X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie ja wszystko u nas ok jeszcze w dwupaku ale jestesmy w gluchym ciemnym lesie i nie ma zasiegu. Na szczescie M musial popracowac chwile i podjechaliamy do cywilizacji zaczerpnac neta.
    Z tegonco widze to slusznie martwilysmy sie o naszwgo liska cieszy mnie fakt ze Filipek ma sie ok a jedzeniowo to mysle, że rozpoczelas wątek problemow z karmieniem i nie jedna będzie przez to przechodzić. Wazne, ze mały zdrowy trudno jesli bedzie mm to najmniejsze zmartwienie.
    A ja sie jeszcze pochwale ile dziennie kurek zbieramy.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3111284d2bd6.jpg

bbeczka91, A_n_k_a_80, Behemottka, mmargol lubią tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    TO JA PROSZĘ TE KTÓRYCH JESZCZE W PRZYJACIÓŁKACH NIE MAM O DODANIE i te które chcą przejść na fb :) A te które mam dodane to o wysłanie swojego imienia nazwiska wtedy dodam je do grupy :)
    Jakos nie moge Cie dodac jako kolezanke :).

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, wyslalam dane :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violett ja ci odpisałam bo mam z tobą mały problem ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    Jakos nie moge Cie dodac jako kolezanke :).

Ani ja Ciebie :/ napisz do ksosi swoje dane lub weź od niej moje imie nazwisko i Cię dodam

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka już ogarnełam :) Pisać wiadomości ;)

A_n_k_a_80 lubi tę wiadomość

• bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od tygodnia próbuję nadrobić i ciągle jestem jakieś 3 strony do tyłu :/
    Foxik, gratulacje, trzymam za Ciebie kciuki! <3

Gdzieś, ktoś pisał, że też od kilku dni słabiej czuje maluszka i nadużywa detektora ostatnimi czasy. To zupełnie jak ja. A najlepsze jest to, że po uruchomieniu detektora słyszę jak się mała rusza, ucieka przed głowicą, a ja NIC nie czuję. Nie wiem czy mam jakąś znieczulicę, czy co...

Coś jeszcze chciałam napisać, ale po przeczytaniu tylu stron już zapomniałam...
    Zmykamy dziś na obiad do moich rodziców, miłej, słonecznej(przynajmniej na śląsku) niedzieli :)

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zamówiliśmy literki na ścianę z imionami dziewczynek, więc niech mi chłopcy nie wyjdą. HA HA :D
    Zawiesiliśmy też ramkę na zdjęcia już w pokoju, przykleimy gwiazdki jeszcze potem..

Chcę też zamówić sobie naszyjnik z imionami dzieci,ale boję sie przed porodem, bo jak będa chłopcy? :P Haha :D

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    Dziewczyny próbuje pakować torbę do szpitala i powiedzcie mi co wziąć dla małej przy założeniu ze szpital nic od siebie nie daje?
    Spakowalam pampersy, chusteczki, krem do pupy, ubranka, czapeczki, niedrapki, skarpetki, ręcznik, rozek, 3 pieluchy tetrowe, jeden otulacz, nakładki na piersi i smoczek w razie czego. Coś jeszcze?
    Weź jeszcze chociaż 2 podkłady na których będziesz przewijać.

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka, ja biorę jeszcze mini wersje produktów do kąpieli, oliwkę do ciała. Miseczki na wodę ciepłą do zmycia smółki. Podkłady też biorę do przewijania dla siebie i dzieci. Zamiast rożka ja biorę kocyki.

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Ani ja Ciebie :/ napisz do ksosi swoje dane lub weź od niej moje imie nazwisko i Cię dodam
    Jakby dodalam :)

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A_n_k_a_80 wrote:
    Jakby dodalam :)
    Napisałam ci wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sobie siedzę popijam herbatkę i patrzę jak mój małż sprząta ;) A wczoraj złożył komodę i łóżeczko :) oczywiscie przy komodzie brakuje deseczki która jest przedłużeniem przewijaka :( trochę problem bo bez tego jest za krótka. No ale bede szukać, musi gdzieś być. A! I jeszcze dzisiaj rano w końcu mnie ogolił ;) Jeszcze trochę i kombajn byłby potrzebny. Zaraz lepiej sie czuje :)

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sukces! udało mi się zjeść dwudaniowy obiad! zaparzyłam sobie herbatkę i lecę pod prysznic, może uda mi się, choć słyszę już kwiki z łóżeczka :P

Anulka01, alinka, Żabcia_, megg, mmargol lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    A ja sobie siedzę popijam herbatkę i patrzę jak mój małż sprząta ;) A wczoraj złożył komodę i łóżeczko :) oczywiscie przy komodzie brakuje deseczki która jest przedłużeniem przewijaka :( trochę problem bo bez tego jest za krótka. No ale bede szukać, musi gdzieś być. A! I jeszcze dzisiaj rano w końcu mnie ogolił ;) Jeszcze trochę i kombajn byłby potrzebny. Zaraz lepiej sie czuje :)
    Mój też wczoraj sprzątał mieszkanie :)

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka mój sie do roboty w domu raczej nie garnie ale moje podłogi wyglądały masakrycznie aż wstyd kogoś wpuścić... No ale udało sie ;)

atdcupjy14gifv7v.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ślicznie Foxik, widzisz z dnia na dzień będzie coraz lepiej :) a towarzystwo mamy potrafi zdziałać cuda ;)

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    sukces! udało mi się zjeść dwudaniowy obiad! zaparzyłam sobie herbatkę i lecę pod prysznic, może uda mi się, choć słyszę już kwiki z łóżeczka :P
    Super :) teraz już będzie tylko lepiej!

żabka04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Pirelka mój sie do roboty w domu raczej nie garnie ale moje podłogi wyglądały masakrycznie aż wstyd kogoś wpuścić... No ale udało sie ;)
    Mój na szczęście sam sobie za cel stawia zetrzeć kurze co tydzień, odkurzyć czy umyć łazienkę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nad wacikami czy solą fizjologiczna też myślałam, ale to będzie w pogotowiu i najwyżej mąż dowiezie. Bo wydaje mi się ze takie rzeczy powinien szpital mieć. Balsam do ciała muszę kupić rossmannowski bo boję się ze tam zginie, a ja na początek kupiłam dla małej taki droższy i byłoby mi szkoda

‹‹ 1870 1871 1872 1873 1874 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ