WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA_n_k_a_80 wrote:Male rozmiary i w przecenie sa tez w tesco nikt tego noe kupuje bo malo sie rodzi kruszynek od rozmiaru 44 maja
.
Widziałam. Kusił mnie jeden rozmiar 50 bo był taki śliczny komplecik. Ale kurcze nie wiem ile moja mała mierzy i ile mierzyć będzie. Najwyżej mąż wyskoczy do sklepu. -
nick nieaktualny
-
LRF na allegro sa tez pampersy 0, nie orientuje sie czy cena dobra, bo nie kupowalam takich malych (moja cora to klopsik na 90 centylu
)
np tutaj http://allegro.pl/pampers-piel-premium-0-wczesniak-newborn-do-2-5-kg-i6048006952.html
http://allegro.pl/pampers-premium-care-0-dla-wczesniaka-i6308750623.html
No i w rossmannie tez widzialam. Zawsze mozna online z rossmanna zamowic w razie jakby nie mial kto Ci ich kupic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 08:58
-
nick nieaktualnyMadziuuuula wrote:Foxiku u mnie w mieście w rossmanie mozna dostać pieluszki zerówki pampers - te takie złote. Możecie tam sprawdzić, chyba, że już mąz był.
kamciaelcia wrote:lrf
a mały jaki ma obwód główki ??? -
nick nieaktualny
-
lrf
czapeczki to lepiej na obwód kupic...nie raz sie przekonalam ze czapka 0-3 (czyli 62) jest bardzo bardzo zanizona lub odwrotnie-zawyzona...
ja na wyjscie mam 36, ale to tez na oko dobrane
myslę, ze lepiej obmacać samemu, albo niech mąz leci do sklepu z metrówkaw pepco czesto te rozmiary sa zanizone
Macioszczyczka lubi tę wiadomość
-
a co do rozmiaru pampersów, sama sie przekonałam, ze tez budowa dziecka decyduje jaki rozmiar sie sprawdza. Bo jedne dzieci rodza sie długi i chude, a inne krótkie kluski
a ważyc moga tyle samo, pampers nie moze być ani za duzy ani za mały
stąd kupilam wieksza paczke pampersów 1 i dada 1 -
nick nieaktualny
-
agatia wrote:Anulka mój Młody nosił 0 do wagi 3,5 kg bo był szczuplak. Zależy od budowy dziecka. Urodził się prawie 2600g, a w 0 pływał.Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Little Red Fox wrote:niby prawda, my na wyjście wzięliśmy najmniejszą z szafy i leciała mu na oczy
więc albo te wszystkie czapeczki nam się nie przydadzą lub... na wiosnę? choć wątpię -
nick nieaktualny