X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska wrote:
    o matko!!!!! podziwiam ;) ja póki co nie mam zachcianek co do mieszania smaków ;)
    patrzcie jakie ładne ciuszki znalazłam:
    http://allegro.pl/nowoczesna-sukienka-tunika-swing-pianka-klin-p960-i5440769538.html
    http://allegro.pl/new-fashion-zwiewna-bluzka-pastelowe-kolorki-h17-i5447802571.html
    http://allegro.pl/rewlacyjna-zwiewna-rozkloszowana-sukienka-h14-i5610338107.html
    http://allegro.pl/modna-przedladana-tunika-drapowana-oversize-p430-i5800076214.html

Fajne to! A ja od razu zazdroszczę, bo takie krótkości, to nie dla mnie ;)

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój ostatni hit to babeczki czekoladowe z wasabi :)

Macioszczyczka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wczoraj chyba przemroziłam swoje ręce, bo było mi strasznie zimno (1 godz na dworze przy -7) i jak wróciliśmy to od razu poszłam pod prysznic. I wtedy okropny ból dłoni, a jak skończyłam się myć to były całe w czerwonych krostkach. Powiem szczerze, że byłam przerażona, ale rano śladu nie było, tylko skóra na dłoniach bardzo sucha i trochę jakby na lewym nadgarstku była skóra naciągnięta :( ja myślę, że nasze ciało w ciąży też się bardzo zmienia i jakoś szybciej na pewne sprawy reaguje

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska wrote:
    o matko!!!!! podziwiam ;) ja póki co nie mam zachcianek co do mieszania smaków ;)

patrzcie jakie ładne ciuszki znalazłam:

http://allegro.pl/nowoczesna-sukienka-tunika-swing-pianka-klin-p960-i5440769538.html

http://allegro.pl/new-fashion-zwiewna-bluzka-pastelowe-kolorki-h17-i5447802571.html

http://allegro.pl/rewlacyjna-zwiewna-rozkloszowana-sukienka-h14-i5610338107.html

http://allegro.pl/modna-przedladana-tunika-drapowana-oversize-p430-i5800076214.html

ta pierwsza wygląda super, tylko jakoś cena niska. Zastanawiam się jak z jakością by było

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:

Dobre?? :P brzmi niebezpiecznie. ;)

• Bratek Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgorzalka, ściskam z całych sił. Żadna z nas nawet w kilku % nie jest w stanie wczuć się w Wasze położenie, rozumiem to. Cudownie, że mogła być przy Tobie Twoja Mama.
    Załamujące jest i przerażające, jak odmienne wyniki badań można otrzymać..., ale wierzę, że najbliżej był dr Makowski. Dobrze, że zrobiliście Harmony - przynajmniej nie będzie już domysłów.

Przytulam najmocniej, jak potrafię, polecam w modlitwie.... bo cóż więcej możemy.......... :(

Btw-potwierdzam DR MAKOWSKI jest po prostu świetny. Byłam u niego ze sprawami babskimi, nie ciążowymi, ale fachman w 100%, zresztą opinie w internecie też ma bardzo dobre :)

Macioszczyczka - cudown/-a Model-/ka <3 <3 <3 :)

Gumcia, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • Pauka Ekspertka

Wysłany: 27 lutego 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej, AniaLewandowska- trzymaj sie, jeszcze troche i minie, musi mina , trzymam kciuki zeby było ciut lepiej!

AniaLewandowska lubi tę wiadomość

thgfugpj83lrvnuq.png
    eFbYp1.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    Ooooo, dawaj przepisa!

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bratku, jesteś Bratkiem warszawskim?

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    ta pierwsza wygląda super, tylko jakoś cena niska. Zastanawiam się jak z jakością by było
    Ja prawie zawsze zamawiałam na Allegro od babeczko nickiem: ifrikooooo (któryś z lików co wstawiłam). Ciuchy naprawdę dobrej jakości. Nigdy mnie nie zawiodły. Wychodziłam z założenia, ze wole kupić tańsze i kilka rożnych. A uwierzcie, ze potem nie żal mi odsptzedac innym za jakieś 5-10 zł. I tak sukcesywnie wymieniam szafę co kilka miesięcy.

Dobra, uciekam do kąpieli, bo mam już info, ze me dzieci są po wszystkich konkursach, solówkach, treningach i za jakieś 1,5h bedą w domku :)

Dobrej nocki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Ooooo, dawaj przepisa!
    byłam z mężem u przyjaciółki, bo nas jakiś czas temu zaprosiła na sushi, przy okazji upiekła babeczki. Więc mąż do niej mówi, że ostatnio dziwne smaki mnie nachodzą w ciąży i się założyli że nie zjem babeczek z wasabi, niestety tak mi zasmakowały że cały wieczór tak jadłam :P

Behemottka, Macioszczyczka lubią tę wiadomość

• megg Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgorzatka mam nadzieje ze wszystko skonczy sie dobrze, trzymam za was kciuki!

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgorzatka, ja troche z opoznieniem, ale trzymam za Ciebie kciuki, wszystkie tu myslimy o Was cieplo i mam nadzieje, ze bedzie dobrze, dbaj o siebie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziewczyny czytam jak cierpicie i piszecie, że to wina duphastonu, ja biorę trzy razy dziennie luteine dowcipną i przez okres wzmożonego plamienia brałam dodatkowo 3 x2 tabletki duphastonu i ani razu nie wymiotowałam, mdłości znikome więc to pewnie zależy od organizmu. Ja liczę, że powoli zacznę odstawiać lutkę bo aplikacja dowcipna szczególnie w pracy jest dość uciążliwa.
    Mój sposób na euthyrox to budzik nastawiony na 5 rano zawsze i aplikacja tabletki no i przy okazji obowiązkowo siusianie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Claudiuszka, ja mialam wysypke, ale ewidentnie po balsamach, bo kupilam w Rossmanie i 3 dni pozniej cos podobnego, bo biale i czerwone krostki na nogach, brzuchu i piersiach. Zeszlo po 4 dniach picia wapna. Ale dla spokoju bylam u ogolnego, takze moze na spokojnie, jak nie zejdzie to pokaz sie lekarzowi?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 22:14

claudiuszek lubi tę wiadomość

• Bee85 Ekspertka

Wysłany: 27 lutego 2016, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Claudiuszka, ja mialam wysypke, ale ewidentnie po balsamach, bo kupilam w Rossmanie i 3 dni pozniej cos podobnego, bo biale i czerwone krostki na nogach, brzuchu i piersiach. Zeszlo po 4 dniach picia wapna. Ale dla spokoju bylam u ogolnego, takze moze na spokojnie, jak nie zejdzie to pokaz sie lekarzowi?

to ten polecany Babydream nie podpasował ?

h4zpdqk39i22byyb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry jeszcze raz! ;P

Obudził mnie oczywiście..... Żołądek i bulgoty.

Macie czasem wrażenie, że was coś kopie po jelitach???

Behemottka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry

My już na nogach mimo że niedziela jeszcze nie dawno córka spała do 8-9 a teraz 7 rano i już łobuzuje. Więc dziewczyny śpijcie ile możecie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    dzień dobry

My już na nogach mimo że niedziela jeszcze nie dawno córka spała do 8-9 a teraz 7 rano i już łobuzuje. Więc dziewczyny śpijcie ile możecie :)

U mnie Fifi jak usłyszy, że buszuje to też wstaje i ja już sobie poleżeć nie mogę :P

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, a ja wlasnie idę spac:). Miałam dzisiaj wieczorem pierwszy prawdziwy ciążowy ciąg jedzeniowy i późnym wieczorem zrobiłam i wrąbałam sałatkę jarzynową. Teraz boli mnie brzuch. Ha ha:) Gdybyście widziały jak studzilam kartofle i marchew w wodzie z lodem, bo nie mogłam się doczekać! Sałatka jest co prawda troszkę wybrakowana, bo brakuje jakiejś tam pietruchy, ale podstawy ma. Niebo w gębie! Wariactwo...

Macioszczyczka, AniaLewandowska, Pauka, YvonnElizabeth, martta, Strazaczka1990, Bratek lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
‹‹ 183 184 185 186 187 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ