WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Foksiku spokojnie. Naprawdę będzie tylko lepiej. Uwierz mi
Miśka, spokojnie, ja też myślałam o tym jak bardzo jestem w tyle ze wszystkim jak jechałam na porodówkę, ale z pomocą innych dałam radę -
Dziewczyny czy któraś kupowała płyny z serii Oillan Baby?
Bo jak ktoś jest zainteresowany to w aptece Supe-Pharma są płyny do mycia i kąpieli 2 w 1 od pierwszych dni życia 400ml za 14,99 zł. -
nick nieaktualnyAle mnie dzisiaj brzuch bolał, tak jak na biegunkę, u góry.. niby przeszło, ale się przestraszyłam trochę.. nie wiem jak bóle porodowe rozróżnię, skurcze.. i jak to przeżyję !
Myjemy okno w dziecięcym pokoju, szykuję firankę, nastawiłam przedostatnie pranie i ledwo się zmieściłoczuję, że czas mi ucieka!
-
nick nieaktualnyMiśka*** wrote:Dziewczyny czy któraś kupowała płyny z serii Oillan Baby?
Bo jak ktoś jest zainteresowany to w aptece Supe-Pharma są płyny do mycia i kąpieli 2 w 1 od pierwszych dni życia 400ml za 14,99 zł. -
Ugotowałam krupnik z kaszą jaglaną i wyszedł niebo w gębie!
Ksosia, nie wiem czy widziałaś wcześniej. Pytałam czy będziesz aktualizować listę z 1. strony po porodach?Bo to jest fajne, jak widać, jak się po kolei rozpakowujemy.
Dzierzba, Magdziulla, mmargol, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Ale mnie dzisiaj brzuch bolał, tak jak na biegunkę, u góry.. niby przeszło, ale się przestraszyłam trochę.. nie wiem jak bóle porodowe rozróżnię, skurcze.. i jak to przeżyję !
Myjemy okno w dziecięcym pokoju, szykuję firankę, nastawiłam przedostatnie pranie i ledwo się zmieściłoczuję, że czas mi ucieka!
-
Haneczko - Ksosia widziała i pisała, że dzisiaj to zrobi później tylko żeby jej na bieżąco na priv to pisać, bo nie wychwyci się wszystkiego z postów
A bym krupniczek zjadła omomom, jeszcze knedle za mną chodzą i już mamie słówko szepnęłam, bo u nich na działce śliwki dojrzały
Dzisiaj za to pierogi z jagodami na słodko
Miśka gratuluję już donoszonej ciąży
Ja cały czas nie mogę wyjść z podziwu jak ten czas szybko zleciał.
Stwierdzam, że lubię być w ciążyhaneczka, Dzierzba, Miśka***, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bisacz wrote:ja chyba jakaś niegramotna jestem, nie mogę zlokalizować małego Foxika na fb - jak szukać?
jeśli dobrze pamietam to zdjecie było zamieszczone w Watku 1 7.08
jest to zdjęcieslodziutki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 14:08
-
nick nieaktualny
-
mmargol wrote:Kamcia zazdroszcze Ci, ze to juz dzis masz wizyte
Ja sie bede stresowac troche dluzej bo do piatku, nie moge sie doczekac ale stresik jest
dzis znów inna reka robi usg (ostatnio tez i maly nagle zwolnił z waga)
sama jestem ciekawa jak to bedziebo tak naprawde robie dopplera i biometrie (czysto dla siebie )
ostatnie takie spojrzenie na syneczka
a jutro ktg o...8:20 dla mnie to godzina nocna -
nick nieaktualny