WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa juz po wizycie.
Z malutkim wszystko dobrxe, ulozony glowkowo, wazy juz ok 2600
Ja przytylam 20 kg!! Mam wpisane to w karcie ehh, ale ogolnie lekarz sam zauwazyl, ze w duzej mierze sa obrzeki, mam spacerowac i mniej pic, calkiem tez odstawic sol.
Szyjka skrocila sie do 2,27, ale wszystko pozamykane, wody w normie, nic sie nie saczy na szczescie.
Ogolnie to wszystko dobrze, zastanawiam sie ile maly przybierze do porodu, poki co wszystko wskazuje na SN.
haneczka, kamciaelcia, Malutka92, Sabina, Skali89, Pysiaczek89, mmargol, marta258, bisacz, _izunia_, Angela89, martta, Behemottka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, ja dzis wstawalam tylko 2 razy do toalety standardowo o 5 i o 7 rano, a definitywnie wstalam o 9, zjadlam sniadanie, moim dzieciom zeobilam jedzonko ogarnelam zmywarke i pranie a teraz bede czekac az przyjedzie dostawa moich stolow i krzesel, maja byc miedzy 10 a 14 wcale sie nie dziwie bo to kawal polski do mnie jedaie hehe
ale fajnie ciesze sie
dzierzba
faktycznie twoja tesciowa to jakas wariatka.... lepiej wszystko nagrywac bo diabli wiedza co jej strzeli do tego chorego lba. Moja tesciowa tez nie raz wyskoczy zmjakas zlota rada, to ja zazwyczaj sie glupio na nia spojrze a ona doskonale rozumie ze ma przestac sie produkowac bo mam to gdziesjajuz jej kiedys powiedzialam ze ja nie slucham zlotych rad moich rodzicow a co dopiero jej i mam swiety spokoj od dobrych 5 lat
-
nick nieaktualny
-
No złote rady ze hoho! Jak ja mam dobrze z moimi ze sie nie produkują. Kurde niby dzis chlodniej 23 stopnie a ja wrocilam ze spaceru cala mokra jak swinka i generalnie zemdlilo mnie i bolal mnie brzuch. Pogodnilo mnie na kibelek woec mam nadzieje ze to od tego.
Chwilowo leżę pod wiatrakiemleń wygrywa.
-
nick nieaktualnyDzierzba, nie zazdroszcze atmosfery w domu.
Powinnas teraz spokojnie odpoczywac, a to przeciez adrenalina pewnie skacze na dam jej widok
Ale nie daj sie, niech Wam nie wchodzi na glowe.
Sarcia, no Twoja szyjka to mega jest. Ale masz jeszcze troszke wiecej czasu, moze juz zaczela sie skracac.
Pamietam, jak mowilas, ze im krotsza, tym szybciej przebiega porod, bo ma mniej jakby do skrocenia i rozwarcia, tak?
Bo nie ogarniam tego.
Ogolnie zaczynam przestawiac sobie w glowie, ze jeszcze jest ponad miesiac do terminu i pewnie tyle wytrwam, wiec nie ma sie spinac, trzeba grzecznie czekac -
nick nieaktualnyDzierzba nie zazdroszczę.
Ogarnęłam okna i witrynkę, zrobiłam gulasz węgierski na obiad. Teraz zabieram się za rogaliki drożdżowe z marmoladą. A około 16 poprasuję, odkurzę i pozmywam podłogi na przyjście położnej.
Coś mnie dzisiaj przeczyszcza niesamowicie. Już 6 raz jestem w toalecie.AJrin lubi tę wiadomość
-
Macioszczyczka wrote:Dzierzba nie zazdroszczę.
Ogarnęłam okna i witrynkę, zrobiłam gulasz węgierski na obiad. Teraz zabieram się za rogaliki drożdżowe z marmoladą. A około 16 poprasuję, odkurzę i pozmywam podłogi na przyjście położnej.
Coś mnie dzisiaj przeczyszcza niesamowicie. Już 6 raz jestem w toalecie.
widzę, że chyba u ciebie przygotowania do porodu już trwają;p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySame dobre wieści z wizyt dziewczyny
Ja nastawiłam różowe praniei jeszcze poza tym dwa mnie czekają i góra prasowania
trochę dzisiaj poprasowałam, ale tak tego dużo, że czasu zajmuje a mało co się zrobi. Ubranka najgorsze bo pyćkie, prasuję na lewej stronie, a potem przeprasowuję jeszcze na prawej. A Wy jak robicie?
Najpierw chcę poprasować co do szpitala, żeby było w torbie na wszelki wypadek. Do porodu torba gotowa, na salę tylko ubranka dla dzieci dopakować.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 11:35
-
Hej Dziewczyny
Wiecie, ze ja jeszcze nic nie prałam. Czekam az te remonty sie u mnie skończą no i mebelki Marcelka jeszcze z dwa tygodnie.ale w przyszłym tygodniu mam zamiar wyprać rzeczy do szpitala i spakować torbę, bo to juz najwyższa pora
tylko ja sie nie zmieszczę w te torbę co mam... A nie bede sie pakować do takiej wielkiej walizki, co na wakacje sie w nia pakuje... Chyba musze kupic jakas torbę
kolejny wydatek
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
patrzcie!
http://www.51015kids.eu/wyprzedaz/niemowlak-0-2-lat/t-shirty/bluzka-niemowleca-5i2829.html!
ale żeby nie było poszukiwania wciąż trwają. Więc jakby któraś, gdzieś, jakiegoś bodziaka albo pajaca wyhaczyła to proszę dać znać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny