WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak to wyglada niestety. Dlatego wolę forum.
Ja dziś cały dzień plackiem lezalam. Strasznie twardnieje mi brzuch. Nie mogę stać. Boli pochwa. Już miałam jechać na ip,ale stwierdziłem że w niedzielę wieczorem powstają mnie z otwartymi rękami
Jak jutro nie będzie lepiej, tp pojadę. Ale liczę ze się poprawi. -
nick nieaktualnyHej Dziewczyny. Ja po kilku dniowej poweselnej przerwie. Niesamowite co tu się zadziałało przez ten czas. Przejrzałam tylko pobieżnie.
Przede wszystkim LRF ogromne gratulacje!!! Wyczułaś, że nie zdążysz przed egazminem;) cudnie!
Uciekacie na fb? Ja raczej nie fejsbukowa:(
Muszę Was nadrobić.
U mnie zmiany opadł brzuch,ponoć wygląda na zbliżający się, ale ja mam czas jeszcze. Dość porządnie przeforsowałam się na tym weselu i mam skurcze.
Jeju aż obco się czuję tyle zmian tu. -
Ja bóle okresowe mam zazwyczaj nad ranem jak się budzę.
A brzuch mi się napina niezależnie czy chodzę czy siedzę i to napięcie trzyma niespełna minutę (może trochę mniej) i puszcza. I tak kilka razy w ciągu dnia, ale codziennie, nie liczę tego, a może powinnam? -
Anulka01 wrote:Ja mam tak ze jak chodzę to jest twardy (cały czas) i mam wrażenie ze zaraz mi skory zabraknie, a jak sie kładę to mięknie. Tez nie wiem co o tym myślec. A bóle okresowe mam kilka razy dziennie
U mnie dzis młody wyjątkowo aktywny.
Moze to po moich bułeczkach cynamonowych.
I wróciła krew z nosa. Ani dzis nie było gorąco ani sie nie nadwyrężalam, a tu proszę.
No ale z nosa to niech se leci -
nick nieaktualny
-
mmargol wrote:Ja bóle okresowe mam zazwyczaj nad ranem jak się budzę.
A brzuch mi się napina niezależnie czy chodzę czy siedzę i to napięcie trzyma niespełna minutę (może trochę mniej) i puszcza. I tak kilka razy w ciągu dnia, ale codziennie, nie liczę tego, a może powinnam?
Identycznie u mnie. Bóle (raczej słabe) rano.
Kilka razy napięcie, ktore schodzi po jakiejś minucie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 23:15
-
Ulfe u mnie też te bóle miesiączkowe są słabe (nigdy nie miałam mocnych przed ciążą, to bardziej takie poczucie, że miesiączka tuż tuż niż ból).
A obserwujesz to jakoś bardziej czy jeszcze nie?
LRF, może połóż mu w pobliżu gdzieś swoją bluzkę noszoną? Koleżanka tak robiła ze swoją piżamą w ciągu dnia i mała usypiała chętniej, bo czuła jej zapach. -
nick nieaktualnyMi dziś właśnie nie przechodzilo. Czy stałam czy lezalam twardnial jak szalony. Nie mogłam iść,bo myślałam ze mi dziecko dołem wypadnie.
Kurczę, przez to martwię się o szyjke. I syn cały dzień prawie się nie ruszal. Dopiero teraz go czuję. Ale brzuch taki napięty, ze każdy jego ruch boli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina ja też mam dzisiaj ciężki dzień i brzuch twardy z lekkim bólem. Ale ja na IP nie jadę, postaram się do wtorku wytrwać. Jak nie przejdzie to we wtorek pojadę do swojego lekarza. Już mam dość szpitala. Wczoraj też mnie me czyli to bolesne kłucie w pochwie
ale to dzisiaj na całe szczęście przeszło. Mam tylko wrażenie że mała jest jeszcze niżej ...
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny