WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:ten preparat co pisałyście to Femaltiker? On jest też w aptece, bo widziałam w rossku.
Mały znowu wisi na cycu, a miałam ogarnąć ubranka, rozmiar 62 to chyba dopiero na Gwiazdkę założy
Trochę poczekacie z 62, w rossmanie jest, w aptece. Ale kup kup na prawdę działa cuda
wysłałam Wam prv dziewczyny -
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Trochę poczekacie z 62, w rossmanie jest, w aptece. Ale kup kup na prawdę działa cuda
wysłałam Wam prv dziewczynycoś tam dostaliśmy od rodziny, ale trzeba jakoś wyglądać, a nie jak "dziecko powodzian"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Foxiku znam ból braku małych ubranek, też na cito kupowałam po urodzeniu synka.
Dawaj na fb i czekamy na foto Fifiakaprzecież to pierwsze Nasze dziecię
teraz Młodego nie odłożę, bo od razu w płacz, a tyle rzeczy do ogarnięcia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sophia wrote:Dziękuję, przemyślę i dam znać.
Sophia, chodź na fb, fajnie jest. Ja też, jak pierwszy raz pomysł padł - po aferze z Blair - byłam przeciwna, ale tam teraz jest młyn a tu cisza. A grupa jest zupełnie prywatna. Chodź, chodź
No i jest zdjęcie Foxikowego Filipka, taki słodki jest -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Behemottka wrote:Sophia, chodź na fb, fajnie jest. Ja też, jak pierwszy raz pomysł padł - po aferze z Blair - byłam przeciwna, ale tam teraz jest młyn a tu cisza. A grupa jest zupełnie prywatna. Chodź, chodź
No i jest zdjęcie Foxikowego Filipka, taki słodki jest
Domyślam się kochana, że teraz wszystko przeniesie się na FB.
Pomyślę. Dla mnie nie ma znaczenia gdzie umieszcza się zdjęcia dzieci. Internet nie zapomina
Mi bardzo odpowiada forma forum. FB będzie na pewno znacznie dynamiczniejsze i trudniejsze do nadrabiania.
Zastanowię się.