WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymmargol wrote:Pirelka, a nie lepiej to wysuszyc? bo kremem nivea nawilzasz, wiem ze niektore osoby stosuja troszke pasty do zebow (osbiscie nie uzywalam, bo chyba ze dwa razy w zyciu tylko mialam cos przy ustach)
Zawsze nawilżałam, bo nie wiem co to jest, a jak nie jest nawilżone to piecze i pęka przy otwieraniu ust.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 11:45
-
Oo
Zaczęłam 34 tydzień. Fajno
Wiecie co ja myślę o fb? Że to mogłaby być taka nasza forumowa galeria zdjęć po prostu.Tylko warto byłoby przy zdjęciach dodawać w opisie np w kwadratowych nawiasach swój nick z bbf, żebyśmy wiedziały o kim mowa.
A forum powinno zostać do rozmowy, bo na fb nie da się rozmawiać tak jak tu.
Co o tym sądzicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 11:47
-
nick nieaktualny
-
haneczka wrote:
Zaczęłam 34 tydzień. Fajno
Wiecie co ja myślę o fb? Że to mogłaby być taka nasza forumowa galeria zdjęć po prostu.Tylko warto byłoby przy zdjęciach dodawać w opisie np w kwadratowych nawiasach swój nick z bbf, żebyśmy wiedziały o kim mowa.
A forum powinno zostać do rozmowy, bo na fb nie da się rozmawiać tak jak tu.
Co o tym sądzicie?
wiesz
ja jestem za...bo tu mi łatwiej
ale rozumiem, jak ktos na co dzień korzysta z fb, to niekoniecznie tak do tego podejdzie
sytuacja sama sie rozwinie
dlatego nie namawiam, nie przekonuje ani do jednej ani do drugiej opcji... -
Haneczka ja na fb jeszcze nie widzialam tego, bo czekam na dodanie caly czas, ale mysle ze masz bardzo dobry pomysl
Bo tak ciezko mi sobie wyobrazic plynna rozmowe na czacie kilkunastu osob...
Czesto rozmawiam z kolezankami na czacie (tylko 3 osoby) i czasami nie idzie nadazyc, a co dopiero jak nas wiecej - bo nie wszystkie chetne zostaly jeszcze tam dodane, a juz piszecie o balaganie -
Little Red Fox wrote:kot z domu uciekł, wraca na noc lub siedzi u teściów
czyli stres koteczka dopadłmój nie ma wyjścia-na zewnątrz nie bywa
ale w końcu przyjdzie Filipka poznaća dzieci tak fajnie na zwierzaczki reagują
no i łózeczko ma swojego lokatora -
Ja nawet jeszcze się nie zgłosiłam do fb, w poprzedniej ciąży też nie miałam takiej potrzeby, ale jestem skłonna tam dołączyć, żeby swobodnie móc wrzucać zdjęcia i oglądać Wasze.
Ale tu rozmawia się najlepiej, w końcu po to powstało forum samo w sobie.
Wyślę Angeli swoje namiary, bo z ciekawości chętnie zobaczę ten nasz bałaganAle stąd się nigdzie nie wybieram.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo na fb jest balagan bo kazdy dodaje posty jeden pod drugim i nie wiadomo co jest do czego a pod czyims postem jeszcze kazdy dodaje odpowiedzi do czegos i nie wiadomo co gdzie pisze i jest harmider, ja tez mysle ze fb moze byc na zdjecia zeby wszyscy nie widzieli a tutaj sobie rozmawiac bo jest bynajmniej porzadek, nie wiem czy przy tylu osobach bedsie tam porzadek, a wlasciwie to bez sensu bylo miesiac przed porodem sie gdziekolwiek praenosic tak naprawde
haneczka lubi tę wiadomość
-
agatia wrote:Ja zaglądam na bbf i na fb, po porodzie zapewne przestanę i tu i tu bo nie będzie czasu
teraz podczas lezingu sobie czytam.
Będziesz miała czas podczas karmienia piersią. To zwykle dłuuuuuuugo trwa. Nigdy w życiu tyle nie siedziałam co na cycku -
mysza0406 wrote:Dziewczyny- zajady to niedobór wit B2 my w ciąży musimy uważać na vit A ale poza tym czasem warto kupić maść witaminową i cieniutko sobie posmarować kąciki. To tak na przyszłość
A do kąpieli nadmanganian potasu choć wiem że np fiolet dodają do oczek wodnych żeby miała woda ładny kolor to czemu nie do kąpieli :p Będzie później gumiś fioletowy
czyli z lekcji biologii w LO coś wynioslam, ze zajady to brak wit B (2)mysza0406 lubi tę wiadomość