WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Skali krochmal czyni cuda. Sprawdzone u Maksa przy wysypce uczuleniowej. Teraz też go czasem kąpię jak go wysuszy za bardzo.
Ja się chyba piwa napiję po porodzie. Pokarm odciągnę na noc i wychylę browarkaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 12:28
kamciaelcia, agatia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dalej nie wiem czy to opryszczka czy pryszcz. Niczym nie posmarowałem.... Nie ma kilku pęcherzyków tylko jeden. I w sumie jak sie przyjrzę to i biała główkę widzę ale to może byc mylne
Poczekam do jutra
Nie, nie pierwsza
Swego czasu często miałam opryszczki ostatnia w listopadzie i tak sie cieszyłam ze cała ciąże wytrwałam bez a tu proszę! Jakieś G. mi wyrasta! -
nick nieaktualnyA ja jakos dziwnie sie czuje, wydaje mi sie ze brzuch mi jakos nizej opadl, albo juz schizuje... bede dzownic jeszcze po 15 do doktorka czy jakies miejsce sie dla mnie znajdzie, bo rano taka walnieta baba na rejestracji byla ze sie dogadac nia nie szlo ... a szybciej jak po 15 nie ma co dzwonic bo maz przyjedzie i wtedy bede mogla jechac bo corke bedIe pilnowac
-
U mnie po cc było 7 dni na zdjęcie szwów. Jeden sznurek przecięty i wyciągnięty w 2 s.
A mi chyba te żelazo Sorbifet nie służy, jak ganialo mnie do wc tak teraz się mecze.
Ani skurcze przycichly. W piątek zaczynam szorowanie całej łazienki, jak nic nie ruszy to za tydzień okna poprawie po tesciowej, chociaż błyszczą się jak kryształy. -
nick nieaktualny
-
Cześć wszystkim!
Dawno mnie tu nie było. Wczoraj wieczorem wchodzę a tu niespodzianka! Pierwsze słoneczko kruszynka jest z nami. Foksiku super gratuluję. Po czasie wchodzę i sprawdzam na kiedy miałaś termin i szok i przerażenie tak samo jak ja 2 września. Do pierwszej nie moglam usunąć bo cały czas myślałam że jestem w czarnej "D". Przecież ja nic niemam spakowane, a ile mi jeszcze brakuje. Mąż chodzi i się podśmiewa że która to lista? 3, 4 czy może 6. A ja mam już stresa.