X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska wrote:
    o matko!!!!! podziwiam ;) ja póki co nie mam zachcianek co do mieszania smaków ;)
    patrzcie jakie ładne ciuszki znalazłam:
    http://allegro.pl/nowoczesna-sukienka-tunika-swing-pianka-klin-p960-i5440769538.html
    http://allegro.pl/new-fashion-zwiewna-bluzka-pastelowe-kolorki-h17-i5447802571.html
    http://allegro.pl/rewlacyjna-zwiewna-rozkloszowana-sukienka-h14-i5610338107.html
    http://allegro.pl/modna-przedladana-tunika-drapowana-oversize-p430-i5800076214.html

Fajne to! A ja od razu zazdroszczę, bo takie krótkości, to nie dla mnie ;)

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój ostatni hit to babeczki czekoladowe z wasabi :)

Macioszczyczka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wczoraj chyba przemroziłam swoje ręce, bo było mi strasznie zimno (1 godz na dworze przy -7) i jak wróciliśmy to od razu poszłam pod prysznic. I wtedy okropny ból dłoni, a jak skończyłam się myć to były całe w czerwonych krostkach. Powiem szczerze, że byłam przerażona, ale rano śladu nie było, tylko skóra na dłoniach bardzo sucha i trochę jakby na lewym nadgarstku była skóra naciągnięta :( ja myślę, że nasze ciało w ciąży też się bardzo zmienia i jakoś szybciej na pewne sprawy reaguje

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska wrote:
    o matko!!!!! podziwiam ;) ja póki co nie mam zachcianek co do mieszania smaków ;)

patrzcie jakie ładne ciuszki znalazłam:

http://allegro.pl/nowoczesna-sukienka-tunika-swing-pianka-klin-p960-i5440769538.html

http://allegro.pl/new-fashion-zwiewna-bluzka-pastelowe-kolorki-h17-i5447802571.html

http://allegro.pl/rewlacyjna-zwiewna-rozkloszowana-sukienka-h14-i5610338107.html

http://allegro.pl/modna-przedladana-tunika-drapowana-oversize-p430-i5800076214.html

ta pierwsza wygląda super, tylko jakoś cena niska. Zastanawiam się jak z jakością by było

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:

Dobre?? :P brzmi niebezpiecznie. ;)

• Bratek Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgorzalka, ściskam z całych sił. Żadna z nas nawet w kilku % nie jest w stanie wczuć się w Wasze położenie, rozumiem to. Cudownie, że mogła być przy Tobie Twoja Mama.
    Załamujące jest i przerażające, jak odmienne wyniki badań można otrzymać..., ale wierzę, że najbliżej był dr Makowski. Dobrze, że zrobiliście Harmony - przynajmniej nie będzie już domysłów.

Przytulam najmocniej, jak potrafię, polecam w modlitwie.... bo cóż więcej możemy.......... :(

Btw-potwierdzam DR MAKOWSKI jest po prostu świetny. Byłam u niego ze sprawami babskimi, nie ciążowymi, ale fachman w 100%, zresztą opinie w internecie też ma bardzo dobre :)

Macioszczyczka - cudown/-a Model-/ka <3 <3 <3 :)

Gumcia, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • Pauka Ekspertka

Wysłany: 27 lutego 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej, AniaLewandowska- trzymaj sie, jeszcze troche i minie, musi mina , trzymam kciuki zeby było ciut lepiej!

AniaLewandowska lubi tę wiadomość

thgfugpj83lrvnuq.png
    eFbYp1.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Ooooo, dawaj przepisa!

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku, jesteś Bratkiem warszawskim?

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    ta pierwsza wygląda super, tylko jakoś cena niska. Zastanawiam się jak z jakością by było
    Ja prawie zawsze zamawiałam na Allegro od babeczko nickiem: ifrikooooo (któryś z lików co wstawiłam). Ciuchy naprawdę dobrej jakości. Nigdy mnie nie zawiodły. Wychodziłam z założenia, ze wole kupić tańsze i kilka rożnych. A uwierzcie, ze potem nie żal mi odsptzedac innym za jakieś 5-10 zł. I tak sukcesywnie wymieniam szafę co kilka miesięcy.

Dobra, uciekam do kąpieli, bo mam już info, ze me dzieci są po wszystkich konkursach, solówkach, treningach i za jakieś 1,5h bedą w domku :)

Dobrej nocki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Ooooo, dawaj przepisa!
    byłam z mężem u przyjaciółki, bo nas jakiś czas temu zaprosiła na sushi, przy okazji upiekła babeczki. Więc mąż do niej mówi, że ostatnio dziwne smaki mnie nachodzą w ciąży i się założyli że nie zjem babeczek z wasabi, niestety tak mi zasmakowały że cały wieczór tak jadłam :P

Behemottka, Macioszczyczka lubią tę wiadomość

• megg Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgorzatka mam nadzieje ze wszystko skonczy sie dobrze, trzymam za was kciuki!

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgorzatka, ja troche z opoznieniem, ale trzymam za Ciebie kciuki, wszystkie tu myslimy o Was cieplo i mam nadzieje, ze bedzie dobrze, dbaj o siebie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziewczyny czytam jak cierpicie i piszecie, że to wina duphastonu, ja biorę trzy razy dziennie luteine dowcipną i przez okres wzmożonego plamienia brałam dodatkowo 3 x2 tabletki duphastonu i ani razu nie wymiotowałam, mdłości znikome więc to pewnie zależy od organizmu. Ja liczę, że powoli zacznę odstawiać lutkę bo aplikacja dowcipna szczególnie w pracy jest dość uciążliwa.
    Mój sposób na euthyrox to budzik nastawiony na 5 rano zawsze i aplikacja tabletki no i przy okazji obowiązkowo siusianie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudiuszka, ja mialam wysypke, ale ewidentnie po balsamach, bo kupilam w Rossmanie i 3 dni pozniej cos podobnego, bo biale i czerwone krostki na nogach, brzuchu i piersiach. Zeszlo po 4 dniach picia wapna. Ale dla spokoju bylam u ogolnego, takze moze na spokojnie, jak nie zejdzie to pokaz sie lekarzowi?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 22:14

claudiuszek lubi tę wiadomość

• Bee85 Ekspertka

Wysłany: 27 lutego 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Claudiuszka, ja mialam wysypke, ale ewidentnie po balsamach, bo kupilam w Rossmanie i 3 dni pozniej cos podobnego, bo biale i czerwone krostki na nogach, brzuchu i piersiach. Zeszlo po 4 dniach picia wapna. Ale dla spokoju bylam u ogolnego, takze moze na spokojnie, jak nie zejdzie to pokaz sie lekarzowi?

to ten polecany Babydream nie podpasował ?

h4zpdqk39i22byyb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry jeszcze raz! ;P

Obudził mnie oczywiście..... Żołądek i bulgoty.

Macie czasem wrażenie, że was coś kopie po jelitach???

Behemottka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry

My już na nogach mimo że niedziela jeszcze nie dawno córka spała do 8-9 a teraz 7 rano i już łobuzuje. Więc dziewczyny śpijcie ile możecie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    dzień dobry

My już na nogach mimo że niedziela jeszcze nie dawno córka spała do 8-9 a teraz 7 rano i już łobuzuje. Więc dziewczyny śpijcie ile możecie :)

U mnie Fifi jak usłyszy, że buszuje to też wstaje i ja już sobie poleżeć nie mogę :P

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, a ja wlasnie idę spac:). Miałam dzisiaj wieczorem pierwszy prawdziwy ciążowy ciąg jedzeniowy i późnym wieczorem zrobiłam i wrąbałam sałatkę jarzynową. Teraz boli mnie brzuch. Ha ha:) Gdybyście widziały jak studzilam kartofle i marchew w wodzie z lodem, bo nie mogłam się doczekać! Sałatka jest co prawda troszkę wybrakowana, bo brakuje jakiejś tam pietruchy, ale podstawy ma. Niebo w gębie! Wariactwo...

Macioszczyczka, AniaLewandowska, Pauka, YvonnElizabeth, martta, Strazaczka1990, Bratek lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
‹‹ 183 184 185 186 187 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ