X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawet w nocy się obudziłam bo córką mnie wolała jak się położyłam to czułam że spalam że spietym brzuchem ale miałam sen durnowaty.
    Mój były mi się śnił że byłam z nim w ciąży taki czas jak teraz i mbie zostawił siadam na czarny motor a była ulewa obok stał namiot a tam moja mama z jego matka :-( zawołała mnie a ja płakałam że mnie w ciąży zostawia :-(
    Odpoczywam dopiero dzisiaj wyszłam z rodzinką na spacer wczoraj cały dzień przelezalam.
    Wiem rośnie rośnie ale ten ból:-( No trudno trzeba wytrzymać.

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haj
    Lusia sprobuj ten czosnek do noska.. może to cyniczne ale pomaga...daje ulgę

Anulka tak jak boli gardło to ssij goździka.

Dzis dziwnie mało zjadlam....na śniadanie mała kanapkę ,obiad podziubalam i kolację to samo...cały dzień zmęczona jestem i jakąś nerwowa.Nie mam ochoty na nic

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 18:40

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Ja nawet w nocy się obudziłam bo córką mnie wolała jak się położyłam to czułam że spalam że spietym brzuchem ale miałam sen durnowaty.
    Mój były mi się śnił że byłam z nim w ciąży taki czas jak teraz i mbie zostawił siadam na czarny motor a była ulewa obok stał namiot a tam moja mama z jego matka :-( zawołała mnie a ja płakałam że mnie w ciąży zostawia :-(
    Odpoczywam dopiero dzisiaj wyszłam z rodzinką na spacer wczoraj cały dzień przelezalam.
    Wiem rośnie rośnie ale ten ból:-( No trudno trzeba wytrzymać.
    Bidula, pogłaszcz brzusio, może dzidzia się tulasów domaga. ;) Ja to miałam sen... Przygoda z inną kobietą mi się śniła. Fuj! Tak tęsknię za seksem, a tu jeszcze ile czasu zostało. Jak mi zrobią cc, to po połogu się okaże, że mi błona dziewicza odrosła. Mój chodzi i jęczy, a i tak ma lepiej bo może inaczej ;) a ja mam orgazmy zabronione buuu więc nawet inaczej odpada. :(

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png

Wysłany: 28 lutego 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba zdrowka dla syneczka...nie ma to jak.naszą chora polska służba zdrowia!

Mi to się w.nocy snila zapiekanka w piekarniku ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 18:44

Dzierzba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba a nie miałaś orgazmu z tą kobietą???? Hahah pytam bo wcześniej już w ciąży miałam sen z mężem w roli głównej hahaha miałam niby orgazm obudziłam się i nie wiedziałam co się dzieje nogi zacisnąć i hmmmm zastanawiałam się czy to prawda i szukałam męża :-).
    Ja nawet nie mam ochoty na seks mój mąż też lata kwiczy że chce ale zasypiam albo odpycha bo mi się nie chce a gin zabronił na razie.

Idę dziecko kąpać :-)bo się już trochę moczy :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój się obraził. Wypił wczoraj kilka piw i mu się zachciało, ale zapach mi z buzi przeszkadzał i jego delikatność gdzieś się ulotniła...

Ale ma focha jakby to była moja wina.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to już dwa razy miałam orgazm we śnie i zawsze się zastanawiam czy ja czegoś na jawie nie robiłam. ..mój m.dobrze śpi wiec nawet by nie zauważył

Macioszczyczka, Dzierzba, Strazaczka1990, żabka04 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Dzierzba a nie miałaś orgazmu z tą kobietą???? Hahah pytam bo wcześniej już w ciąży miałam sen z mężem w roli głównej hahaha miałam niby orgazm obudziłam się i nie wiedziałam co się dzieje nogi zacisnąć i hmmmm zastanawiałam się czy to prawda i szukałam męża :-).
    Ja nawet nie mam ochoty na seks mój mąż też lata kwiczy że chce ale zasypiam albo odpycha bo mi się nie chce a gin zabronił na razie.

Idę dziecko kąpać :-)bo się już trochę moczy :-)
    Nie chyba, nie pamiętam. :D Kiedyś mi się Di Caprio śnił, nie powiem, ciekawie było... Hihi
    Mój to mi się śni tylko z perspektywy takiej, że mnie zostawia. Wrrr. Nienawidzę takich snów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 19:08

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Ja to już dwa razy miałam orgazm we śnie i zawsze się zastanawiam czy ja czegoś na jawie nie robiłam. ..mój m.dobrze śpi wiec nawet by nie zauważył
    Ja też tak miałam;P ale budząc się.zawsze.mi tam pulsuje ;D haha

Dzierzba, żabka04 lubią tę wiadomość

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam często sny że mój S mnie zdradza... Chyba bym mu nogi polamala.Jakby to zrobił. ale też się obraża jak odmawiał mu seksu.Ale są dni że brak ochoty

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój na szczęście jest bardzo wyrozumiały. ..ja go w grudniu wymeczylam wiec sobie jeszcze odpoczywa :) ale czasami juz tak próbuje pogadać :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyjemny temat :D
    Ja tez kilka razy mialam orgazm w nocy. Raz maz nie spal i mowil ze jednoznacznie biodrami ruszalam, ale to byl chyba swiadomy sen bo go doskonale pamietam i wiem ze strasznie potrzebowalam "dokonczyc"...
    Ale tylko raz tak mialam... Inne po prostu byly chociaz pamietalam fabule.

A co do snow z cyklu "dran mnie zdradzil" to snilo mi sie ze moj smsowal z jakas laska zapisana w telefonie "Ola Wroclaw" gdzie z Wroclawiem nic nas nie laczy. Rano wstalam i oczywiscie domagalam sie przeprosin huehuehue ]:-)

A gdy jemu sie sni ze go zdradzam to pyta rano czy mnie nie uderzyl przez sen... Ale jest wtedy wystrahany, biedactwo :)

Dzierzba, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój rozumie, że gin zabronił, ale smuci się trochę... Wczoraj się tylko podpytywał świniak jeden czy mnie jeszcze gardło boli :D

Ksosia, żabka04, mychakruszyna lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Mój rozumie, że gin zabronił, ale smuci się trochę... Wczoraj się tylko podpytywał świniak jeden czy mnie jeszcze gardło boli :D
    Hahahaha :D slodkie i romantyczne ;)

Dzierzba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HHmm... ja przez te lekkie plamienia mam trochę stracha, chociaż gin nie zabronił, jedynie zalecił delikatność. Kilka razy z tej możliwości skorzystaliśmy i było bardzo przyjemnie. Czekam na kolejną wizytę (8 marca) by podejrzeć malucha i uspokoić się. Rozumiem potrzeby męża, a on rozumie mnie. Umiemy się dogadać, żeby żadne z nas nie czuło się zaniedbane, ani wykorzystane. Generalnie baraszkowanie w ciąży świetne jest i bardziej intensywnie wszystko odczuwam, pewnie przez lepsze ukrwienie okolic łonowych.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:

Mój też tak gada jak mnie gardło boli.
    Właśnie robi podchody do mnie o matko. Szczerze to jakaś kara dla mbie nie wiem co mi jest.
    Dziecko ogarnięte dodałam jej wody żeby jeszcze powiedziała bo myje zabawki hahaha
    A ja z wami siedzę.
    Cukry zamierzone dzisiaj wyjątkowo pięknie. :-) poniżej 100:-)

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Mój też tak gada jak mnie gardło boli.
    Właśnie robi podchody do mnie o matko. Szczerze to jakaś kara dla mbie nie wiem co mi jest.
    Dziecko ogarnięte dodałam jej wody żeby jeszcze powiedziała bo myje zabawki hahaha
    A ja z wami siedzę.
    Cukry zamierzone dzisiaj wyjątkowo pięknie. :-) poniżej 100:-)
    Widzisz i tak źle i tak nie dobrze. Ja chcę a nie mogę, ty możesz a nie chcesz. Kurdę z tym pilnowaniem cukru to bym chyba oszalała.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Anika27 Ekspertka

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, widzę że cały czas nie jestem dopisana do listy na pierwszej stronie? Muszę się jakoś zweryfikować?
    przypominam że termin mam na 16.09 a kolejna wizyta 7.03.
    Pozdrawiam

ckaiikgnj5ukd8ok.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Widzisz i tak źle i tak nie dobrze. Ja chcę a nie mogę, ty możesz a nie chcesz. Kurdę z tym pilnowaniem cukru to bym chyba oszalała.

Ja nie mogę mam zakaz bo plamilam długo i niski progesteron. Teraz już nie wiem jaki progesteron ale nie moge bo pytałam gina.
    A mąż się domaga.
    Czasami poręczy w zlosci ale nie jest jakiś naczelny że żeby mama zaciskac

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anika27 wrote:
    Hej Dziewczyny, widzę że cały czas nie jestem dopisana do listy na pierwszej stronie? Muszę się jakoś zweryfikować?
    przypominam że termin mam na 16.09 a kolejna wizyta 7.03.
    Pozdrawiam
    Juz jestes. Byloby milo gdybys wrzucila zdjecie usg, karty ciazy lub brzuszks (oczywiscie bez danych osobowych :) ), jednak nie jest to obowiazek:)

‹‹ 188 189 190 191 192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ