X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Ja nie wiem czemu tak. Bo co? To była sobota i mu się spieszyło? To skoro zabieg był na 9 to mógł przyjechać o 8.30 i dać mu je wcześniej. I jak mąż trzymał już Filipa na rękach i ten zasypiał to on mówi "widzi pan jednak działa znieczulenie", a mąż "a to nie miało działać w trakcie zabiegu?"
    "Nie, nie, bo on to będzie teraz utrata pamięci wstecznej". Dupa a nie utrata.

Dzięki Bogu mały dzisiaj się śmieje i jest wesoły. Ale ja matka do końca życia sobie tego nie wybaczę.
    Pewnie wlasnie tak.
    Kolejka. Wizyty co 20 minut. To przecież nie można poczekać az zacznie działać :/
    Ale tak jak piszesz. Jakby to było na ten pieprozny NFZ.
    Ale płacisz grube hajsy i dostajesz shit.

Mam nadzieje ze starczy Ci teraz siły i motywacji zeby o cos tam zawalczyć.
    Choc wiadomo ze młody najważniejszy i super ze juz biega i skacze.
    Ale niech sie uczą, ze tak do cholery nie można!

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Czemu? możesz założyć fikcyjne konto jeżeli nie chcesz posługiwać się prawdziwym imieniem i nazwiskiem. U nas tak na kwietniowkach jak dziewczyny robiły.

na mnie hasło fb tak działa...jestem na nie , nie mam i nie chce fb
    ale ja tutejszego forum nie tworzę i dacie rade beze mnie ;) dlatego nawet nie namawiam, zeby tu zostawac
    wazne, że dzieki wam juz dałam radetyle ciązy przetrwać!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Tak, doczytalam ze to był migdał. Z tym ze głownie dentyści wzbudzają strach..:(
    Moja kuzynka do 10rz tak sie bala dentystów (bo kiedyś cos wydarzyło) ze naprawdę nawet buzi nie otwierała....

Kamcia, czemu nie?:(

No z dentystami w życiu będzie miał najczęściej doczynienia. Bo lekarz to w razie choroby tylko... Dobrze, że mi chociaż daje zobaczyć czy wszystko ok.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja normalnie mam dziure w zoladku o.O zjadlam 2 kanapko, banana, jpgut i dalej jestem glodna i kam wrazenie jak bym nic nie zkadla, czy to normalne o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Pewnie wlasnie tak.
    Kolejka. Wizyty co 20 minut. To przecież nie można poczekać az zacznie działać :/
    Ale tak jak piszesz. Jakby to było na ten pieprozny NFZ.
    Ale płacisz grube hajsy i dostajesz shit.

Mam nadzieje ze starczy Ci teraz siły i motywacji zeby o cos tam zawalczyć.
    Choc wiadomo ze młody najważniejszy i super ze juz biega i skacze.
    Ale niech sie uczą, ze tak do cholery nie można!

Dobrze, że wziął na razie 500, ale nagrywamy każdą wypowiedź małego, więc będziemy się starać o zwrot naszej zaliczki. Może jak kasa przejdzie mu koło nosa to coś zrozumie. I na pewno na stronie dostanie odpowiednią opinię ode mnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieee no forum kolejne to nie, ja jestem za fb te które beda chciały to przejdą :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogolem tez nie lubie siedziec na fb, dlatego zaproponowalam inne forum :) dla , nie fb to zlo i zle misiekojarzy i nie korzystam z teho diabelstwa ogolem :)

• agatia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak najbardziej jestem za fb bo tutaj, to jakoś ostatnio nie fajnie.
    Choć zastanawiam się, czy po porodach będzie czas na grupy fb i pisanie. Ja pewnie nie będę prawie zaglądać przy dwójce dzieciaków, z racji braku czasu, ale chociaż od czasu do czasu :)
    Jestem na kilku grupach na fb, jedną założyłam sama i poznałam super ludzi :) ale nie jestem zwolennikiem fikcyjnych kont, albo ktoś jest sobą albo ma coś do ukrycia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2016, 09:49

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    A ja normalnie mam dziure w zoladku o.O zjadlam 2 kanapko, banana, jpgut i dalej jestem glodna i kam wrazenie jak bym nic nie zkadla, czy to normalne o.O
    Masz dziecko :D

Macioszczyczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabcia_ wrote:
    Macioszczyczka na mnie podniesiony glos nie dziala ale chamskie slowa juz tak, kiedys sie moj chlop zdziwi jak dostanie bez slowa sciera w pape :p

Chamstwo i sarkazm też na mnie działa. Mój jak do mnie mówi to nawet ma wyzbyć się wszelkich kurw w zdaniu.

Żabcia_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnoe powiem wam ze takie zalozenie drugiej grupy na pazdziernikowkach podzielilo panoe na dwie grupy i zacaely sie pzrez spiny i cala atmosfera siadla :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Jak najbardziej jestem za fb bo tutaj, to jakoś ostatnio nie fajnie.
    Choć zastanawiam się, czy po porodach będzie czas na grupy fb i pisanie. Ja pewnie nie będę prawie zaglądać przy dwójce dzieciaków, z racji braku czasu, ale chociaż od czasu do czasu :)

Będzie :P To uzależnienie :D My ze starego wątku piszemy dalej, też przeszłyśmy na fb jakoś w trakcie kiedy zaczeły się porody, jest kilka mamusiek które mają po 2 dzieci i są baaaardzooo aktywne :P No i nie ukrywajmy wchodzimy na fb to 2 zdania zawsze można napisac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dzieci dorastają :)
    Cos tam skrobnąć można :)
    Możemy spróbować.
    Ja moge dzis założyć. Zobaczymy jaki będzie odzew. Jak nie wypali to zostaniemy tu lub, co gorsza, rozpadniemy sie...:(:(
    Kamcia nie moge sama reprezentować lubuskiego :)
    Pamiętaj ze wiosna tu jesteś, a i nad jeziorko mogłybyśmy z chłopakami w przyszłości jeździć!:)

Żabcia_, Macioszczyczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela

haha ale ostaatnio ten lokayor rosci sobie coraz wieksze porcje ostatni raz w ciazy bylam 4 lata temu to juz nawet nie pamietam jak ta koncowka ciazy wyglada pozatym ze sie tocze jak kula :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My (kwietniówki ) fb na początku założyłyśmy tylko na wrzucanie zdjęć i filmików z czasem przeszłyśmy tam całkowicie.

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ksosia
    maila zostawie ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Ale dzieci dorastają :)
    Cos tam skrobnąć można :)
    Możemy spróbować.
    Ja moge dzis założyć. Zobaczymy jaki będzie odzew. Jak nie wypali to zostaniemy tu lub, co gorsza, rozpadniemy sie...:(:(
    Kamcia nie moge sama reprezentować lubuskiego :)
    Pamiętaj ze wiosna tu jesteś, a i nad jeziorko mogłybyśmy z chłopakami w przyszłości jeździć!:)
    Jak coś mogę pomóc, aby dodawać na bierząco dziewczyny. Myślę że te które beda chciały to przejdą, nikt nikogo nie zmusza.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macioszczyczka wrote:
    Chamstwo i sarkazm też na mnie działa. Mój jak do mnie mówi to nawet ma wyzbyć się wszelkich kurw w zdaniu.

Ja przy wtrąceniu "kurwa" spokojnie mowię "nie jestem kurwą" i słucham dalej.... To go bardziej denerwuje niż gdy krzyczę :D

Angela89, Macioszczyczka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam zawsze czas wygeneruje, bo mimo 2 dzieci ktore nie dlugo bede miec to 1 chodzi do przedszkola takze tak czy tak bede siedziec do 15.30 z jednym dzieckiem, moja corka na poczayku tylko jadla i po 4 godziny spala, ze mi sie na poczatku nudzilo i mialam wrazenie jak bym dziecka niemiala serio :) a od 4 miesaca od 22 do 6 rano cale noce przesypiala, licze ze syn bedzie tak samo grzeczny :D

‹‹ 1864 1865 1866 1867 1868 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ