WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Pierwsze co weszłam fb i tu jest dla mnie bardziej przejrzyście, tam będę zaglądać ale tu was kojarzę i będę pisać.
Foxiku strasznie dużo niewiadomych, co? Chciałabym ci coś poradzić ale moje wiadomości są trochę "przestarzałe"Niezawodna jest intuicja, jak Cię znam to na pewno Filipowi krzywdy nie zrobisz.
Kamcia masz maraton z lekarzami ale powiem ci, że jak mam jakieś wizyty to bardziej się mobilizuję i czas inaczej płynie, powodzenia
Żabcia i Agatia kciukasy szczególne za wasze maluszki
kamciaelcia, pirelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLRF
To powiedz mezowi ze dlugo jeszcze nie uslyszu ciszy w domu, bo jak may bedzie wiekszy to zas bedziem wrzeszczal i halasowal i roznosil wszedzie zabawki i co chwila o cos ryzal takze przynajmniej do 8 lat ciszy nie zaznaja mam 4 letnia corke a ma sie wrazenie ze w domu jest cale przedszkole
-
nick nieaktualnyBo tam jest juz czat.
Pojedyncze słowa za czym nie przepadam... Ale taka jest polityka i kultura Facebooka.
Ja sie zastanawiam czy na wardze wyszła mi opryszczka czy mały pryszcz:/
Fuck! Akurat teraz ;/
W ogóle jakoś kilka pryszczykow mi powychodzilo:/
Jak ja nie cierpię mieć opryszczki!
Haneczka! Jasne ze będę uzupełniać. Ale potrzebuje info na prv
Foxik napisz proszę jeszcze teraz wymiary Filipka
Dzis to zrobię
Połowa i tak sie nie udziela na forum....
Ale nie nasz problem
Lecę na ten deser...
Miłego dnia :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Foxik, kikuta czyść dokładnie wokoło patyczkami do uszu i octeniseptem lub spirytusem. Nie bój się czyścić tych wszystkich zakamarków. Po 2 tygodniach odpadnie sam. Staraj się go nie moczyć podczas kąpieli i zawijaj pampersa na brzuszku tak, żeby go nie zasłaniać.
-
kamciaelcia wrote:ksosia
nie chce sie rozstawaćale da sie przewidziec, jak skonczy sie ta cała historia z BBF i FB
jest burdel niestety...ktos kto kocha na co dzień fb ma teraz łatwiej i przyjemniej, co mnie absolutnie nie dziwi
ale ja narazie plusów nie widze...tu mi wręcz lepiej sie was czyta
Kamcia, czy to znaczy, że dziewczyny chcą zamknąć to forum i zastąpić je fb?
Nie byłabym za tym do końca. Fotkę dzidziusia można przecież wrzucić tu tylko na chwilę, a potem usunąć z serwera (trzeba tylko pamiętać o skopiowaniu linka do usunięcia zdjęcia ze stronki, gdzie się wrzuca), żeby nie bawić się w prośby o niecytowanie i usuwanie pojedynczych postów.
A poza tym ciężko będzie się na fb połapać kto jest kim z forum... -
nick nieaktualnyFoxik moja córka nie lubiala lewego chcą jadła tylko z prawego:-(
Żadna pozycja do lewego chcą jej nie pasowała:-(
Jak masz nakładki silikonowe na setki to spróbuj z tym koleżanki córka w ten sposób nauczyła się jeść z dwóch bo też miała jednego cyca upatrzonego
Co fo kikuta pępka.
W kieliszku rozrob 1łyżeczka wody przegotowanej z 1 łyżeczka spirytusu.
Patyczka moczysz w tym i podważasz i tam smarujemy.
Bardzo szybko odpadnie.
I nic się nie bój.
W czasie kąpieli tylko nie mocz go. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypiszecie o opadających brzuchach, mocniejszych upławach, bólach i kłuciu a u mnie to jakby się wyciszyło, czasem zakuje jak mały za mocno się wyprostuje, do skurczów BH już przywykłam i wcale nie czuję żebym się zbierała do porodu
historia Foxika trochę mnie zmobilizowała więc wyprałam wózek a mąż skręcił łóżeczko -
haneczka wrote:Kamcia, czy to znaczy, że dziewczyny chcą zamknąć to forum i zastąpić je fb?
Nie byłabym za tym do końca. Fotkę dzidziusia można przecież wrzucić tu tylko na chwilę, a potem usunąć z serwera (trzeba tylko pamiętać o skopiowaniu linka do usunięcia zdjęcia ze stronki, gdzie się wrzuca), żeby nie bawić się w prośby o niecytowanie i usuwanie pojedynczych postów.
A poza tym ciężko będzie się na fb połapać kto jest kim z forum...
wczoraj grupa na fb powstała z mysla , ze na próbe (najwazniejszy argument- prywatnośc zdjęc...może i wieksza, ale net to net...)
ja jestem ogólnie przeciwnikiem fb, ale zaryzykowałam i konto (fikcyjne ) założyłam
a zatem jestem po niecałym dniu doświadczenia z fb i stwierdzam, ze tu jest o niebo lepiej
ale nie chce tracić kontaktu z dziewczynami, zwłaszcza teraz-jak dzieciaczki sie pojawią
a czas pokaże co przetrwa i jak przetrwa-ale ja juz mam swoja wizje jak to sie niestety skończy...bisacz, haneczka lubią tę wiadomość
-
Foxik a zglosiliscie już do przychodni synka? Tak powinna być odrazu poinformowana polozna , która dosłownie na dniach do was zajrzy. Pomoże przystawić , sprawdzić pępek, brzuszek, wagę, i naprawdę pomoże!
Co do pępka patyczki, octenisept. Pepuszek jeszcze dlugo będzie się nudził, nawet gdy odpadnie to jeszcze będzie wychodzić. -
bisacz wrote:piszecie o opadających brzuchach, mocniejszych upławach, bólach i kłuciu a u mnie to jakby się wyciszyło, czasem zakuje jak mały za mocno się wyprostuje, do skurczów BH już przywykłam i wcale nie czuję żebym się zbierała do porodu
historia Foxika trochę mnie zmobilizowała więc wyprałam wózek a mąż skręcił łóżeczkotylko nie wiem od czego zaczac
-
ja walczyłam z kikutem aż 24 dni i teraz stawiam na gaziki nasaczone spirytusem-te zasuszały, a octenisept tak naprawde moczył...
a pampersa rozcinałam nozyczkami na jakieś 6 cm pionowo, zeby o pepek nie haczył, nie dotykał, więc nawet nie było szans na obsikanie itp -
nick nieaktualny
-
co do pampersow to te nowe z dady (na wzor pampers premium care - te same kolory opakowania), maja napisane na opakowaniu, ze jest wyciecie na pepuszek. W sumie kupujac je o tym nie wiedzialam, w domu doczytalam
Niby kazdego pampersa mozna wyciac lub podwinac, zeby nie haczyl, ale tak pisze, bo moze ktoras nie widziala tych nowych z dady
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymmargol ja zaczęłam od wyprania torby
a tak poważnie to już jakiś czas na komodzie stoi zestaw dla mnie do szpitala, jaszcze ręczniki muszę podmienić na ciemniejsze i domówić jedną koszulę, nie opuszcza mnie myśl, że w szpitalu może wcale nie być aż tak ciepło, zobaczymy
-
kamciaelcia wrote:bisacz
ja mam kupione takie małe gaziki nasaczone spirytusem, sa zamkniete, a wiec i sterylne, od razu gotowe do uzycia
a doceniłam je za efekt suszenia przy uzyciu