X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już oburzona dobrze że dziś jadę na badania to i tak muszę wstać mąż mnie zawiezie i odwiezie.

Zamówiłam wczoraj łóżeczko także liczę ze jutro przyjdzie:p

Wczoraj mąż zamontowal regał także później wrzucę fotkę :)

No to u nas się zaczyna trzeba kciuki trzymać na okrągło :)

Zabcia ty tam 3maj nogi mocno do terminu to będziemy razem rodzić :)

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej, a jeszcze przed chwilą były pierwsze serduszka :) Czas leci! Za chwilę wszystkie będziemy tuliły nasze bobaski.

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:18

• agatia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z rana, pospalam 2h ;)

Macioszyczka ściskaj nogi :)

Mmargol Emi się wyspala i szaleje :) Moja siedzi grzeczniutko, bo ją wczoraj wymęczyli 2x ktg, 2x usg, to dzisiaj się Młoda nie wychyla ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    Ale zaczęło się dziać! Nie spieszcie się tak, dziś dopiero 4.08! Nie straszyć mnie tu.

Agatia ja wiem że Ty na jezu wysiedzisz jak będzie trzeba, ale mam nadzieję ze i puchniecie i ciśnienie się uspokoi <3
    Macioszczyczka nogi zaciśnięte? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dzieje się :)

Ale to że mówiłam że zaczął się sierpień i zacznie się dziać to znaczyło że dopiero po 37 tc może coś się dziać. Także dziewczyn prosimy o spokój.

Pysiaczek89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela trza skierować ten apel do dzieci... Co mamusie mogą jak te nasze szkraby od samiutkiego początku manipulują nami a my tańczymy jak zagrają :)

Dziś maz do mnie mowi "zdajesz sobie sprawę ze niedługo będzie płacz <tu udawał płakanie> i super nieprzespane noce".
    On sie tak cieszy na to wszystko... Niewiarygodne :)

Sabina lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne ze się cieszy
    Mój też :D a zna to. Wiec Ksosia -twój maz jest ma dzidzie gotowy! ! Witam

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ale się tu dzieje... Mam nadzieje ze mimo chwilowych kłopotów dociągnięcie do terminów! Tak niedużo Wam zostało!
    Ja wczoraj pół dnia po sklepach latałam żeby młodemu wyprawkę do szkoły zrobic, spakowałam torbę do szpitala i padłam ze zmęczenia ;) Dziś nie lepiej bo muszę iść na masaż zaliczyć kosmetyczkę i endokrynologa bo mi tsh skoczyło do 2,9 :/
    Spokojnego dnia wszystkim życzę, bez zbędnych niespodzianek! I jeszcze mi sie tu nie ścigać która pierwsza!

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś

A tu jeszcze my z poprzedniego tygodnia :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3675a9de8c4.jpg

I jeszcze się pochwalę jak mój małż nas rozpieszcza :) kolacyjka:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7dc6aa03aaa9.jpg

Sabina, Pysiaczek89, kamciaelcia, Skali89, Magdziulla, AJrin, A_n_k_a_80, mmargol, pirelka, _izunia_, martta lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie witam w skończonym 34 tc :) kolejny cel osiągnięty :) teraz, aby dotrwać do 37 tc, a potem to niech sie dzieje, co ma sie dziać. Wiec trzy tygodnie musze dac radę jeszcze z Marcelkiem w brzuchu.
    Agatia, Dzierzba, Żabcia, Macioszczyczka - Wy tez dacie radę, całe nasze forum trzyma kciuki, a te nasze kciuki sa magiczne :D

pirelka, Sabina lubią tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś obudziłam się z powerem ale co z tego jak muszę grzecznie leżeć. Ale pozwolę sobie na spacer do ZUSu. Jeszcze 9 do tego leżenia.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja na 9:30 ktg, a po wizyta u gin-ręczne badanie i pewnie znów dostanę stos kartek i karteczek

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela czemu znowr odwiedzasz ZUS?

Ja muszę zadzwonicr do pracy, powiadomić, że zwolnienie dopiero po szpitalu i zadzwonić do diablo, że jutro się nie pojawię na ostatniej wizycie.

Czekam na śniadanko, potem cały dzień na zmianę mierzenie ciśnienia, ktg, tętno ;)

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Dziewczyny nogi w supeł ;)
    Agatia troche mnie zaniepokoiłaś tym puchnięciem bo mi strasznie puchną dłonie, nadgarstki i stopy ale rano schodzi. Cisnienie też w normie.
    Macioszczyczka to mamy podobne objawy. Ja też latam do kibla bez efektu i czuję jak mnie chłopaki gniotą w dół, brzuch się opuścił. Niestety ja nie poleżę bo muszę chociaż ten obiad zrobić żeby dziecko miało co jeść.
    Skurcze mam ale nieregularne są więc nie panikuję no i panowie się wiercą. Czuję ciągły niepokój, dopinam ostatnie sprawy i niech się dzieje co ma się dziać. Albo jestem przewrażliwiona albo faktycznie na dniach będę w szpitalu. Dobrze, że już wszystko ogarnięte. :)

pirelka lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:

Ja muszę zadzwonicr do pracy, powiadomić, że zwolnienie dopiero po szpitalu i zadzwonić do diablo, że jutro się nie pojawię na ostatniej wizycie.

Czekam na śniadanko, potem cały dzień na zmianę mierzenie ciśnienia, ktg, tętno ;)
    A tęsknię za ta instytucja ;) niestety ale ich metoda dostarczania zwolnienia on line jest nie w pełni dopracowana i jeden plus jest taki że omija mnie wizyta u pracodawcy ale i tak muszę iść do ZUSu i dostarczyć im za każdym razem wniosek o tym że jestem zatrudniona :) głupota

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:

Przynajmniej jesteś bezpieczna i pod ciągłym nadzorem i to jest ten największy plus szpitali.
    Wiecie ja to chcę już mieć za sobą, przeżyć ten rok i wynieść się do siebie...

No i z pozytywów. Dziś w końcu po 2 tyg obsuwie zaczynają kłaść nam dach. Oby nie lało!

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, ale dzisiaj pospalam :)

Widzę że zrobił nam się wątek leżących. Ale damy radę i do 37 tygodni wylezymy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:17

• agatia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela tak myślałam, że idziesz do ZUS z tęsknoty i nudów ;)

Dzierzba mi też rano opuchlizna schodzi, w szpitalu ciśnienie ok, a u ginki i w domu wysokie.
    Wytrwałości z teściową!!!

Zabciu ja mam swoje bułki, masło i wędline bo czekając na szpitalne umarlabym z glodu ;)

‹‹ 1831 1832 1833 1834 1835 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ