ja na wpływu już nie mam. Podanie napisane i złożone, pozostaje czekać.

Biorę się za prasowanie... Nie lubię tego :/

Miłego dnia

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • A_n_k_a_80 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wozek nadal w kartonie :/ musze go wkoncu uruchomic i sprawdzic czy wszystko jest :).
    AJrin wrote:
    Sliczne kąciku nas stanie tylko kolyska poki co bedzie mi latwiej po dziecko w nocy sięgać przy łóżku.
    Duże lozeczko i materac już czeka ale dopiero za kilka miesięcy jak maly sie pojawi i wyrosnie będzie przeprowadzka. I tez dopiero wtedy zawisnie karuzela plus jakies ochraniacze i kolderka. Poki co mamy spiworek razy 2 i 2 rożki plus mase kocykow wiec sama nie wiem w czym bedzie mlody spal przetestujemy zobaczymy.
    Co do lenia troche go pokonalam dzis zrobulam 2 prania skleiłam sobie paznokcia na super glue, jupii odzyskalam sprawnosc reki, i nawet zrobilam obiad ;)
    Jeszcze dziś dzwonili ze wózek jest do odbioru :D ale dzis nie damy rady bo idziemy do kina wiec dopiero jutro podjedziemy. Cos czuje, że wózek mnie rozczuli i może dotrze do mnie ze to już tuż tuż o przyjdzie ten syndrom wicia gniazda ;)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie proces prania sie wydluzy o zakonczenie remontu bo kurzu bedzie tona i jesczze malowanie i nie mam zamiaru wsyztskiego miec brudnego i obkurzonego jak uloze w szafie

• Sophia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali89 wrote:
    a co to za szpital?? mówisz o 1 odcinku pierwszej serii?? ja chyba tez się skuszę bo od paru dni to za mną chodzi;p
    pierwszy odcinek ale nie wiem, która seria. Szpital mswia.

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sophia wrote:
    pierwszy odcinek ale nie wiem, która seria. Szpital mswia.
    jeszcze jedno pytanie może głupie ale w Krakowie?

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sophia wrote:
    Ja wspominałam o tym :D ja oglądam zeby chociaz troche wiedzieć jak to wszytsko wyglada :)

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nadal czekam na wózek od 07.06, ma być podobno w połowie września. Na samochód czekałam 3tyg. Ale to wyjątkowa fura dla wyjątkowej osoby :D

w57v3e3kgxrfkiqe.png
‹‹ 1823 1824 1825 1826 1827 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ