WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamcia widzę ze nie przekonał Cię jeszcze fb?
Czuje sie jak przeżuta i wypluta... Pora wstawać, ale jakoś mi dziwnie.
Maz pojechał do serwisu do Piły i "zmieniły mu sie plany". Stamtąd jedzie do Ustki i dopiero do domu!!! Bedzie jutro!!!!;/ jestem bardzo, bardzo, bardzo w...... Zła.... I smutno minie w tak gorącym okresie on sobie jeździ! Ja dopiero co sie cieszyłam ze nie pojechał na 10 dni nad morze a tu dzis morze, jutro Łódź, pojutrze znów morze a sobota - niedziela góry!
Brawo on!
Sorry za te żale...;( -
Darusia, ja zamawiałam w piątek po południu, a w sobotę je kompletowali, bo dzwoniła do mnie kobietka w sprawie braku jednego produktu. No i dziś już mam na statusie wysłane. Poprzednio jak zamawiałam w poniedziałek, to doszło dopiero we wtorek.
-
nick nieaktualny
-
Darusia wrote:Hej dziewczyny. Ale tych stron do czytania znowu przybyło... Aż się nie chce czytać
Mam pytanko do was: Ile czekałyście na zamówienie z gemini? Złożyłam je w sobotę.
Wyświetla mi status ZAFAKTUROWANE -
agatia wrote:My już po obchodzie
mam jeszcze dotrwać z Młodą kilka dni
najprawdopodobniej cc 18.08 jeżeli nic nas nie pogoni
oczywiscie przeczytałam "ja juz po porodzie" i mi serce stanęło!
haneczka lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Foxik ogromne gratulacje. Co do zderzenia z rzeczywistością co do karmienia przy córce miałam to samo. W książkach piszą, że karmienie to najwspanialsza rzecz na świecie, dla mnie to była trauma. Przez pierwsze 2 tyg dokatmialam mm w sumie tylko 1 raz dziennie na noc. Z tak piersią. Pierwszy tydzień to była walka o pokarm. Sutki poranione. Pilam karmi przed karmieniem i pomagało. Napewno odpoczynek i spokój potrzebny. Ja czolam presję otoczenia przez co obwinialam się, że jestem jakaś lewa itp. Ale na wszystko czasu trzeba, a najmądrzejszy ten co stoi z boku. Także mocno trzymam kciuki za was. Jak trzeba to dokarmiać, apotem do cycusia przystawki niech pociąga sobie. Teraz wiem co może mnie czekać, nastawiamy się mega pozytywnie! Nawet na wielką zachętę sprawiła sobie karmniki z hm i są nawet ok. Im miększe tym lepsze.
Napewno maluch potrzebuje bliskości. Moja córka uwielbiała spać u nas na klacie!.
A właśnie co to za akcją fb? Mamy zakładać anonimowe konta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 10:18
Dzierzba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Na razie toczą się dwie niezależne dyskusje(tu i na FB), oba mają swoje plusy i minusy. Efekt jest taki, że od 8:00 siedzę i czytam, bo co chwilę gdzieś, ktoś, coś dodaje...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDarusia chciałam
bo lubieżną nim jeździć ale miał zostawić auto i pociągiem dostać sie do Poznania skąd kolega go miał odebrać... Wiec jazda pociągiem i ewentualny pośpiech to trochę nie na ten okres ciazy....
No i koniec końców wyszło ze nie wraca do domu a ja tylko planu bym pokrzyżowała...
No Kamcia to szybko chcesz sie rozstać... Dzieci wystrzela i cisza??? Nie nie nie... Ja sie będę Wam jeszcze chwalić ślubem Antka z jakaś Antkowa i swoimi wnukami!
Idę zaraz do kawiarni w której będziemy wiosna piły latte a Piotruś i Antek dostaną po łyżeczce lodów
Minus jest taki ze spotkam sie tam dzis z moja bratowa i nasza koleżanka... Ta która poroniła w zeszłym tygodniu.... I straszliwie sie boje ze bedzie jej smutno, ale bratowa bierze córeczkę i powiedziała ze juz jest spoko i żebym po prostu nie poruszała tematu i bedzie ok.... -
nick nieaktualny
-
Która z Was zamawiała takie koszule na allegro? Czekam już od 6 dni, a nie dostałam nawet wiadomości o wysłaniu przesyłki. Sprzedający też na razie nie odpowiada.