WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj byłam na wizycie kwalifikacyjnej w szpitalu. Antoś zdrowy i bez problemu powinnam dotrzymać do terminu porodu. A poród cc mam umówiony na moje urodziny 15 września więc będę miała najpiękniejszy prezent
kamciaelcia, nick nieaktualny, Madziuuuula, mmargol, Anulka01, agatia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, bbeczka91 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, wrzuciłam już 2 posty tematyczne na fb i ciekawie to wygląda, porobię w wolnym czasie kolejne zdjęcia i wrzucę. Mam nadzieję, że tak będzie bardziej przejrzyście.
Jak macie jakieś propozycje tematów to napiszcie mi na prive to przygotuję zdjęcie i wrzucę.
nick nieaktualny, kamciaelcia, mmargol, agatia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydo nas za godzinkę przychodzi położna, już się zaczynam stresować, jakoś boję się obcych ludzi u siebie w domu
na dodatek mam taki rozgardiasz w domu, że szok. Filip nakarmiony i śpi, wcześniej spał ok 4 godz. a niby miałam go wybudzać na karmienie co 2-3 godz, sama już nie wiem jak się obchodzić z wcześniakami.
-
kamciaelcia wrote:Marta
Tobie to się udało
Lekarz sam zaproponował 15.09. a że to moje urodziny to od razu się zgodziłam
Oby tylko Antoś nie chciał wyjść wcześniej bo termin z usg miałam wyznaczony na 19.09. a cc jest tylko 4 dni przed terminem i teoretycznie poród może się rozpocząć wcześniej. Mam nadzieję że synek grzecznie poczeka i będziemy razem świętować
kamciaelcia lubi tę wiadomość

-
LRF
Ja bałaganem po urodzeniu juz się nie martwiłam
i nie ma co ukrywać -albo trafi się fajna babka albo nie i w tym drugim przypadku szybko się pożegnacie pewnie
Nasza jest super. Wyrozumiała I pomocna. Nie wtrąca się a radzi. Nie chodzi po mieszkaniu.
Będzie dobrze. Ona ma wam pomoc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

[