X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Ja nie wiem czemu tak. Bo co? To była sobota i mu się spieszyło? To skoro zabieg był na 9 to mógł przyjechać o 8.30 i dać mu je wcześniej. I jak mąż trzymał już Filipa na rękach i ten zasypiał to on mówi "widzi pan jednak działa znieczulenie", a mąż "a to nie miało działać w trakcie zabiegu?"
    "Nie, nie, bo on to będzie teraz utrata pamięci wstecznej". Dupa a nie utrata.

Dzięki Bogu mały dzisiaj się śmieje i jest wesoły. Ale ja matka do końca życia sobie tego nie wybaczę.
    Pewnie wlasnie tak.
    Kolejka. Wizyty co 20 minut. To przecież nie można poczekać az zacznie działać :/
    Ale tak jak piszesz. Jakby to było na ten pieprozny NFZ.
    Ale płacisz grube hajsy i dostajesz shit.

Mam nadzieje ze starczy Ci teraz siły i motywacji zeby o cos tam zawalczyć.
    Choc wiadomo ze młody najważniejszy i super ze juz biega i skacze.
    Ale niech sie uczą, ze tak do cholery nie można!

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Czemu? możesz założyć fikcyjne konto jeżeli nie chcesz posługiwać się prawdziwym imieniem i nazwiskiem. U nas tak na kwietniowkach jak dziewczyny robiły.

na mnie hasło fb tak działa...jestem na nie , nie mam i nie chce fb
    ale ja tutejszego forum nie tworzę i dacie rade beze mnie ;) dlatego nawet nie namawiam, zeby tu zostawac
    wazne, że dzieki wam juz dałam radetyle ciązy przetrwać!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Tak, doczytalam ze to był migdał. Z tym ze głownie dentyści wzbudzają strach..:(
    Moja kuzynka do 10rz tak sie bala dentystów (bo kiedyś cos wydarzyło) ze naprawdę nawet buzi nie otwierała....

Kamcia, czemu nie?:(

No z dentystami w życiu będzie miał najczęściej doczynienia. Bo lekarz to w razie choroby tylko... Dobrze, że mi chociaż daje zobaczyć czy wszystko ok.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja normalnie mam dziure w zoladku o.O zjadlam 2 kanapko, banana, jpgut i dalej jestem glodna i kam wrazenie jak bym nic nie zkadla, czy to normalne o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Pewnie wlasnie tak.
    Kolejka. Wizyty co 20 minut. To przecież nie można poczekać az zacznie działać :/
    Ale tak jak piszesz. Jakby to było na ten pieprozny NFZ.
    Ale płacisz grube hajsy i dostajesz shit.

Mam nadzieje ze starczy Ci teraz siły i motywacji zeby o cos tam zawalczyć.
    Choc wiadomo ze młody najważniejszy i super ze juz biega i skacze.
    Ale niech sie uczą, ze tak do cholery nie można!

Dobrze, że wziął na razie 500, ale nagrywamy każdą wypowiedź małego, więc będziemy się starać o zwrot naszej zaliczki. Może jak kasa przejdzie mu koło nosa to coś zrozumie. I na pewno na stronie dostanie odpowiednią opinię ode mnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieee no forum kolejne to nie, ja jestem za fb te które beda chciały to przejdą :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogolem tez nie lubie siedziec na fb, dlatego zaproponowalam inne forum :) dla , nie fb to zlo i zle misiekojarzy i nie korzystam z teho diabelstwa ogolem :)

• agatia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak najbardziej jestem za fb bo tutaj, to jakoś ostatnio nie fajnie.
    Choć zastanawiam się, czy po porodach będzie czas na grupy fb i pisanie. Ja pewnie nie będę prawie zaglądać przy dwójce dzieciaków, z racji braku czasu, ale chociaż od czasu do czasu :)
    Jestem na kilku grupach na fb, jedną założyłam sama i poznałam super ludzi :) ale nie jestem zwolennikiem fikcyjnych kont, albo ktoś jest sobą albo ma coś do ukrycia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 09:49

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    A ja normalnie mam dziure w zoladku o.O zjadlam 2 kanapko, banana, jpgut i dalej jestem glodna i kam wrazenie jak bym nic nie zkadla, czy to normalne o.O
    Masz dziecko :D

Macioszczyczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Macioszczyczka na mnie podniesiony glos nie dziala ale chamskie slowa juz tak, kiedys sie moj chlop zdziwi jak dostanie bez slowa sciera w pape :p

Chamstwo i sarkazm też na mnie działa. Mój jak do mnie mówi to nawet ma wyzbyć się wszelkich kurw w zdaniu.

Żabcia_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnoe powiem wam ze takie zalozenie drugiej grupy na pazdziernikowkach podzielilo panoe na dwie grupy i zacaely sie pzrez spiny i cala atmosfera siadla :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Jak najbardziej jestem za fb bo tutaj, to jakoś ostatnio nie fajnie.
    Choć zastanawiam się, czy po porodach będzie czas na grupy fb i pisanie. Ja pewnie nie będę prawie zaglądać przy dwójce dzieciaków, z racji braku czasu, ale chociaż od czasu do czasu :)

Będzie :P To uzależnienie :D My ze starego wątku piszemy dalej, też przeszłyśmy na fb jakoś w trakcie kiedy zaczeły się porody, jest kilka mamusiek które mają po 2 dzieci i są baaaardzooo aktywne :P No i nie ukrywajmy wchodzimy na fb to 2 zdania zawsze można napisac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dzieci dorastają :)
    Cos tam skrobnąć można :)
    Możemy spróbować.
    Ja moge dzis założyć. Zobaczymy jaki będzie odzew. Jak nie wypali to zostaniemy tu lub, co gorsza, rozpadniemy sie...:(:(
    Kamcia nie moge sama reprezentować lubuskiego :)
    Pamiętaj ze wiosna tu jesteś, a i nad jeziorko mogłybyśmy z chłopakami w przyszłości jeździć!:)

Żabcia_, Macioszczyczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela

haha ale ostaatnio ten lokayor rosci sobie coraz wieksze porcje ostatni raz w ciazy bylam 4 lata temu to juz nawet nie pamietam jak ta koncowka ciazy wyglada pozatym ze sie tocze jak kula :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My (kwietniówki ) fb na początku założyłyśmy tylko na wrzucanie zdjęć i filmików z czasem przeszłyśmy tam całkowicie.

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ksosia
    maila zostawie ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Ale dzieci dorastają :)
    Cos tam skrobnąć można :)
    Możemy spróbować.
    Ja moge dzis założyć. Zobaczymy jaki będzie odzew. Jak nie wypali to zostaniemy tu lub, co gorsza, rozpadniemy sie...:(:(
    Kamcia nie moge sama reprezentować lubuskiego :)
    Pamiętaj ze wiosna tu jesteś, a i nad jeziorko mogłybyśmy z chłopakami w przyszłości jeździć!:)
    Jak coś mogę pomóc, aby dodawać na bierząco dziewczyny. Myślę że te które beda chciały to przejdą, nikt nikogo nie zmusza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Chamstwo i sarkazm też na mnie działa. Mój jak do mnie mówi to nawet ma wyzbyć się wszelkich kurw w zdaniu.

Ja przy wtrąceniu "kurwa" spokojnie mowię "nie jestem kurwą" i słucham dalej.... To go bardziej denerwuje niż gdy krzyczę :D

Angela89, Macioszczyczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam zawsze czas wygeneruje, bo mimo 2 dzieci ktore nie dlugo bede miec to 1 chodzi do przedszkola takze tak czy tak bede siedziec do 15.30 z jednym dzieckiem, moja corka na poczayku tylko jadla i po 4 godziny spala, ze mi sie na poczatku nudzilo i mialam wrazenie jak bym dziecka niemiala serio :) a od 4 miesaca od 22 do 6 rano cale noce przesypiala, licze ze syn bedzie tak samo grzeczny :D

‹‹ 1864 1865 1866 1867 1868 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ