X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na mojego meza krzyczenia dziala w druga stronw bo on wtedy tez sie drze dlatego jak podnosi glos to tylko mu powiem "tym tonem to do kolegow sobie mozesz mowic " i wychodze i jak sie ogarnie to przychodzi pogadac. Ja mu raz powiedzialam ze niejestesmy zadna patologia i wmoimdomu zadnych wrzaskow nie bedzie.

Macioszczyczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela to jak dysponujesz dzis czasem to zakładaj :)

My słuchajcie dzis będziemy "porwani" :)
    Zaprzyjaźniliśmy sie z takim małżeństwem i od kilku dni mówili ze chcą nas gdzieś zabrać zanim sie rozpakuje... I dzis jest ten dzien:)
    Nie mam pojęcia co kombinuja. Skrycie podejrzewam ze chcą z nami poświętować rocznice ślubu która jest w październiku.... Ale w sumie nie mam pewności :)
    Ważne bylo żebym była w dwupaku ...
    No zobaczymy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Ja przy wtrąceniu "kurwa" spokojnie mowię "nie jestem kurwą" i słucham dalej.... To go bardziej denerwuje niż gdy krzyczę :D

Ja mówie, że nie jestem twoim kolegą, żebyć tak się odzywał w stosunku do mnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:

Zaprzyjaźniliśmy sie z takim małżeństwem i od kilku dni mówili ze chcą nas gdzieś zabrać zanim sie rozpakuje... I dzis jest ten dzien:)
    Nie mam pojęcia co kombinuja. Skrycie podejrzewam ze chcą z nami poświętować rocznice ślubu która jest w październiku.... Ale w sumie nie mam pewności :)
    W takim razie założe i zobaczymy jak to się sprawdzi ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:20

• agatia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale trzeba zrobić jakąs weryfikację i grupę tajną :)

Macioszczyczka, mysza0406, mmargol lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś mam mnóstwo czasu, teście zabierają mała i jadą gdzieś na spacer a mąż w pracy. A ja muszę leżeć..

• esmi Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny , mnie pochlania czas spedzania czasu z synem co daje mi ostatnio niezle popalic bo robi wielkie histerie tak jak wczoraj jak przyszli jego bracia cioteczni i zaczeli sie bawic jego zabawkami

Foxik gratulacje :* wiem jak sie czujesz bo mialam podobny oroblem az zrezygnowalam z karmienia zaluje bo nie mialam nikogo do ponocy aby mi pomogli....
    Mam nadzieje ze teraz sie uda :-)
    A ny jestesmy przed remontem mam nadzieje ze do konca sierpnia sie wyrobomy i zadne niespodzianki nas nie czekaja ... :-)

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:

A może rocznica i mini-babyshower ;D

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela zaprosiłam cię, żeby Ci potem PW napisać w razie co.:P

• esmi Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzisiaj mojego opieprzylam bo ja nie najlepiej soe czuje a On jeszcze sie upija a dzis biedny zyga jak kot ladna pogoda nie bede siedziala i patrzyla jak zyga....
    Zaraz bieramy sie na zakupy :-)

zem3anlidu4xmpao.png
    https://www.maluchy.pl/li-72073.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możecie pisac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Ja miałam mieć dzisiaj fajny dzień i w końcu po 8 tygodniach leżenia na chwilę pojechać na ciasto na rodzinną imprezę , ale ten wczorajszy ogromny ból mnie przerazil i jednak zostanę w domu :(

Bardzo mi smutno ale wizyta dopiero za tydzień a tu jednak każdy tydzień na wagę złota i nie ma co ryzykować. Cały tydzień mam zamiar przelezec w łóżku i mam nadzieję ze mąż zrozumie bo widzę że ma z tym problem :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Ale trzeba zrobić jakąs weryfikację i grupę tajną :)

Będziemy weryfikować ;) grupa już jest tajna, nikt z obcych ( znajomych waszych) nie będzie widział że nawet do niej należycie

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje Adasisko sie rozkopało i znowu nie mogę spac ;)

Macioszczyczka, wlasnie doczytałam o Twoim synku. Nie można faceta podać do jakiejś rady etyki lekarskiej? Przeciez taki felczer to pózniej kolejnym dzieciom zrobi. Kurcze, no jak tak w ogole można. Strasznie mi Was szkoda.

Ja na Facebooka tez sie pisze, bo jakoś tak codziennie choć raz tam wejdę. A tutaj coś sie ciagle psuje, wylogowuje mnie, a i zdarza sie, ze robią nocne porządki, a u mnie wtedy jest dzien i nie mam dostępu.

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TO JA PROSZĘ TE KTÓRYCH JESZCZE W PRZYJACIÓŁKACH NIE MAM O DODANIE i te które chcą przejść na fb :) A te które mam dodane to o wysłanie swojego imienia nazwiska wtedy dodam je do grupy :)

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, dodałam Cię do przyjaciółek. Jak bedą jakiś newsy o fb to dawaj znać, bo pewnie przespię ;)

No to naprawdę teraz już dobranoc.

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Behemottka wrote:
    Angela, dodałam Cię do przyjaciółek. Jak bedą jakiś newsy o fb to dawaj znać, bo pewnie przespię ;)

No to naprawdę teraz już dobranoc.

Napisz mi prv z imieniem i nazwiskiem to Cię dodam do grupy na fb ;)

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Napisz mi prv z imieniem i nazwiskiem to Cię dodam do grupy na fb ;)
    Uff, napisałam. W telefonie jakoś ciezko mi idzie :)

mhsvi09kgjfp1f6i.png
‹‹ 1865 1866 1867 1868 1869 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ