X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    przesłodkie ma te pyzunie :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde dziwnie tak pisać na dwa fora :/

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muszę wyprać pościel, już się boję jego reakcji
    choć ja zasypiałam przy pralce, ale czy nie będzie za głośno??

w której dobie Wam szwy po cc ściągają, bo z emocji nie zapytałam w szpitalu, ale mąż idzie po mój wypis po południu to się zapyta.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lrf
    nie ucz dzieciaczka ciszy w domu w ciągu dnia-niech wie, ze dzień to dzień, a noc to noc i słuzy do spania (rytm dzień i noc)
    więc włączaj pralkę
    tv jak najbardziej
    wiadomo, ze nie na cały regulator, ale nie rób bezwzglednej ciszy w ciągu dnia, bo z czasem to wy bedziecie mieć przesrane ;)

bisacz lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamcia, bardziej o decybele mi chodziło, bo pralkę Młody ma zaraz za cienką ścianą :)

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foksik z tego co mi się obiło o uszy to chyba po tygodniu zdejmują szwy ale pewna nie jestem.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Sophia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi szwy ściągali w dniu wyjścia ze szpitala- w 8 dniu

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    kamcia, bardziej o decybele mi chodziło, bo pralkę Młody ma zaraz za cienką ścianą :)

ja rozumiem, ale ucz tej pralki, ze to normalna rzecz ;) Emilka tez miała niemal za scianą, a pralkę w nocy nastawiałam

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogolem do grupy inne osoby moze dodac kazna z nas jak dana osobe ma w znajaomych nie tylko administrator jesli chodzi o face, wiec obojetnie komu mozna podac linka do profilu na fejsie zapraszasz do znajomych i wtedy dodajesz do grupy normalnie

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam szwy rozpuszczalne, więc nie wiem
    ciekawe jakie teraz założą? zapomniałam spytać

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas szwy zdejmuja 14 dni od cc

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja szwy rozpuszczalne mialam w srodku, a na zewnatrz normalna jedna nitke, ktora obci2li z jednej storny i pociagneli i cala wyszla, ja mialam wielki strach przed tym a nic ni3 bolalo :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi lekarz powiedział na drugi dzień, ze szwy rozpuszczalne i to piekne szycie to jest jego podpis i inaczej nie robi ...więc ciekawe czy tylko on zakłada rozpuszczalne, czy szpital :)
    ale smial sie ze mnie, bo spytałam na obchodzie, kiedy szwy ściągaja, a on mnie spytał, czy ja jakies widzę ? :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • bbeczka91 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do malutkich czapeczek, to polecam kierunek Pepco- sama kupiłam w sobotę, niby rozmiar 62, a jest tak miniaturowa, że na kolano ciężko ją założyć. No i kosztowała całe 2,99zł ;)

syy2e6yd7ct4c97p.png
    https://www.maluchy.pl/li-73121.png
    Aniołek 11.05.2015 8tc, Aniołek 26.10.2015 4tc, Aniołek 24.08.2017 5tc Aniołek 8.12.2017 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie, koleżankę z sali wypisywali w 14 dobie i ona jeszcze szwy miała dzień wcześniej, może w dniu wyjścia to zrobili? nie wiem bo się szybko ewakuowała jak tylko wypis dostała. A może faktycznie są rozpuszczalne, bo czuję tylko te sznureczki po bokach...

UWAGA! UWAGA!
    dziś wiekopomna chwila, dzień w którym pierwszy raz zostawię swoje dziecko same z ojcem. Wychodzę do sklepu po chleb, całe 50 m od domu!

kamciaelcia, alinka, Dzierzba, mmargol, Macioszczyczka, bbeczka91, żabka04, mysza0406, Anulka01, bisacz, martta, violett, Żabcia_, _izunia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja odsypiam jeszcze wesele i poprawiny męża siostry. Chyba przeholowałam. Ile razy słyszałam, że mi opadł brzuch, jest nisko i powinnam niedługo urodzić? Na tyle dużo, że aż mąż się przestraszył. Mam ponad msc jeszcze.

Dzierzba dobra decyzja. Jest mi to temat bliski. Ale przede wszystkim moja teściowa ma problem, bo mieszka zaraz obok swoich rodziców. Naprawdę żal mi jej, to już jakaś patologia, bo z wiekiem nie robi się lepiej a gorzej. Dobrze, że masz jakieś lokum zastępcze, dacie radę ważne, że razem!

Foxiku jesteś naszym przewodnikiem:) ja też mam taką obawę, że dostanę w szpitalu dziecko i nie będę wiedziała co mam z nim zrobić.
    Szwy dają rozpuszczalne, ale może je szybciej zdjąć nawet położna na pierwszej wizycie i ponoć często to robi.
    A ubranka małe twk jak ktoś napisał ciągle są w promocji w tesco, i to przesłodkie, nawet 44.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku nie daje rady na 2 strony czytać. Czytam od godziny trochę tu i trochę tu, a tu czas na śniadanie :)

W nocy mi się dobrze spało, brzuszek miękki był, ale teraz znowu twardy się robi. U mnie tak reaguje na ruchy małej. Jak tylko za bardzo szaleje to od razu twardnieje cały

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    no właśnie, koleżankę z sali wypisywali w 14 dobie i ona jeszcze szwy miała dzień wcześniej, może w dniu wyjścia to zrobili? nie wiem bo się szybko ewakuowała jak tylko wypis dostała. A może faktycznie są rozpuszczalne, bo czuję tylko te sznureczki po bokach...

UWAGA! UWAGA!
    dziś wiekopomna chwila, dzień w którym pierwszy raz zostawię swoje dziecko same z ojcem. Wychodzę do sklepu po chleb, całe 50 m od domu!

pamietam ten stres :D
    ja wyruszyłam na szybko autem do rosmmanna

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxiu u mnie szwy zdjęli w 7 dobie.
    Co do pralki to u nas chodziła pralka, telefonów nie wyciszalam, pies szczekał.
    W szpitalu przy Młodym suszylam włosy. To z czasem owocuje, nic mu w spaniu nie przeszkadza :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdziulla
    ja tez niby brzuszek mam nizej, sama sie na tym nie znam, a sie tylko zastanawiam, czy moze sie obniżyc przy ułożeniu pośladkowym (takim bardziej skośnym)

ale jakby nie bylo, zaraz pyknie drugie ziarenko kukurydzy :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 1879 1880 1881 1882 1883 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ