X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 16:22

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • szpilka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przy malych dzieciach tabletka przy lozku srednio dziala, szcxegolnie jak sie potrafią obudzic w nocy i przyjsc do rodzicow. Ja jak budze sie na siku to najpierw ide do kuchni eutbyrox i dopiero do toalety

Zanim Pawel sie urodzil tez mialam przy lozku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 19:50

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym sobie przy kibelku albo tabletkę albo przypomnienie ustawiła

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaszalalam i ugotowałam sobie właśnie kalafiorek z masełkiem i bułeczka tarta ;)
    Wcześniej wszystko poszło... Wiec mam nadzieje, ze moze to podejdzie :)
    Tylko czy nie pojawia sie wzdęcia? :/

• Broszka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemotka piękne ciuszki:)

Macioszyczka gratulacje, super wieści!:)

Ja zrobiłam porządek w swojej szafie i połowę rzeczy przygotowałam do wywiezienia do rodziców, bo i tak w nie nie wejdę a tylko miejsce zajmują i małż się denerwuje że on ma tylko jedną półeczkę:P

Ja dupka skończę brać przed II trymestrem z tym, że ja nie plamiłam tylko miałam małego proga (ale w normie). Zawsze to mnie tabletek do łykania:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 20:06

o14882c3tzwz2hbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tylko jestem ciekawa czy się jeszcze zmieszczę KIEDYKOLWIEK w swoje ulubione jeansy :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 20:11

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc ;) zasypiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozwolę sobie pochwalić się moją modelką ;)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/92a377d1ad22.jpg

Behemottka, A_n_k_a_80, Sabina, Asienka1184, Strazaczka1990, mmargol, claudiuszek, AniaLewandowska, żabka04, Bratek, Bee85, Dzierzba, Pysiaczek89, megg, bisacz, Broszka, blablabla, Gumcia, slodka100 lubią tę wiadomość

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgorzalka trzymam kciuki za Twoją fasolę!!!
    Ja dzisiaj weszlam z fasolą w 12tyd, od dwóch dni mdłości jak ręką odjął i jaby apetyt się wzmożył-jak wchłonełam 4 kromki z smalcem domowym z skwarkami mniam :P. W pachwinach ciągnie. Mam nadzieję, że u fasoli ok :). Już nie mogę się doczekać poniedziałkowej wizyty żeby zerknąć na fasolkę.
    Dzisiaj w smyku kupiłam fasolce kombinezon na zimowe spacerki była przecena z 140zł na 40zł super okazja :) wziełam na 68cm bo mniejszego nie było :/ będzie na dłużej :).

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka pozuje jak do tego stworzona :) super fota :)

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska wrote:
    Zaszalalam i ugotowałam sobie właśnie kalafiorek z masełkiem i bułeczka tarta ;)
    Wcześniej wszystko poszło... Wiec mam nadzieje, ze moze to podejdzie :)
    Tylko czy nie pojawia sie wzdęcia? :/
    Oj, ja też sobie zrobię :) Ale mam chcicę! A na obiad hamburger domowy, z grila, prima sort, mało kalorii (wishful thinking)... Ale zdrowo, nie fast food, i chude mięsko :)

AniaLewandowska lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na kolacje jadłam danio z bułką i pieczarki w occie :P

AniaLewandowska, Behemottka, Gumcia, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• szpilka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja tylko jestem ciekawa czy się jeszcze zmieszczę KIEDYKOLWIEK w swoje ulubione jeansy :P
    W 5 mcy po porodzie karmiac piersia nie tylko wszystkie jensy spadaly mi z tylka lacznie z takimi sprzed 10 lat, ale musialam zakupic sobie w tak malym rozmiarze jak nigdy od kiedy wyrosłam z dzieciecej rozmiarowki, wiec jest szansa

mmargol, Behemottka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

17u9i09kee501cvj.png
    relgzbmhgbzxq515.png
    Aniołek listopad 2013
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgorzalka, powiem krotko, wierze mocno i trzymam kciuki! :)

Macioszczyczka, super wiesci :) moj maluszek mial prawie takie same wymiary: 7,25 cm, NT 1,7 i niby 13t3d :D to moze u mnie tez bedzie babka :P hihi zartuje ;)

Behemottka! ale zazdroszcze Ci takiego wyboru w odziezy ciazowej, super sa te ciuszki :D ja mam swoje bluzki raczej luzne wiec beda pasowaly, a poki co kupilam 1 sukienke na lato, 1 spodnie i plaszczyk wiosenny :)

Macioszczyczka, Behemottka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    claudiuszek wrote:
    smaruje 2x dziennie brzuch- ale też nie czekam az sie całkowicei wchłonie... kurcze nie wiem- wypiłam wapno i zostało tylko uczulenie na szyi- w poniedziałek chyba pojade do alergologa a jak jutro znowu wyjdzie to na sor... Panika ;/

Nie pocisz się za mocno? Ja mam uczulenie jak np.mam spoconą skórę. Pokrzywka i mega swędzi.

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Które z Was mają jeszcze pamiętniki??? Dzisiaj dopiero odkryłam ten Macioszczyczki :) Polecam :) Nie ładnie tak się chować. No więc jak są jeszcze jakieś pamiętniki do czytania to się chwalić, bo obcych ludzi na razie czytam, a wolę swoich :)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Które z Was mają jeszcze pamiętniki??? Dzisiaj dopiero odkryłam ten Macioszczyczki :) Polecam :) Nie ładnie tak się chować. No więc jak są jeszcze jakieś pamiętniki do czytania to się chwalić, bo obcych ludzi na razie czytam, a wolę swoich :)

Mój przy twoich opisach się chowa. Przez studia osłabły mi funkcje ładnego opisywania. Same fakty, skróty...

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    claudiuszek wrote:
    smaruje 2x dziennie brzuch- ale też nie czekam az sie całkowicei wchłonie... kurcze nie wiem- wypiłam wapno i zostało tylko uczulenie na szyi- w poniedziałek chyba pojade do alergologa a jak jutro znowu wyjdzie to na sor... Panika ;/

Słuchaj, nie panikuj, to nic nie da. Ale warto się tym zająć na poważnie, medycznie. Pewnie to tylko uczulenie, ale warto wiedzieć na co, bo to organizm Ci próbuje coś zakomunikować. Może warto jutro dietę potrzymać, nie jeść potencjalnie uczulających - jeden dzień nie zaszkodzi. No i nie smarować sie niczym.

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Na kolacje jadłam danio z bułką i pieczarki w occie :P

o matko!!!!! podziwiam ;) ja póki co nie mam zachcianek co do mieszania smaków ;)

patrzcie jakie ładne ciuszki znalazłam:

http://allegro.pl/nowoczesna-sukienka-tunika-swing-pianka-klin-p960-i5440769538.html

http://allegro.pl/new-fashion-zwiewna-bluzka-pastelowe-kolorki-h17-i5447802571.html

http://allegro.pl/rewlacyjna-zwiewna-rozkloszowana-sukienka-h14-i5610338107.html

http://allegro.pl/modna-przedladana-tunika-drapowana-oversize-p430-i5800076214.html

_Abby_, blablabla, bbeczka91, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Mój przy twoich opisach się chowa. Przez studia osłabły mi funkcje ładnego opisywania. Same fakty, skróty...
    E tam:) Fajnie się czyta i zdjęcia są! :) A ja lubię wiedzieć jak inne dziewczyny przechodzą przez to co i ja. Taki pamiętnik w jednym miejscu jest to bardziej zorganizowany i zwięzły, niż forum, bo tutaj jest taka zupa informacyjna. Fajna zupa, ale zupa :)

mhsvi09kgjfp1f6i.png
‹‹ 182 183 184 185 186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ