WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja zadko wchodze na forum bo czesciej korzystam z fb jak bedziecie chcieli abym doszla do grupy to dajcie znac to napisze imie i nazwisko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 10:17
agatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To teraz pytanie za milion dolarów...jak cie Angela dodać do znajomych bo normalnie...zapomniałam:( dodam ze korzystam z Tel tylko więc opcje forum ograniczone
z fb dobry pomysł bo wszystko bardziej przejrzyste jest a tu mi ciągle awaria wyskakuje i dużo postów ostatnio mi zjadlo:(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny bardzo chętnie dołączę do grupy na fb bo juz należymy z kilkoma tu dziewczynami do wrześniowe oszołomy gdzie również zapraszam jednak nie eliminujcie mnie za męska nazwę ponieważ mam z moim Karolem jedno konto. On nie zagląda na te grupy, ja specjalnie mam poblokowane powiadomienia więc nic oficjalnie się nie wyświetla jak coś
mam nadzieje że to nie będzie jakąś przeszkodą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Nie wierze!!! Mój maz czyści trampki cilitem bang! :o
Ja rok temu w nowiuskich białych wybrałam się na spływ kajakowy...nie musze mówić jak wyglądały wiec w akcie desperacji zamoczylam je na noc w...domestosie:P stwierdziłam że albo całkiem je wykoncze albo naprawie:P rano wyprałam - buciki jak nowe