WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNa mojego meza krzyczenia dziala w druga stronw bo on wtedy tez sie drze dlatego jak podnosi glos to tylko mu powiem "tym tonem to do kolegow sobie mozesz mowic " i wychodze i jak sie ogarnie to przychodzi pogadac. Ja mu raz powiedzialam ze niejestesmy zadna patologia i wmoimdomu zadnych wrzaskow nie bedzie.
Macioszczyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela to jak dysponujesz dzis czasem to zakładaj
My słuchajcie dzis będziemy "porwani"
Zaprzyjaźniliśmy sie z takim małżeństwem i od kilku dni mówili ze chcą nas gdzieś zabrać zanim sie rozpakuje... I dzis jest ten dzien:)
Nie mam pojęcia co kombinuja. Skrycie podejrzewam ze chcą z nami poświętować rocznice ślubu która jest w październiku.... Ale w sumie nie mam pewności
Ważne bylo żebym była w dwupaku ...
No zobaczymy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:Angela to jak dysponujesz dzis czasem to zakładaj
Zaprzyjaźniliśmy sie z takim małżeństwem i od kilku dni mówili ze chcą nas gdzieś zabrać zanim sie rozpakuje... I dzis jest ten dzien:)
Nie mam pojęcia co kombinuja. Skrycie podejrzewam ze chcą z nami poświętować rocznice ślubu która jest w październiku.... Ale w sumie nie mam pewności
No zobaczymy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny , mnie pochlania czas spedzania czasu z synem co daje mi ostatnio niezle popalic bo robi wielkie histerie tak jak wczoraj jak przyszli jego bracia cioteczni i zaczeli sie bawic jego zabawkami
Foxik gratulacje :* wiem jak sie czujesz bo mialam podobny oroblem az zrezygnowalam z karmienia zaluje bo nie mialam nikogo do ponocy aby mi pomogli....
Mam nadzieje ze teraz sie uda
A ny jestesmy przed remontem mam nadzieje ze do konca sierpnia sie wyrobomy i zadne niespodzianki nas nie czekaja ... -
nick nieaktualnyKsosia wrote:Angela to jak dysponujesz dzis czasem to zakładaj
No zobaczymy
A może rocznica i mini-babyshower
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny. Ja miałam mieć dzisiaj fajny dzień i w końcu po 8 tygodniach leżenia na chwilę pojechać na ciasto na rodzinną imprezę , ale ten wczorajszy ogromny ból mnie przerazil i jednak zostanę w domu
Bardzo mi smutno ale wizyta dopiero za tydzień a tu jednak każdy tydzień na wagę złota i nie ma co ryzykować. Cały tydzień mam zamiar przelezec w łóżku i mam nadzieję ze mąż zrozumie bo widzę że ma z tym problem -
nick nieaktualny
-
Moje Adasisko sie rozkopało i znowu nie mogę spac
Macioszczyczka, wlasnie doczytałam o Twoim synku. Nie można faceta podać do jakiejś rady etyki lekarskiej? Przeciez taki felczer to pózniej kolejnym dzieciom zrobi. Kurcze, no jak tak w ogole można. Strasznie mi Was szkoda.
Ja na Facebooka tez sie pisze, bo jakoś tak codziennie choć raz tam wejdę. A tutaj coś sie ciagle psuje, wylogowuje mnie, a i zdarza sie, ze robią nocne porządki, a u mnie wtedy jest dzien i nie mam dostępu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny