WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa nawet w nocy się obudziłam bo córką mnie wolała jak się położyłam to czułam że spalam że spietym brzuchem ale miałam sen durnowaty.
Mój były mi się śnił że byłam z nim w ciąży taki czas jak teraz i mbie zostawił siadam na czarny motor a była ulewa obok stał namiot a tam moja mama z jego matka zawołała mnie a ja płakałam że mnie w ciąży zostawia
Odpoczywam dopiero dzisiaj wyszłam z rodzinką na spacer wczoraj cały dzień przelezalam.
Wiem rośnie rośnie ale ten ból:-( No trudno trzeba wytrzymać. -
Haj
Lusia sprobuj ten czosnek do noska.. może to cyniczne ale pomaga...daje ulgę
Anulka tak jak boli gardło to ssij goździka.
Dzis dziwnie mało zjadlam....na śniadanie mała kanapkę ,obiad podziubalam i kolację to samo...cały dzień zmęczona jestem i jakąś nerwowa.Nie mam ochoty na nicWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 18:40
-
żabka04 wrote:Ja nawet w nocy się obudziłam bo córką mnie wolała jak się położyłam to czułam że spalam że spietym brzuchem ale miałam sen durnowaty.
Mój były mi się śnił że byłam z nim w ciąży taki czas jak teraz i mbie zostawił siadam na czarny motor a była ulewa obok stał namiot a tam moja mama z jego matka zawołała mnie a ja płakałam że mnie w ciąży zostawia
Odpoczywam dopiero dzisiaj wyszłam z rodzinką na spacer wczoraj cały dzień przelezalam.
Wiem rośnie rośnie ale ten ból:-( No trudno trzeba wytrzymać. -
nick nieaktualnyDzierzba a nie miałaś orgazmu z tą kobietą???? Hahah pytam bo wcześniej już w ciąży miałam sen z mężem w roli głównej hahaha miałam niby orgazm obudziłam się i nie wiedziałam co się dzieje nogi zacisnąć i hmmmm zastanawiałam się czy to prawda i szukałam męża .
Ja nawet nie mam ochoty na seks mój mąż też lata kwiczy że chce ale zasypiam albo odpycha bo mi się nie chce a gin zabronił na razie.
Idę dziecko kąpać :-)bo się już trochę moczy -
nick nieaktualny
-
żabka04 wrote:Dzierzba a nie miałaś orgazmu z tą kobietą???? Hahah pytam bo wcześniej już w ciąży miałam sen z mężem w roli głównej hahaha miałam niby orgazm obudziłam się i nie wiedziałam co się dzieje nogi zacisnąć i hmmmm zastanawiałam się czy to prawda i szukałam męża .
Ja nawet nie mam ochoty na seks mój mąż też lata kwiczy że chce ale zasypiam albo odpycha bo mi się nie chce a gin zabronił na razie.
Idę dziecko kąpać :-)bo się już trochę moczy
Mój to mi się śni tylko z perspektywy takiej, że mnie zostawia. Wrrr. Nienawidzę takich snów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 19:08
-
kamciaelcia wrote:Ja to już dwa razy miałam orgazm we śnie i zawsze się zastanawiam czy ja czegoś na jawie nie robiłam. ..mój m.dobrze śpi wiec nawet by nie zauważył
Dzierzba, żabka04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzyjemny temat
Ja tez kilka razy mialam orgazm w nocy. Raz maz nie spal i mowil ze jednoznacznie biodrami ruszalam, ale to byl chyba swiadomy sen bo go doskonale pamietam i wiem ze strasznie potrzebowalam "dokonczyc"...
Ale tylko raz tak mialam... Inne po prostu byly chociaz pamietalam fabule.
A co do snow z cyklu "dran mnie zdradzil" to snilo mi sie ze moj smsowal z jakas laska zapisana w telefonie "Ola Wroclaw" gdzie z Wroclawiem nic nas nie laczy. Rano wstalam i oczywiscie domagalam sie przeprosin huehuehue ]
A gdy jemu sie sni ze go zdradzam to pyta rano czy mnie nie uderzyl przez sen... Ale jest wtedy wystrahany, biedactwoDzierzba, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHHmm... ja przez te lekkie plamienia mam trochę stracha, chociaż gin nie zabronił, jedynie zalecił delikatność. Kilka razy z tej możliwości skorzystaliśmy i było bardzo przyjemnie. Czekam na kolejną wizytę (8 marca) by podejrzeć malucha i uspokoić się. Rozumiem potrzeby męża, a on rozumie mnie. Umiemy się dogadać, żeby żadne z nas nie czuło się zaniedbane, ani wykorzystane. Generalnie baraszkowanie w ciąży świetne jest i bardziej intensywnie wszystko odczuwam, pewnie przez lepsze ukrwienie okolic łonowych.
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Mój rozumie, że gin zabronił, ale smuci się trochę... Wczoraj się tylko podpytywał świniak jeden czy mnie jeszcze gardło boli
Mój też tak gada jak mnie gardło boli.
Właśnie robi podchody do mnie o matko. Szczerze to jakaś kara dla mbie nie wiem co mi jest.
Dziecko ogarnięte dodałam jej wody żeby jeszcze powiedziała bo myje zabawki hahaha
A ja z wami siedzę.
Cukry zamierzone dzisiaj wyjątkowo pięknie. poniżej 100:-) -
żabka04 wrote:Mój też tak gada jak mnie gardło boli.
Właśnie robi podchody do mnie o matko. Szczerze to jakaś kara dla mbie nie wiem co mi jest.
Dziecko ogarnięte dodałam jej wody żeby jeszcze powiedziała bo myje zabawki hahaha
A ja z wami siedzę.
Cukry zamierzone dzisiaj wyjątkowo pięknie. poniżej 100:-) -
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Widzisz i tak źle i tak nie dobrze. Ja chcę a nie mogę, ty możesz a nie chcesz. Kurdę z tym pilnowaniem cukru to bym chyba oszalała.
Ja nie mogę mam zakaz bo plamilam długo i niski progesteron. Teraz już nie wiem jaki progesteron ale nie moge bo pytałam gina.
A mąż się domaga.
Czasami poręczy w zlosci ale nie jest jakiś naczelny że żeby mama zaciskac -
nick nieaktualnyAnika27 wrote:Hej Dziewczyny, widzę że cały czas nie jestem dopisana do listy na pierwszej stronie? Muszę się jakoś zweryfikować?
przypominam że termin mam na 16.09 a kolejna wizyta 7.03.
Pozdrawiam