WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo ja też mam tańsze rzeczy do szpitala. A waciki i gaziki, sól biorę bo u nas chyba są u położnych, a ja wolę się nie prosić tylko mieć swoje. To lekkie.alinka wrote:Nad wacikami czy solą fizjologiczna też myślałam, ale to będzie w pogotowiu i najwyżej mąż dowiezie. Bo wydaje mi się ze takie rzeczy powinien szpital mieć. Balsam do ciała muszę kupić rossmannowski bo boję się ze tam zginie, a ja na początek kupiłam dla małej taki droższy i byłoby mi szkoda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się i ja
Zaliczyliśmy już kościół, zakupy spożywcze, obiad sobie zamówiliśmy, starszak w kinie a my się byczymy i trawimy.
Mój mały przez ostatnie dwa dni mniej się ruszał tzn wydaje mi się, że wystawił plecki w stronę brzucha i stąd ta zmiana, detektor też poszedł w ruch.
Macioszczyczka paskudna historia z tym zabiegiem, niby dzieci szybko zapominają i wypierają nieprzyjemne fakty z pamięci jednak mój syn zadziwia mnie czasem tym, że pamięta niektóre fakty jeszcze z przedszkola.
U nas pogoda wyborna i trzeba ją wykorzystać bo potem cały tydzień ma lać.
Miłej niedzieli dziewczyny
Ps Angela wysłałam zapr. i co dalej? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Foxiu my z Młodym docieralismy się 1,5 mcLittle Red Fox wrote:jak tak będzie w nocy się co chwila budził to sobie nie pośpię ;P
potem synek zrozumiał, że matka też człowiek i zaczął przesypiac całe noce. Tylko był przyzwyczajony do mm i budził się wcześniej, co 4h. 3 mc karmiłam go pół na pół, a potem już zupełnie mm.
Daj Wam czas, najtrudniejsze pierwsze 2 tygx nie wymagaj od siebie ani synka za wiele, to czas na poznanie
Mamuśka będzie dobrze :-*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:W końcu już mamy tydzień, niby pory karmienia mamy podobne jak te szpitalne, ale częściej chce podjadać. Po MM śpi dłużej, ale czy o to chodzi?
Śpi po mm bo bardziej "zapycha", ale może być tak że cyca chce aby się uspokoić i po prostu pociumkać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No i o to chodzi, żeby Tobie się podobałopirelka wrote:No ja lubię połączenia koloru z brązem.

Ja zrobiłam na różowo, choć różu miało nie być
ale z racji nagłej zmiany mieszkania, musiała się nagle zmienić koncepcja
mam elementy różowo szare, a na zmianę niebiesko szare
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa do porodu też nie chciałam za dużo różu, poza tym pokój pod niebieski więc musiałabym zmieniać dywan, roletę.. do tego meble każdy innego koloru więc będzie czas na tematyczny pokójagatia wrote:No i o to chodzi, żeby Tobie się podobało

Ja zrobiłam na różowo, choć różu miało nie być
ale z racji nagłej zmiany mieszkania, musiała się nagle zmienić koncepcja
mam elementy różowo szare, a na zmianę niebiesko szare 

[