WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyalinka wrote:Nad wacikami czy solą fizjologiczna też myślałam, ale to będzie w pogotowiu i najwyżej mąż dowiezie. Bo wydaje mi się ze takie rzeczy powinien szpital mieć. Balsam do ciała muszę kupić rossmannowski bo boję się ze tam zginie, a ja na początek kupiłam dla małej taki droższy i byłoby mi szkoda
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się i ja
Zaliczyliśmy już kościół, zakupy spożywcze, obiad sobie zamówiliśmy, starszak w kinie a my się byczymy i trawimy.
Mój mały przez ostatnie dwa dni mniej się ruszał tzn wydaje mi się, że wystawił plecki w stronę brzucha i stąd ta zmiana, detektor też poszedł w ruch.
Macioszczyczka paskudna historia z tym zabiegiem, niby dzieci szybko zapominają i wypierają nieprzyjemne fakty z pamięci jednak mój syn zadziwia mnie czasem tym, że pamięta niektóre fakty jeszcze z przedszkola.
U nas pogoda wyborna i trzeba ją wykorzystać bo potem cały tydzień ma lać.
Miłej niedzieli dziewczyny
Ps Angela wysłałam zapr. i co dalej? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:jak tak będzie w nocy się co chwila budził to sobie nie pośpię ;P
potem synek zrozumiał, że matka też człowiek i zaczął przesypiac całe noce. Tylko był przyzwyczajony do mm i budził się wcześniej, co 4h. 3 mc karmiłam go pół na pół, a potem już zupełnie mm.
Daj Wam czas, najtrudniejsze pierwsze 2 tygx nie wymagaj od siebie ani synka za wiele, to czas na poznanieMamuśka będzie dobrze :-*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:W końcu już mamy tydzień, niby pory karmienia mamy podobne jak te szpitalne, ale częściej chce podjadać. Po MM śpi dłużej, ale czy o to chodzi?
Śpi po mm bo bardziej "zapycha", ale może być tak że cyca chce aby się uspokoić i po prostu pociumkać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:No ja lubię połączenia koloru z brązem.
Ja zrobiłam na różowo, choć różu miało nie byćale z racji nagłej zmiany mieszkania, musiała się nagle zmienić koncepcja
mam elementy różowo szare, a na zmianę niebiesko szare
pirelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia wrote:No i o to chodzi, żeby Tobie się podobało
Ja zrobiłam na różowo, choć różu miało nie byćale z racji nagłej zmiany mieszkania, musiała się nagle zmienić koncepcja
mam elementy różowo szare, a na zmianę niebiesko szare