WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdziulla wrote:Ja niby mam konto na fb, ale generalnie raczej nie korzystam. Jednak nie chciałabym tracić z Wami kontaktu. Jeśli zdecydujecie się tam przejść to dołączę.
Ale póki nie mam Kacpra w domu to mam czas
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
bbeczka91 wrote:Która z Was zamawiała takie koszule na allegro? Czekam już od 6 dni, a nie dostałam nawet wiadomości o wysłaniu przesyłki. Sprzedający też na razie nie odpowiada.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ksosia
nie chce sie rozstawaćale da sie przewidziec, jak skonczy sie ta cała historia z BBF i FB
jest burdel niestety...ktos kto kocha na co dzień fb ma teraz łatwiej i przyjemniej, co mnie absolutnie nie dziwi
ale ja narazie plusów nie widze...tu mi wręcz lepiej sie was czyta
Sophia, Magdziulla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Właśnie zadzwoniłam do rejestracji gina.
Mój gbs jest dodatni!!!!!!!!!!!!
Kuźwa co teraz??????????nie martw się, z tego co wiem po porodzie coś podają dzieciom żeby się nie zaraziły czy jakoś tak.
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:ksosia
nie chce sie rozstawaćale da sie przewidziec, jak skonczy sie ta cała historia z BBF i FB
jest burdel niestety...ktos kto kocha na co dzień fb ma teraz łatwiej i przyjemniej, co mnie absolutnie nie dziwi
ale ja narazie plusów nie widze...tu mi wręcz lepiej sie was czytaSophia lubi tę wiadomość
-
żabka04 wrote:Właśnie zadzwoniłam do rejestracji gina.
Kuźwa co teraz??????????
zabko
nie tsresuj sie
masz mieć cc więc jeszcze łatwiej cie będzie ogarnąc, po prosrtu dostaniesz antybiotyk a juniorka bedą obserwować pod kątem infekcji
ale gbs dodatmi to nic strasznego i jest do okiełznania
nic nie czytaj, czekaj na wizyte i lekarz ci wszystko powieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 10:41
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:i znowu cudaczy, że lewego cycka nie chce
i mąż się denerwuje, że nie jest w domu cicho...
a takpoza tym ciągle nie wiem czy o kikuta dobrze dbamy
Foxik, kikuta czyść dokładnie wokoło patyczkami do uszu i octeniseptem lub spirytusem. Nie bój się czyścić tych wszystkich zakamarków. Po 2 tygodniach odpadnie sam. Staraj się go nie moczyć podczas kąpieli i zawijaj pampersa na brzuszku tak, żeby go nie zasłaniać. -
Little Red Fox wrote:i znowu cudaczy, że lewego cycka nie chce
i mąż się denerwuje, że nie jest w domu cicho...
a takpoza tym ciągle nie wiem czy o kikuta dobrze dbamy) omijając skore brzuszka i po kłopocie
raz dziennie starczy no chyba ze sie zamoczy od siuskow.
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Właśnie zadzwoniłam do rejestracji gina.
Kuźwa co teraz??????????
Generalnie, nie ma się co martwić na zapas, grunt żeby lekarze o tym wiedzieli, ale z tego co wiem to wpis jest do karty ciąży robiony, zawsze można im przypomnieć słownieżabka04 lubi tę wiadomość
-
pirelka wrote:Na fb strasznie dużo powiadomień jest, cięzko się połapać po kilku godzinach nieczytania.
a ja nie chce ciągle siedzieć by nadązyć (a i tak nie nadązałam)
a nie nadążac (czyli nie czytać) to traci dla mnie sens zaglądać...
miałam nadzieje że bedzie łatwiej, ja zakładam mniej czasu po urodzeniu, ale wiecej problemów...fb wymaga wiecej czasu a moje wpisy sama wręcz przegapiam
nie skreslam fb
moze sie dostatosuje
-
nick nieaktualny