WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
lrf
nie ucz dzieciaczka ciszy w domu w ciągu dnia-niech wie, ze dzień to dzień, a noc to noc i słuzy do spania (rytm dzień i noc)
więc włączaj pralkę
tv jak najbardziej
wiadomo, ze nie na cały regulator, ale nie rób bezwzglednej ciszy w ciągu dnia, bo z czasem to wy bedziecie mieć przesranebisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mi lekarz powiedział na drugi dzień, ze szwy rozpuszczalne i to piekne szycie to jest jego podpis i inaczej nie robi ...więc ciekawe czy tylko on zakłada rozpuszczalne, czy szpital
ale smial sie ze mnie, bo spytałam na obchodzie, kiedy szwy ściągaja, a on mnie spytał, czy ja jakies widzę ? -
Co do malutkich czapeczek, to polecam kierunek Pepco- sama kupiłam w sobotę, niby rozmiar 62, a jest tak miniaturowa, że na kolano ciężko ją założyć. No i kosztowała całe 2,99zł
-
nick nieaktualnyno właśnie, koleżankę z sali wypisywali w 14 dobie i ona jeszcze szwy miała dzień wcześniej, może w dniu wyjścia to zrobili? nie wiem bo się szybko ewakuowała jak tylko wypis dostała. A może faktycznie są rozpuszczalne, bo czuję tylko te sznureczki po bokach...
UWAGA! UWAGA!
dziś wiekopomna chwila, dzień w którym pierwszy raz zostawię swoje dziecko same z ojcem. Wychodzę do sklepu po chleb, całe 50 m od domu!kamciaelcia, alinka, Dzierzba, mmargol, Macioszczyczka, bbeczka91, żabka04, mysza0406, Anulka01, bisacz, martta, violett, Żabcia_, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ja odsypiam jeszcze wesele i poprawiny męża siostry. Chyba przeholowałam. Ile razy słyszałam, że mi opadł brzuch, jest nisko i powinnam niedługo urodzić? Na tyle dużo, że aż mąż się przestraszył. Mam ponad msc jeszcze.
Dzierzba dobra decyzja. Jest mi to temat bliski. Ale przede wszystkim moja teściowa ma problem, bo mieszka zaraz obok swoich rodziców. Naprawdę żal mi jej, to już jakaś patologia, bo z wiekiem nie robi się lepiej a gorzej. Dobrze, że masz jakieś lokum zastępcze, dacie radę ważne, że razem!
Foxiku jesteś naszym przewodnikiem:) ja też mam taką obawę, że dostanę w szpitalu dziecko i nie będę wiedziała co mam z nim zrobić.
Szwy dają rozpuszczalne, ale może je szybciej zdjąć nawet położna na pierwszej wizycie i ponoć często to robi.
A ubranka małe twk jak ktoś napisał ciągle są w promocji w tesco, i to przesłodkie, nawet 44. -
nick nieaktualnyJejku nie daje rady na 2 strony czytać. Czytam od godziny trochę tu i trochę tu, a tu czas na śniadanie
W nocy mi się dobrze spało, brzuszek miękki był, ale teraz znowu twardy się robi. U mnie tak reaguje na ruchy małej. Jak tylko za bardzo szaleje to od razu twardnieje cały -
Little Red Fox wrote:no właśnie, koleżankę z sali wypisywali w 14 dobie i ona jeszcze szwy miała dzień wcześniej, może w dniu wyjścia to zrobili? nie wiem bo się szybko ewakuowała jak tylko wypis dostała. A może faktycznie są rozpuszczalne, bo czuję tylko te sznureczki po bokach...
UWAGA! UWAGA!
dziś wiekopomna chwila, dzień w którym pierwszy raz zostawię swoje dziecko same z ojcem. Wychodzę do sklepu po chleb, całe 50 m od domu!
pamietam ten stres
ja wyruszyłam na szybko autem do rosmmanna