WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:U mnie tez jest tylko na papierze,martwiłam sie,ze to moze czop odchodzi,ale wychodze z zalozenia,ze poki krwi nie ma to nic się nie dzieje. Zapytam gina dzisiaj o to,bo jest tego coraz wiecej
Zapytaj, zapytaj. Nie jest powiedziane, że śluz musi być z krwią
Z Filipem miałam przezroczysty.No, ale nic. Zaciskam nogi i "staram się" odpoczywać.
Jeszcze mój mąż się wczoraj tak przejął, że żartował coś o zainstalowaniu mi GPS-aWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 09:34
AJrin lubi tę wiadomość
-
Bratowej siostra urodziła w 35t2d przez cc bo jej wody odeszły. Córka 52cm i 3200g. Odmy płucnej dzieciak dostał i zabrali do Łodzi do Salve a ją zostawili w Pabianicach. Dziś się dowiedziałam. Masakra.
Co do czopu to mój też był bez krwi w pierwszej ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 09:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka wrote:U mnie normalnie to papierem zdjęłam bez śladu na gaciach. Nie wiem. Jestem zdania, że oby do wizyty. Potem mogę rodzić. Bo położna mówi, że w donoszonej dziecko już przybiera przede wszystkim na wadze. A te urodzone nawet tydzień wcześniej mogą mieć problemy z oddychaniem itd. Dlatego ostrzegała, żeby uważać do końca tygodnia, a potem już normalnie wrócić do chodzenia.
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Mi to samo lekarz powiedział, tylko że do twoich objawów dochodzi u mnie miękka szyjka i rozwarcie. Do następnej soboty mam odpoczywać. Wizytę też mam 11 sierpnia i liczę że szyjka się trzyma
Od tamtego poniedziałku nie wiem co z moją szyjką. Jeżeli będą silne skurcze to pójdę do niego w poniedziałek, a nie w czwartek. -
nick nieaktualnyMacioszczyczka wrote:Od tamtego poniedziałku nie wiem co z moją szyjką. Jeżeli będą silne skurcze to pójdę do niego w poniedziałek, a nie w czwartek.
-
nick nieaktualny
-
Jestem po ktg
Położna mówiła ze strasznie spokojne to dzieciątko bo linie takie równe
Czekam zatem na wizytę
Pogadalam z położna (znamy się od wielu lat )i zrobiłam mały wywiad co i jakordynator rzeczywiście się zmienił, Piotr P. (Ten od telewizyjnej afery z gwałtami) nie pracuje u nas od początku tych afer
Szpital w Gorzowie swiruje (cytuję położna ) - jeszcze kilka dni i będzie 36+ dzięki temu unikne tego Gorzowa! ! -
nick nieaktualnyJa takie klucie czuje od miesiaca i mam zwiekszona ilosc sluzu ale szyjka sie nie otwiera nie skraca i nic sie nie dzieje.
za to moje dziecko jest ostatnio nadpobudliwe i alno ma czkawke alabo sie wierzga jak szalone, szok normalnie w 2 ciazy jak te ruchy czuc mocno ! -
Magdziulla wrote:Och Dziewczyny Wy lada dzień się wypakujecie, a ja ponad miesiąc mam.
W ogóle widzę, że cesarki rządzą, chyba dużo mniej jest sn.
A są mamusie, które rodziły sn i teraz też będą sn? Czy to tak traumatyczne doświadczenie, że żadna nie powróciła:) -
Moja kolezanke wczoraj wzieli w 38 na cesarke i to o 6 rano. Mlody ma 57 cm i 3600 wszystko ok.
Co do mojego brzucha to on od poczatku jakis taki opadniety i juz kilka osob mi mowilo ze nisko już jest. A wczoraj to jakos mnie tak zemdlilo i przeczyscilo ale brzuch wydaje mi sie ok nie twardy i nic nie boli. Skurczy tez nie mam chyba taki urok mojego brzucha.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3b0acc92c47.jpgDzierzba, pirelka, kamciaelcia, _izunia_, mmargol, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam nerwa od rana
całą noc wstaję do wc co godzinę i mam wrażenie, że nie wytrzymam
jeszcze mnie brzuch bolał w nocy, ale chyba od jelit, na szczęście tylko w wc.
Dzierzba trzymam za Was kciuki :* Dobrze, że wszystko już ogarnięte masz to możesz być spokojniejsza..ale niech chłopcy czekają do tego zakończenia 34 tc!
Ja się boję, że w ogóle skurczy nie rozpoznam
Dzisiaj wizyta, zobaczymy czy się coś dowiem więcej. -
pirelka wrote:Ja mam nerwa od rana
Dzierzba trzymam za Was kciuki :* Dobrze, że wszystko już ogarnięte masz to możesz być spokojniejsza..ale niech chłopcy czekają do tego zakończenia 34 tc!
Dzisiaj wizyta, zobaczymy czy się coś dowiem więcej.Spoko już im nagadałam i muszą czekać bo ja jeszcze z ich starszym bratem muszę iść do fryzjera i zrobić mu urodziny 12.08
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Ja mam nerwa od rana
Dzisiaj wizyta, zobaczymy czy się coś dowiem więcej.
Pirelka one są charakterystyczne. Ja z pierwszym się bałam, że nie poznam, a przyszło co do czego to wiedziałam, że to te jedyne skurcze. Nawet nie musisz liczyć ich regularności, bo po 4 skurczach to się rzuca w oczy samo.
Ja cała w nerwach leżałam w nocy, bo ból krzyżowy miałam taki jak przy porodzie i martwiłam się, żeby to nie już. I jeszcze to parcie na sranie przez całą noc. A dzisiaj biegunki ciąg dalszy.
Czy bym zrezygnowała z SN? Nigdy w życiu. Mimo bólu nie chciałabym CC. To jednak operacja.pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny