WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhaha jasne ze działa na Panie po terminie, bo sa po terminie
Masakra...
Ale moja szwagierka podobnoz cała ciaze dbała o diete. I jak termin sie zblizał powiedziala do meza "jest juz koncowka zjem troche frytek i popije coca-cola. Malej nic nie bedzie" i w te noc kiedy zjadła urodziła....Madziuuuula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale wiesz, nie idziesz na ten shopping w celu zakupów tylko w celu porodu;)
Oczywiście to wszystko są żarty i na każdą z nas przyjdzie czas:)
Ale jak ja pomyślę, że teoretycznie mam czekać do 22 wrzesnia to aż żal... -
nick nieaktualnypyk.... <--foxik to Twoj Filipek
pyk,pyk,pyk
pyk, pyk, pyk, pyk, pyk, pyk, pyk, pyk, pyk, pyk, pyk, pyk, pyk, pyk, pyk, pyk, pyk, pyk, pyk, pyk, pyk, pyk, pyk, pyk, pyk, pyk, pyk...pyk
pyk, pyk, pyk
pyk.
I sie rozpakujemy. i bedziemy pisac jak SZCZĘŚLIWIE ZMĘCZONE jesteśmy -
nick nieaktualnyMadziuuuula wrote:Ale wiesz, nie idziesz na ten shopping w celu zakupów tylko w celu porodu;)
Ale jak ja pomyślę, że teoretycznie mam czekać do 22 wrzesnia to aż żal...spokojnie
Dziecko ma już tyle rzeczy ze wiecej nie potrzeba. Sobie nawet nie kupuje, bo za pół roku chce zapomniec jak.. DUŻA byłam -
nick nieaktualnyMadziuuuula wrote:Ale wiesz, nie idziesz na ten shopping w celu zakupów tylko w celu porodu;)
Ale jak ja pomyślę, że teoretycznie mam czekać do 22 wrzesnia to aż żal...
ja to się boję, że urodzę po terminie i będzie październik. na samą myśl, że jeszcze tyle mam być ciąży to aż się trzęsę -
nick nieaktualny
-
inzynierka wrote:ja to się boję, że urodzę po terminie i będzie październik. na samą myśl, że jeszcze tyle mam być ciąży to aż się trzęsę
Ja mam ta samą sytuację. Jak raz patrzyłam dokąd sięga mój kalendarz ciąży na bbf, to tez się zatrzęsłam. Ostatnia data to aż 6 pażdziernika - nie wiem po co oni mnie straszą.
Szczególnie, że już teraz każdy mnie pyta " a Pani to już chyba na terminie" Nawet w szkole rodzenia dziewczyna, która ma termin niecały miesiąc po mnie z takim tekstem wyskoczyła. To zastanawiam się, co ludzie będą mówić, jak mnie spotkają w wrzesniu Chyba będą się pytać, czy to bliźniaki albo koń. I tylko czekam na znienawidzone przez ciężarne na końcówce : " a Ty jeszcze nie urodziłaś "Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2016, 16:32
mysza0406, Macioszczyczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny