WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jeszcze czekam na literki na ścianę
i nie byłabym sobą, gdybym nie dała czerwonego prześcieradła
a oto nasze łóżeczko
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c30086fc6fc3.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fdaaf8d66ec5.jpg
jak wrózimy zabieram sie za kolyskę
i zyskam miejsce w szafiemysza0406, mmargol, Pysiaczek89, marta258, sarcia123, bisacz, Sabina, martta, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny!
Mam dwa pytanka, czy nowe wózki to też je pierzecie?
I czy wycinacie metki z ubrań?
W moihc niedrapkach mam takie ogromne metki w środku, że nie wiem, czy to wycinac czy zostawić. Sa nawet dłuższe niż same niedrapki, tylko, że wszyte w poprzek.
Życzę wszystkim miłego dnia. -
nick nieaktualnyMadziuuuula wrote:Cześć Dziewczyny!
W moihc niedrapkach mam takie ogromne metki w środku, że nie wiem, czy to wycinac czy zostawić. Sa nawet dłuższe niż same niedrapki, tylko, że wszyte w poprzek.
Życzę wszystkim miłego dnia.
Metki długachne i ostre obcinam, ale takie wszyte w materiał nie..Madziuuuula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez nowego wozka nie piore. Musze tylko go wystawic na taras i przewietrzyc z tej fabrycznej nowosci, ale to blizej terminu.
Metki wycinam jak sa dlugasne, bo to jakies nieporozumienie z tymi metkami. Mam nadzieje, ze nie beda malemu przeszkadzac.
Pirelka, ja prasowalam na lewej stronie, a potem na prawej. Meczace, ale sie uparlam :ppirelka, Madziuuuula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA wiecie, lekarz kazal mi liczyc juz ruchy dziecka. Godzina rano i godzina wieczorem, ma byc 10. Jak w ciagu jednej godziny bedzie np. 7 to liczyc kolejna godzine i ma byc nowych 10. Jesli nie bedzie to mam jechac do mojej przychodni albo na IP.
No i sie troche zestresowalam, bo juz widze mojego leniwego krolewicza, ktory spi, a ja panikuje
Ale mam nadzieje, ze bedzie ok.
Wy tez liczycie te ruchy? -
nick nieaktualny
-
Malutka92 wrote:Jakies 2 tyg temu moja kolezanka miala wywolywany porod (meczyli ja okrutnie przez jakies 4 dni) balonik dostala na rozwarcie,ktory w nocy wypadl,a rozwarciw stanelo,pozniej oxy,ktora nic nie dala,bo skurcze uataly po skonczeniu kroplowki. Na 3 dzien dostala podwojny balonik/cewnik i tez nic nie dalo,na sile chcieli jej wywolac porod,ktory skonczyl sie CC,urodzila córeczkę,na swojej karcie wypisowej ma napisane "poród w 40tc" u dziecka wpisali 39tc,a jak badali malej główkę po urodzeniu,to okazalo sie,ze wiek dziecka to 33/34tc. A wywoływali ze wzgledu na to,ze dziecko przestalo rosnąć i rozwijac sie. Wg obliczeń gin w karcie ciazy miala wpisany 38tc. Mala ważyła 2600 i 50cm. Na szczęście zdrowa jest
Koszmar jaki zafundował jej szpital zostanie jej do konca zycia w glowie
Gdzie ona rodzila???
-
nick nieaktualny
-
mysza0406 wrote:Ulfe patrzyłaś na te z next które Ci wysłałam?
Niemniej baaaaaaardzo dziekuje! -
Hej laski potem Was nadrobie, jak będę leżała pod KTG
zaraz się zbieram do ginki.
Ostatnie pranie się skończyło, połowa prasowania za mną
Kącik Liwii już prawie gotowy, tylko jeszcze metryczka zawisnie nad łóżeczkiem, jak córcia się urodzi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd4e274b0669.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 12:59
Ksosia, Pysiaczek89, marta258, mysza0406, mmargol, bisacz, Sabina, violett, pirelka, Dzierzba, AISAK, _izunia_, Angela89, AJrin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa sie dowiedziałam ze moja gin sie na urlop wybiera na koniec sierpnia
To w terminie mojego porodu
Tak mi sie przykro zrobiło bo co ja zrobię jak jej nie będzie...? W razie "w" zeby zadzwonić.... Moja Polozna zbyt wiele nie pomoże...
Ech... Może trzeba będzie do ordynatora sie uśmiechnąć....
Ale teraZ tym bardziej chciałabym urodzić wcześniej.... -
Madziuuuula wrote:Cześć Dziewczyny!
Życzę wszystkim miłego dnia.
Ja wycielam metki z wszystkiego co dotyka do malej doslownje co sie dalo zeby jej nie draznilo! Co sie nawinelo nie ma metki.
Madziuuuula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo laski sliczne kąciki dla maluszkow!!
Moj dopiero powstanie bo aktaulnie mam remont i w domu jest pobojowisko wiec wsyztsko jest poskladane w pudelkach i czeka
Kurde musze powiesic pranie bo od dwoch godzin w pralece gnije przez ta dostawe mebli zupelnie zapomnialam o tym -
Dziewczyny, śliczne macie łóżeczka, już gotowe ubrane i takie kolorowe
U mnie narazie łóżeczko złożone ale reszta w folii, żeby się nie kurzyło. Chyba kilka dni przed porodem albo jak będę w szpitalu to mąż ubierze wszystko, żeby było na świeżo
A jeżeli chodzi o metki to te długie poucinałam a tylko te mniejsze z rozmiarem zostawiłam, jak będą synka drapać to wtedy poucinam.