WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mysza0406 wrote:Dziewczyny- zajady to niedobór wit B2 my w ciąży musimy uważać na vit A ale poza tym czasem warto kupić maść witaminową i cieniutko sobie posmarować kąciki. To tak na przyszłość
A do kąpieli nadmanganian potasu choć wiem że np fiolet dodają do oczek wodnych żeby miała woda ładny kolor to czemu nie do kąpieli :p Będzie później gumiś fioletowy
Albo smerf -
haneczka wrote:Będziesz miała czas podczas karmienia piersią. To zwykle dłuuuuuuugo trwa. Nigdy w życiu tyle nie siedziałam co na cycku
-
nick nieaktualnykurczę chciałam złożyć zamówienie w rossmannie internetowym i mnie cholera wzięła, bo to co bym chciała to nie ma! to po co stoi na tych niby półkach, skoro nie moge do koszyka dodać. 2 godziny się męczyłam i mam dość, chyba muszę tam osobiście iść
-
haneczka wrote:Ja nawet jeszcze się nie zgłosiłam do fb, w poprzedniej ciąży też nie miałam takiej potrzeby, ale jestem skłonna tam dołączyć, żeby swobodnie móc wrzucać zdjęcia i oglądać Wasze.
Ale tu rozmawia się najlepiej, w końcu po to powstało forum samo w sobie.
Wyślę Angeli swoje namiary, bo z ciekawości chętnie zobaczę ten nasz bałaganAle stąd się nigdzie nie wybieram.
mało jaja nie zniosę
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Będziesz miała czas podczas karmienia piersią. To zwykle dłuuuuuuugo trwa. Nigdy w życiu tyle nie siedziałam co na cycku
haneczka, kamciaelcia, Pysiaczek89, AJrin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agatia, a moja siostra w ten weekend po 7 latach od porodu spotkała się z 10-cioma najwytrwalszymi koleżankami z forum, z niektórymi po raz pierwszy i jest super zadowolona. Tak więc widać, że można, jeśli się ma potrzebę i chęci.
Może i nam będzie kiedyś dane.
-
Ja nawet jak będę karmic cyckiem, to mam jeszcze Młodego, któremu będę wolała coś poczytać, niż wchodzić na forum. Niestety, ale przy dwójce z czegoś trzeba będzie zrezygnować. A dla mnie dzieciaki są nr 1
Haneczka, wiadomo, że wszystko się daale czas pokaże, jak będzie i czy chęci i czas będą. Ja mam jeszcze z Młodym co pół roku wizyty lekarskie i kontrole dość daleko od miejsca zamieszkaniaa. Nie zawsze znajdzie się czas. Pewnie będę zaglądać, jak znajdę chwilę, ale na pewno nie aktywnie.
Prowadzę też inną grupę na fb, gdzie się regularnie kontaktujemy, widujemy u po.ciąży wrócę tam bardziej aktywnieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 12:06
mmargol, Dzierzba lubią tę wiadomość
-
sarcia123 wrote:Haneczka
powiem ci ze chetnie bym sie napila winka jakiegos bo ta przymusowa abstynencja to wiesza akurat do kolacji czy do obiadku lampke lubilam wypic, albo popcorn i piwko z sokiem malinowym, ale jeszcze troche i wszystko wroci do normy
Ja karmiłam piersią do skończonych 9 miesięcy Arturka iiii zaczęło mi wreszcie brakować pokarmu więc odstawiłam go dzielnie. Na imprezie rodzinnej kilka dni później wypiłam 2 lampki wina i wreszcie odetchnęłam, że teraz to ja będę mogła się wreszcie napić.
Na drugi dzień na wizycie u ginekologa dowiedziałam się niespodziewanie, że jestem w ciąży. A byłam już pewna, że nie jestem, bo beta hcg było zerowe, więc tylko poszłam się dopytać o stan blizny na macicy i takie tam. A tu taki zonk. No i znów abstynencja. Jak ja tęsknię za winkiem, czy drinkiem.AJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa od czasu do, czasu tez dla relaksu lubie cos wypic oczywiscie kulturalnie, ale musze przyznac ze bardzo lubie zimne piwo a to takie meskie picie
no u mnie po tej ciazy nie ma opcji na kolejne od razu ide po piksy po pologu albo wkladke zaloze, bo chcemy sie skupic na budowie wiec 3 dziecko moze za 10 lat, poki co 2 nam wystarczy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja słyszałam ze na wysypke to żeby w krochmalu kąpać ja chyba nie dam rady i tu i tu nadrabiać bo musiałabym siedzieć cały dzień a w tym tygodniu akurat robota jest chce w końcu skończyć pokój dla małego torby już mam spakowane lista rzeczy do dołożenia na ostatnią chwilę jest
Dzierzba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny