WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj Agatia czyli szpital. 3maj się
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Odebralismy dzis wózek no i w domu wszystko sprawdziliśmy no i tu dupa bedzie reklamacja.
Generalnie gondola i stelarz ok ale spacerówka ma przyciety material w 2 miejscach na tyle ze prawie jest dziura! Do tego nakladka na deszcz tez ma diure w jednym miejscu wiec idzie do reklamacji. Mam nadzieje, ze gondole mozemy zostawić bo jak nie to zanim przyjmą reklamacje to bedzie wieki trwać
A tak sie prezentuje:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e6cb514b6b5.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 22:13
Pysiaczek89, Kaja, pirelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Sarcia nie lubię Twojego faceta
sorki, ale co za debil
wrrrr
Dzierzba pojechałaś na IP?
Od tego latania dzisiaj mam stopy, jak słonik, spuchly, jak balony. Lekarka dyzurujwca powiedziała, że przez puchniecie nie puszczą mnie do domu przed cc.
Agatia, a co ma do tego puchniecie?
Wiesz, bo ja tez puchne non stop i stad pytanie
Ale ciesze sie, ze z Liwka ok, bedziesz pod stala kontrola i wszystko powinno byc dobrze -
nick nieaktualny
-
Sabina aby z Liwią było ok, już zniosę te wczasy pod gruszą
Mmargol obslugiwala mnie dr Kasprowiczale USG robiła rezydentka Agnieszka Lewandowska super fajna lekarka
Violett puchnięcie+ciśnienie ginka zaliczyła do gestozy, mimo braku białka w moczu. Więc dla bezpieczeństwa już mnie nie puszczą.
-
nick nieaktualny
-
Dzierzba i Agatia trzymam kciuki żeby te przedwczesne objawy ustąpiły.
Agatia dobrze że jesteś pod opieka. Mam nadzieję że podreperuja i puszcza jeszcze do domu.
Dzierzba a co u Ciebie?
A foxik nadal się nie odzywa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2016, 23:50
-
nick nieaktualnyA my z Hanią dostaliśmy nakaz leżenia od położnej aż do wizyty. Mówi że jak do 15 wytrzymamy to bedzie cud. Ale mamy jeszcze tydzień trzymać to będzie donoszone.
A wszystko przez to ze brzuch mam nisko, od 16 bolał mnie kręgosłup i mam ciągłe parcie na sranie mimo że nic z tego nie wychodzi. Do tego co jakiś czas bóle miesiączkowe. -
AJrin wrote:Odebralismy dzis wózek no i w domu wszystko sprawdziliśmy no i tu dupa bedzie reklamacja.
Generalnie gondola i stelarz ok ale spacerówka ma przyciety material w 2 miejscach na tyle ze prawie jest dziura! Do tego nakladka na deszcz tez ma diure w jednym miejscu wiec idzie do reklamacji. Mam nadzieje, ze gondole mozemy zostawić bo jak nie to zanim przyjmą reklamacje to bedzie wieki trwać
A tak sie prezentuje:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e6cb514b6b5.jpg
Ze tam zapytam z jakiej firmy ten wozek bo teraz mnie nastraszylas, ja mam swoj nadal nie eozpakowanh od nowosci i chyba rano to zrobieszkoda ze tak was zrobili, a te przecjecie wyglada na spaprane przy szyciu?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny