WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMały śpi, przyssał się do cyca na prawe godzinę to chyba sobie pojadł.
Chyba czekają mnie zakupy - poczuję moc wyprawki na nowo, nie mamy takich maleńkich ubranek. Są gdzieś jakieś promocje?
I muszę kupić jakiś stanik do karmienia, bo póki co mąż mi kupił z canpola, ale jakoś mało wyjściowy
Mąż zaliczył pierwszą kupę, niestety upieprzone było wszystko - następnym razem będzie wiedział jak przebrać umiejętnie pampersa
co tam macie na fejsie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Mały śpi, przyssał się do cyca na prawe godzinę to chyba sobie pojadł.
Chyba czekają mnie zakupy - poczuję moc wyprawki na nowo, nie mamy takich maleńkich ubranek. Są gdzieś jakieś promocje?
I muszę kupić jakiś stanik do karmienia, bo póki co mąż mi kupił z canpola, ale jakoś mało wyjściowy
Mąż zaliczył pierwszą kupę, niestety upieprzone było wszystko - następnym razem będzie wiedział jak przebrać umiejętnie pampersa
co tam macie na fejsie?
I jak masz ochotę dojść do naszej grupy na fb wyślij mi swoje dane na prv to Cie dodam -
nick nieaktualnyAnulka01 wrote:Angela a czy to konto na fb i wpisy są widoczne dla wszystkich czy tylko dla nas?
Jest to grupa tajna, zwykly kowalski jej nie znajdzie. No i nikt z twoich znajomych ani nikt inny nie wie że do niej należysz i co tam piszesz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 18:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa ogolem zalozylam sobie byle jakie konto zeby miec komtakt z dziewczynami, bo ja nie korzystam z fejsbukow ogolem i jestem tylko na grupie tak jak tutaj
w sumie jesli wszystkie dziewczyny sa tam to mi bez roznicy czy klikne bbf czy fejsbuki skoro