WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malutka92 wrote:Mi gin mowil,ze czesto jest tak,ze skurcze sa,ale niekoniecznie muszą sie pisac na ktg.
Agatia a przychodzi jakas położna sprawdzić co sie dzieje? Powinna wezwać lekarza zeby sprawdził..
Już mam ciśnienie 200/200i płakać mi się chce.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka wrote:Żebym chciała, żeby tak było to bym na NFZ poszła za darmo, a nie płaciła kasę.
Jeszcze wczoraj on siedzi u mnie na kolanach i nagle w płacz. I mówi, bo mi się przypomniała krew z nosa i buzi u doktora i jak ze mną wariowali...
A kurwa mama i tata stali pod salą, a obiecali mu rano, że będzie dobrze. To mnie najbardziej boli.
Jakby te 10 minut jeszcze nie mogli poczekać... Po to płaciłam, żeby zabieg trwał nawet 3 godziny, jakby było trzeba.
Macioszczyczka wspolczuje, straszna historia. Ja mialam wycinane migdalki w wieku jakichs 9 lat. Dostalam znieczulenie, qle mnie oszukali, bo mieli wyciac 1, a wycieli wszystkie 3. Duzo pamietam, ale te przykre momenty sie zacieraja.
Rozmawiajcie z malym, mowcie, ze byl bardzo dzielny, ze teraz bedzie zdrowy, itp. Moze jakis maly prezent na pocieszenie, taki, o ktorym marzy, zeby mu sie dobrze kojarzylo?
Szkoda, ze lekarz nie poczekal dluzej, kloccie sie o ten zwrot zaliczki, ale nie robcie sobie wyrzutow, nir wasza wina.
A Filipek szybko zapomnija od wyciecia migdalow prawie nie choruje na gardlo i moge jesc lody bardzo szybko i w duzych ilosciach
to byla super decyzja.
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agatia mój na ostatnim ktg miał ponad 180 ale fikał a po 10-15 min juz 145. Ale nie dałam się nerwom i kontrolowałam oddech, nie wiem czy akurat to pomogło. Następne ktg mam za 3 tyg
wykończę sie do tego czasu! Trzymam kciuki zeby Ci sie udało wyciszyć do kolejnego badania!
Dziewczyny ale jak przejdziecie na fb to juz tu Was nie będzie? Kurczę aż mi sie smutno zrobiłoJa mam jakieś konto ale nie korzystam bo nie jestem w tym lotna. Dajcie chociaż znac jak sie rozpakujecie ok?
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Anulka01 wrote:Agatia mój na ostatnim ktg miał ponad 180 ale fikał a po 10-15 min juz 145. Ale nie dałam się nerwom i kontrolowałam oddech, nie wiem czy akurat to pomogło. Następne ktg mam za 3 tyg
wykończę sie do tego czasu! Trzymam kciuki zeby Ci sie udało wyciszyć do kolejnego badania!
Dziewczyny ale jak przejdziecie na fb to juz tu Was nie będzie? Kurczę aż mi sie smutno zrobiłoJa mam jakieś konto ale nie korzystam bo nie jestem w tym lotna. Dajcie chociaż znac jak sie rozpakujecie ok?
ale spróbuj konto reanimowac i hop na fb
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny