WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj byłam na wizycie kwalifikacyjnej w szpitalu. Antoś zdrowy i bez problemu powinnam dotrzymać do terminu porodu. A poród cc mam umówiony na moje urodziny 15 września więc będę miała najpiękniejszy prezent
kamciaelcia, alinka, Madziuuuula, mmargol, Anulka01, agatia, bisacz, Sabina, żabka04, Angela89, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, wrzuciłam już 2 posty tematyczne na fb i ciekawie to wygląda, porobię w wolnym czasie kolejne zdjęcia i wrzucę. Mam nadzieję, że tak będzie bardziej przejrzyście.
Jak macie jakieś propozycje tematów to napiszcie mi na prive to przygotuję zdjęcie i wrzucę.
mysza0406, kamciaelcia, mmargol, agatia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydo nas za godzinkę przychodzi położna, już się zaczynam stresować, jakoś boję się obcych ludzi u siebie w domu
na dodatek mam taki rozgardiasz w domu, że szok. Filip nakarmiony i śpi, wcześniej spał ok 4 godz. a niby miałam go wybudzać na karmienie co 2-3 godz, sama już nie wiem jak się obchodzić z wcześniakami.
-
kamciaelcia wrote:Marta
Tobie to się udało
Lekarz sam zaproponował 15.09. a że to moje urodziny to od razu się zgodziłamOby tylko Antoś nie chciał wyjść wcześniej bo termin z usg miałam wyznaczony na 19.09. a cc jest tylko 4 dni przed terminem i teoretycznie poród może się rozpocząć wcześniej. Mam nadzieję że synek grzecznie poczeka i będziemy razem świętować
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
LRF
Ja bałaganem po urodzeniu juz się nie martwiłami nie ma co ukrywać -albo trafi się fajna babka albo nie i w tym drugim przypadku szybko się pożegnacie pewnie
Nasza jest super. Wyrozumiała I pomocna. Nie wtrąca się a radzi. Nie chodzi po mieszkaniu.
Będzie dobrze. Ona ma wam pomoc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny