X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Ja nie mogę mam zakaz bo plamilam długo i niski progesteron. Teraz już nie wiem jaki progesteron ale nie moge bo pytałam gina.
    A mąż się domaga.
    Czasami poręczy w zlosci ale nie jest jakiś naczelny że żeby mama zaciskac
    Aaa no to szkoda, seks w ciąży jest faaaajny. ;) A jak się domaga tomu trzaśnij drzwiami. :D

żabka04 lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Ja nie mogę mam zakaz bo plamilam długo i niski progesteron. Teraz już nie wiem jaki progesteron ale nie moge bo pytałam gina.
    A mąż się domaga.
    Czasami poręczy w zlosci ale nie jest jakiś naczelny że żeby mama zaciskac
    Moj chcial rano, ja nie chcialam. Ja chce teraz, on mi odmawia. I badz tu czlowieku zdrowy psychicznie :)

I tak macie cierpliwych mezow. Moj w zasadzie nigdy nie byl wystawiony przeze mnie na taka probe i abstynencje...

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Moj chcial rano, ja nie chcialam. Ja chce teraz, on mi odmawia. I badz tu czlowieku zdrowy psychicznie :)

I tak macie cierpliwych mezow. Moj w zasadzie nigdy nie byl wystawiony przeze mnie na taka probe i abstynencje...
    Chyba żaden nie był. Jak zrobili to niech się też trochę pomęczą.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie...
    Troche przekoloryzowane to co powiem, ale moj maz na spotkaniach z kolegami slyszy "sposoby na pozbycie sie migreny u zony". Kazdy opowiada jak wroci do domu i czego to on z nia nie zrobi, a moj biedulek pyta "a znacie jakies sposoby zeby wreszcie miala migreny?".
    Oczywiscie to z przymruzeniem bo jak sie staralismy to go meczylam regularnie :)

Dzierzba, żabka04, Strazaczka1990, mmargol lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na odwrót!
    Mój mnie wymeczyl jak robiliśmy bąbelka:-) poszliśmy jego metoda codziennie. Bo wcześniej ja wymyśliłam co dwa dni, w dni płodne itd.
    Teraz się śmieje jak wspominamy że jakbym się słuchała go wcześniej to bym już dawno była w ciąży taaaaaa madralinski :-)

Wcinam chipsy cranchipsy solobe naszła mbie ochota w sklepie a w drodze powrotnej poszłam z dzieckiem na gofra ale suchego.

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas codziennie przez ponad tydzień. I żeby było śmieszniej przez 5 dni w aucie no był na wyjeździe:) mówił ze idzie biegać :D

Strazaczka1990, Sabina lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamciaelcia zawsze to jakieś urozmaicenie :-)

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Mój na szczęście jest bardzo wyrozumiały. ..ja go w grudniu wymeczylam wiec sobie jeszcze odpoczywa :) ale czasami juz tak próbuje pogadać :D
    Myszko powiem Ci że my od 1 grudnia do 31 grudnia dzień w dzień zesmy wspolzyli po pare razy dziennieby Nam się udało bo ja nie wiedziałam kiedy mam ovu..i udało się
    A temu "staje" nawet jak śpi ;oa on to by chciał 24\h

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Wiecie...
    Troche przekoloryzowane to co powiem, ale moj maz na spotkaniach z kolegami slyszy "sposoby na pozbycie sie migreny u zony". Kazdy opowiada jak wroci do domu i czego to on z nia nie zrobi, a moj biedulek pyta "a znacie jakies sposoby zeby wreszcie miala migreny?".
    Oczywiscie to z przymruzeniem bo jak sie staralismy to go meczylam regularnie :)
    Tak orgazm ;) mi na bóle głowy to zawsze pomaga ;)

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parę dni temu miałam taki sen też że baraszkowalam że swoim S ;) przebudzilam się pulsacja była ją na brzuchu i ruszam biodrami
    ..i nagle "ogarnij się co Ty robisz kobieto"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 21:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Parę dni temu miałam taki sen też że barqszkowalam że swoim S ;) przebudzilam się pulsacja była ją na brzuchu i ruszam biodrami
    ..i nagle "ogarnij się co Ty robisz kobietom"

Hahahahaha o kuźwa ciekawe co on biedny pomyślał!
    Ale było by mi głupio hahahah

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki staraczka ale mnie rozmawiałas wyobrażałem sobie was..
    Biedna ty.
    Ahhhh te ciaze i nasze sny masakra:-)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Kamciaelcia zawsze to jakieś urozmaicenie :-)

Lata młodości się przypomniały. Jechałam 38 km. Mróz! Auto trzydrzwiowe. Po godzinie z powrotem 38 km. Ważne ze się udało (choć nigdy się nie dowiemy kiedy dokładnie ).

żabka04, Dzierzba, Sabina lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Parę dni temu miałam taki sen też że barqszkowalam że swoim S ;) przebudzilam się pulsacja była ją na brzuchu i ruszam biodrami
    ..i nagle "ogarnij się co Ty robisz kobietom"

Ja się nadal zastanawiam czy czegoś na jawie nie robiłam ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w śnie kiedy z mężem barqszkowalam i miała orgazm hahah śniło mi się że po stosunku męża fiutek był złamany hahaha ale dziwacznie! Tak jak się kończy ich mądra głowa (żołądź) to w tym miejscu się złamał i glowa wisiała w bok hahah Tak jak się zegnie w kości na gorze palca sztywnego.
    Chyba wiecie o co chodzi :-)
    Cały czas od tamtej pory mam wizję pisiora złamanego hahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale naskrobałyście, a pojechałam w odwiedziny na kilka godzin, dostałam bluzeczkę, która powinna być w sam raz jak brzuszek zrobi się większy, zjadłam dobre jedzonko, pogadałam sobie ze wszystkie czasy, a może nadal za mało :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Lata młodości się przypomniały. Jechałam 38 km. Mróz! Auto trzydrzwiowe. Po godzinie z powrotem 38 km. Ważne ze się udało (choć nigdy się nie dowiemy kiedy dokładnie ).

To się poświęcalas moja droga.
    Ważne że warto było:-)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ale naskrobałyście, a pojechałam w odwiedziny na kilka godzin, dostałam bluzeczkę, która powinna być w sam raz jak brzuszek zrobi się większy, zjadłam dobre jedzonko, pogadałam sobie ze wszystkie czasy, a może nadal za mało :)

Super:-)
    Co jadłas dobrego????

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Ja w śnie kiedy z mężem barqszkowalam i miała orgazm hahah śniło mi się że po stosunku męża fiutek był złamany hahaha ale dziwacznie! Tak jak się kończy ich mądra głowa (żołądź) to w tym miejscu się złamał i glowa wisiała w bok hahah Tak jak się zegnie w kości na gorze palca sztywnego.
    Chyba wiecie o co chodzi :-)
    Cały czas od tamtej pory mam wizję pisiora złamanego hahaha
    Hahahah padłam!

żabka04, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Super:-)
    Co jadłas dobrego????
    domowej roboty wędliny i własnoręcznie pieczony chleb, sałatkę caprese, pyszne ciasto :)

żabka04, Dzierzba, Strazaczka1990, mmargol lubią tę wiadomość

‹‹ 189 190 191 192 193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ