X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    Nad wacikami czy solą fizjologiczna też myślałam, ale to będzie w pogotowiu i najwyżej mąż dowiezie. Bo wydaje mi się ze takie rzeczy powinien szpital mieć. Balsam do ciała muszę kupić rossmannowski bo boję się ze tam zginie, a ja na początek kupiłam dla małej taki droższy i byłoby mi szkoda
    No ja też mam tańsze rzeczy do szpitala. A waciki i gaziki, sól biorę bo u nas chyba są u położnych, a ja wolę się nie prosić tylko mieć swoje. To lekkie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam wrażenie że od 10:00 mógłby wisieć mi na cycku, dajce żyć - jak długo potrwa unormowanie się i nie podjadanie między posiłkami?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja
    Zaliczyliśmy już kościół, zakupy spożywcze, obiad sobie zamówiliśmy, starszak w kinie a my się byczymy i trawimy.
    Mój mały przez ostatnie dwa dni mniej się ruszał tzn wydaje mi się, że wystawił plecki w stronę brzucha i stąd ta zmiana, detektor też poszedł w ruch.

Macioszczyczka paskudna historia z tym zabiegiem, niby dzieci szybko zapominają i wypierają nieprzyjemne fakty z pamięci jednak mój syn zadziwia mnie czasem tym, że pamięta niektóre fakty jeszcze z przedszkola.

U nas pogoda wyborna i trzeba ją wykorzystać bo potem cały tydzień ma lać.

Miłej niedzieli dziewczyny

Ps Angela wysłałam zapr. i co dalej?

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik pamiętam, że najgorsze były dwa tygodnie, mogłam spać non stop, byłam zła za te wycieczki, które urządzała sobie do nas bliższa i dalsza rodzina, później już tylko lepiej

• agatia Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiu z pomocą mamy wszystko będzie dobrze i sobie z Fifim poukładacie rytm dnia :) na spokojnie, powolutku, nie wszystko na raz. Dajcie sobie czas na poznanie siebie i naukę siebie wzajemnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak tak będzie w nocy się co chwila budził to sobie nie pośpię ;P

• agatia Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    jak tak będzie w nocy się co chwila budził to sobie nie pośpię ;P
    Foxiu my z Młodym docieralismy się 1,5 mc :) potem synek zrozumiał, że matka też człowiek i zaczął przesypiac całe noce. Tylko był przyzwyczajony do mm i budził się wcześniej, co 4h. 3 mc karmiłam go pół na pół, a potem już zupełnie mm.
    Daj Wam czas, najtrudniejsze pierwsze 2 tygx nie wymagaj od siebie ani synka za wiele, to czas na poznanie :) Mamuśka będzie dobrze :-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu już mamy tydzień, niby pory karmienia mamy podobne jak te szpitalne, ale częściej chce podjadać. Po MM śpi dłużej, ale czy o to chodzi?

AJrin lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    W końcu już mamy tydzień, niby pory karmienia mamy podobne jak te szpitalne, ale częściej chce podjadać. Po MM śpi dłużej, ale czy o to chodzi?
    Foxiu chodzi o to, żebyście byli zadowoleni obydwoje :) Rób zgodnie z samą sobą :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To racja, musisz wyczuc malego i powoli sie unormuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:

Śpi po mm bo bardziej "zapycha", ale może być tak że cyca chce aby się uspokoić i po prostu pociumkać.

• marta258 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89, wysłałam Ci zaproszenie :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasek gotowy, tylko w ramkę zdjęcia wejdą z czasem :)

Literki zamówione.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc275d259e2e.jpg

kamciaelcia, alinka, mysza0406, martta, violett, marta258, bisacz, megg, mmargol, bbeczka91 lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelko bardzo ładnie :-D

Drugie KTG prawidłowe ufffff :)

pirelka, bisacz, mmargol lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i rewelacja pirelka
    A tyle nerwów cię to kosztowało :D

pirelka lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też podoba mi efekt, bardziej niż się spodziewałam, zwłaszcza na żywo ;) jeszcze literki dojdą i będzie miodzio :D
    Co prawda kolory takie chłopięce, ale co tam mi się podoba :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 16:36

• agatia Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Też podoba mi efekt, bardziej niż się spodziewałam, zwłaszcza na żywo ;) jeszcze literki dojdą i będzie miodzio :D
    Co prawda kolory takie chłopięce, ale co tam mi się podoba :)
    E tam chłopięce jest bardzo ładnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja lubię połączenia koloru z brązem.

• agatia Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    No ja lubię połączenia koloru z brązem.
    No i o to chodzi, żeby Tobie się podobało :-D
    Ja zrobiłam na różowo, choć różu miało nie być :) ale z racji nagłej zmiany mieszkania, musiała się nagle zmienić koncepcja :) mam elementy różowo szare, a na zmianę niebiesko szare :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    No i o to chodzi, żeby Tobie się podobało :-D
    Ja zrobiłam na różowo, choć różu miało nie być :) ale z racji nagłej zmiany mieszkania, musiała się nagle zmienić koncepcja :) mam elementy różowo szare, a na zmianę niebiesko szare :)
    Ja do porodu też nie chciałam za dużo różu, poza tym pokój pod niebieski więc musiałabym zmieniać dywan, roletę.. do tego meble każdy innego koloru więc będzie czas na tematyczny pokój ;)

‹‹ 1871 1872 1873 1874 1875 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ