WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
mmargol wrote:co do pampersow to te nowe z dady (na wzor pampers premium care - te same kolory opakowania), maja napisane na opakowaniu, ze jest wyciecie na pepuszek. W sumie kupujac je o tym nie wiedzialam, w domu doczytalam
Niby kazdego pampersa mozna wyciac lub podwinac, zeby nie haczyl, ale tak pisze, bo moze ktoras nie widziala tych nowych z dady
A ta nowa seria pampersów zaczyna się od jakiego rozmiaru, bo u mnie widziałam tylko 4ki i 5ki. -
nick nieaktualnyJa czekam na pogode bo w koncu chce robic to pranie, mam zamiar w nastepnym tygodniu robic bo w tym tygodniu bedzie jeszcze zmiana paneli i wstawianie nowych drzwido pokoi i tak sie nakirzy wszedzie to mysle se jak to sie ogarnie to w sam raz bedzie mozna zaczac przygotowania dla malego, torby nie pakuje, to jeszcze za szybko dla mnie , najwazniejsze zebym miala wszystko wyprane k wyprasowane a w torbe wrzucić to jest moment
haneczka lubi tę wiadomość
-
haneczka wrote:Tylko one są sztywne i przez to kiepsko się nimi manewruje przy pępku. Spirytus rozcieńczony z wodą na patyczku też może być alternatywą.
bardziej robiłam tak; najpierw octenisept + patyczek
a potem gazik (aż było widać jak się suszyło)
24 dni doswiadczenia (z nerwami) z kikutem akurat wiele mnie nauczyło
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:A czy któraś z was ma/miała śluz tzw glut???? Przezroczysty?????
Wczoraj było troszkę i dzisiaj troszkę?????
Świruje???????
Ja miałam, taki glut jak białko jaja kurzego w sporym kawałku, ale to było kilka dni temu i nic się nie dzieje. To taki śluz najwyraźniej. Jak odchodził mi czop to ta śluzowata bryłka była podbarwiona krwią i miałam różową bieliznę.żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
haneczka wrote:A ta nowa seria pampersów zaczyna się od jakiego rozmiaru, bo u mnie widziałam tylko 4ki i 5ki.
-
nick nieaktualnyJa byłam po kilka rzeczy w sklepie, poszłam najbliżej gdzie się dało, bo coś mnie brzuszek zaczął ćmić jak na okres i na biegunkę.. przeszło, ale bałam się iść. Do tego zgaga podchodzi więc nie wiem czy to brzucho czy od zgagi
Mi w kąciku ust też się robi jakby zajadanie wiem skąd to badziewie, może od pomadki jakiejś, która nie była pierwszej świeżości. Smaruję kremem Nivea i mam nadzieję, że przejdzie. Nienawidzę tego
Ja do pępuszka mam gaziki ze spirytusem, ale mały octenisept chyba też kupię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 11:40
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Foxik doradca laktacyjny na radził dla dzieci które upodobały sobie jedną pierś spróbowanie pozycji spod pachy. Chodzi o to, że nie zmieniasz Maluchowi strony ciała, a czasami o to chodzi. Po prostu przesuwasz i karmisz drugą tylko spod pachy. Może spróbuj.
i znowu przy cycu, ile można? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haneczka, Kamcia, dzieki, to jest mysl, zeby od tego zaczac sie pakowac - jakos idzie
Pirelka, a nie lepiej to wysuszyc? bo kremem nivea nawilzasz, wiem ze niektore osoby stosuja troszke pasty do zebow (osbiscie nie uzywalam, bo chyba ze dwa razy w zyciu tylko mialam cos przy ustach)
Foxik a masz poduszke do karmienia? Moze z nia, albo z jakas inna poduszka byloby latwiej przystawic tak jak Magda pisala? (chyba, ze od poczatku uzywasz poduchy to nie mam rady)