WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mmargol dobrze, że masz wizytę dopiero w piatekr, bo dzisiaj zajeździli Twojego doktora
po urlopie robił USG, badania, latał jak kot z pęcherzem
Ksosiu ja na opryszczke miałam heviran, a druga zniknęła sama po 3 dniach bo już wirus był oslabiony już po lekach. Ginka zabroniła mi tych plasterków, kazała leczyć od środka.
Magdziulla powodzenia na wizycieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 14:51
Magdziulla lubi tę wiadomość
-
kamciaelcia wrote:filmik nie, ale zdjecia były w cenie
ten doktorek, co robił mi prywatne usg, jest przeciwnikiem 3D/4D ale zawsze na chwile załączył i starał sie fotę pstryknąćale sie nie dało, bo mały nie współpracował
i tak zawsze za usg płaciłam 130zł (a za 3D wolaja 230zl) więc źle nie wychodziłam na tym
zobaczymy jak dziś bedzie na usg
bo to tez późna godzina i różnie z lekarzami bywa (po zmeczeniu)
i ostatnio na przeplywach nie dałam sobie zbadać tych w biodrach
normalnie chichrałam sie z łaskotek i tyłkiem skakalam po kozetcewstydnisie male
ja za wizyte tylko 100 zl placilam (poza genetycznym, polowkowym i 3trym), wiec tym bardziej sie ciesze ze on ma takie podejscie i bez wzgledu na godzine sie przykladal bardzo - bo godziny to u mnie prawie zawsze nocne, teraz w piatek bede miala o 21.10, jak to sie mowi na spiocha
To musialbyc niezly widok jak tak skakalas na tej kozetcemnie na ktorejs wizycie lekarz rozsmieszyl i zaczelam sie smiac, brzuch drgal z opoznieniem i mala zaczela sie krecic
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
agatia wrote:Mmargol dobrze, że masz wizytę dopiero w piatekr, bo dzisiaj zajeździli Twojego doktora
po urlopie robił USG, badania, latał jak kot z pęcherzem
-
nick nieaktualnyWróciłam.
31st u mnie na dworze.
Dla mnie za gorąco.
Odebrałam tego gbs gina nie było:-(
Więc w czwartek go zmecze
Kamciaelcia trzymam kciuki.
No stres:-)
Ja też chyba podejdę do fryzjera podpiąć końcówki od tej farby z palette strasznie mi się porozdwajaly
Wyglądają nie powiem jak.......
A teraz idę sobie ukryć kawałek serniczka z biedronki póki mi służy:-)
P.s. Kamciu fasolka do obiadku zdziałala cuda wynik po obiedzie 100!!!!!!!
I z bułka tarta Hahahahha
Więc zagryzlam jeszcze knopersa po drodze do giną
I piore ostatnie rzeczy juniora prześcieradła do gondoli,do łóżeczka:-)kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
zabko
bo podobno fasolka to warzywo dla cukrzykowja nadal zajadam ogromne ilosci, i jelitka rano super pracują
ja nie mialam dzis owocka ( a nie chcialo mi sie schodzić) wiec pozarłam całe kinderbuenoczyli tez sobie dogadzam
i kto tu pisze o nie stresowaniu sie ?żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:zabko
bo podobno fasolka to warzywo dla cukrzykowja nadal zajadam ogromne ilosci, i jelitka rano super pracują
ja nie mialam dzis owocka ( a nie chcialo mi sie schodzić) wiec pozarłam całe kinderbuenoczyli tez sobie dogadzam
i kto tu pisze o nie stresowaniu sie ?
Mi już przeszło.
Co ma być to będzie nie mam na to wpływu! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie jestem w stanie was dziś nadrobić
weźmy zdecydujmy czy piszemy tu czy tam ?
Ja na prawdę na ten moment proponuje tam wrzucać foty, zostawić grupę bo może się przydać a tu po prostu pisać? Bo pisząc tu i tu jest jeszcze gorszy burdeloookamciaelcia, haneczka, Magdziulla, Anulka01, mmargol, marta258, Pysiaczek89, mysza0406, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny