X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Dzierzba Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Ja nie mogę mam zakaz bo plamilam długo i niski progesteron. Teraz już nie wiem jaki progesteron ale nie moge bo pytałam gina.
    A mąż się domaga.
    Czasami poręczy w zlosci ale nie jest jakiś naczelny że żeby mama zaciskac
    Aaa no to szkoda, seks w ciąży jest faaaajny. ;) A jak się domaga tomu trzaśnij drzwiami. :D

żabka04 lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Ja nie mogę mam zakaz bo plamilam długo i niski progesteron. Teraz już nie wiem jaki progesteron ale nie moge bo pytałam gina.
    A mąż się domaga.
    Czasami poręczy w zlosci ale nie jest jakiś naczelny że żeby mama zaciskac
    Moj chcial rano, ja nie chcialam. Ja chce teraz, on mi odmawia. I badz tu czlowieku zdrowy psychicznie :)

I tak macie cierpliwych mezow. Moj w zasadzie nigdy nie byl wystawiony przeze mnie na taka probe i abstynencje...

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Moj chcial rano, ja nie chcialam. Ja chce teraz, on mi odmawia. I badz tu czlowieku zdrowy psychicznie :)

I tak macie cierpliwych mezow. Moj w zasadzie nigdy nie byl wystawiony przeze mnie na taka probe i abstynencje...
    Chyba żaden nie był. Jak zrobili to niech się też trochę pomęczą.

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie...
    Troche przekoloryzowane to co powiem, ale moj maz na spotkaniach z kolegami slyszy "sposoby na pozbycie sie migreny u zony". Kazdy opowiada jak wroci do domu i czego to on z nia nie zrobi, a moj biedulek pyta "a znacie jakies sposoby zeby wreszcie miala migreny?".
    Oczywiscie to z przymruzeniem bo jak sie staralismy to go meczylam regularnie :)

Dzierzba, żabka04, Strazaczka1990, mmargol lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na odwrót!
    Mój mnie wymeczyl jak robiliśmy bąbelka:-) poszliśmy jego metoda codziennie. Bo wcześniej ja wymyśliłam co dwa dni, w dni płodne itd.
    Teraz się śmieje jak wspominamy że jakbym się słuchała go wcześniej to bym już dawno była w ciąży taaaaaa madralinski :-)

Wcinam chipsy cranchipsy solobe naszła mbie ochota w sklepie a w drodze powrotnej poszłam z dzieckiem na gofra ale suchego.

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas codziennie przez ponad tydzień. I żeby było śmieszniej przez 5 dni w aucie no był na wyjeździe:) mówił ze idzie biegać :D

Strazaczka1990, Sabina lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamciaelcia zawsze to jakieś urozmaicenie :-)

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Mój na szczęście jest bardzo wyrozumiały. ..ja go w grudniu wymeczylam wiec sobie jeszcze odpoczywa :) ale czasami juz tak próbuje pogadać :D
    Myszko powiem Ci że my od 1 grudnia do 31 grudnia dzień w dzień zesmy wspolzyli po pare razy dziennieby Nam się udało bo ja nie wiedziałam kiedy mam ovu..i udało się
    A temu "staje" nawet jak śpi ;oa on to by chciał 24\h

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Wiecie...
    Troche przekoloryzowane to co powiem, ale moj maz na spotkaniach z kolegami slyszy "sposoby na pozbycie sie migreny u zony". Kazdy opowiada jak wroci do domu i czego to on z nia nie zrobi, a moj biedulek pyta "a znacie jakies sposoby zeby wreszcie miala migreny?".
    Oczywiscie to z przymruzeniem bo jak sie staralismy to go meczylam regularnie :)
    Tak orgazm ;) mi na bóle głowy to zawsze pomaga ;)

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parę dni temu miałam taki sen też że baraszkowalam że swoim S ;) przebudzilam się pulsacja była ją na brzuchu i ruszam biodrami
    ..i nagle "ogarnij się co Ty robisz kobieto"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 21:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Parę dni temu miałam taki sen też że barqszkowalam że swoim S ;) przebudzilam się pulsacja była ją na brzuchu i ruszam biodrami
    ..i nagle "ogarnij się co Ty robisz kobietom"

Hahahahaha o kuźwa ciekawe co on biedny pomyślał!
    Ale było by mi głupio hahahah

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki staraczka ale mnie rozmawiałas wyobrażałem sobie was..
    Biedna ty.
    Ahhhh te ciaze i nasze sny masakra:-)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Kamciaelcia zawsze to jakieś urozmaicenie :-)

Lata młodości się przypomniały. Jechałam 38 km. Mróz! Auto trzydrzwiowe. Po godzinie z powrotem 38 km. Ważne ze się udało (choć nigdy się nie dowiemy kiedy dokładnie ).

żabka04, Dzierzba, Sabina lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Parę dni temu miałam taki sen też że barqszkowalam że swoim S ;) przebudzilam się pulsacja była ją na brzuchu i ruszam biodrami
    ..i nagle "ogarnij się co Ty robisz kobietom"

Ja się nadal zastanawiam czy czegoś na jawie nie robiłam ;)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w śnie kiedy z mężem barqszkowalam i miała orgazm hahah śniło mi się że po stosunku męża fiutek był złamany hahaha ale dziwacznie! Tak jak się kończy ich mądra głowa (żołądź) to w tym miejscu się złamał i glowa wisiała w bok hahah Tak jak się zegnie w kości na gorze palca sztywnego.
    Chyba wiecie o co chodzi :-)
    Cały czas od tamtej pory mam wizję pisiora złamanego hahaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale naskrobałyście, a pojechałam w odwiedziny na kilka godzin, dostałam bluzeczkę, która powinna być w sam raz jak brzuszek zrobi się większy, zjadłam dobre jedzonko, pogadałam sobie ze wszystkie czasy, a może nadal za mało :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Lata młodości się przypomniały. Jechałam 38 km. Mróz! Auto trzydrzwiowe. Po godzinie z powrotem 38 km. Ważne ze się udało (choć nigdy się nie dowiemy kiedy dokładnie ).

To się poświęcalas moja droga.
    Ważne że warto było:-)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ale naskrobałyście, a pojechałam w odwiedziny na kilka godzin, dostałam bluzeczkę, która powinna być w sam raz jak brzuszek zrobi się większy, zjadłam dobre jedzonko, pogadałam sobie ze wszystkie czasy, a może nadal za mało :)

Super:-)
    Co jadłas dobrego????

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Ja w śnie kiedy z mężem barqszkowalam i miała orgazm hahah śniło mi się że po stosunku męża fiutek był złamany hahaha ale dziwacznie! Tak jak się kończy ich mądra głowa (żołądź) to w tym miejscu się złamał i glowa wisiała w bok hahah Tak jak się zegnie w kości na gorze palca sztywnego.
    Chyba wiecie o co chodzi :-)
    Cały czas od tamtej pory mam wizję pisiora złamanego hahaha
    Hahahah padłam!

żabka04, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Super:-)
    Co jadłas dobrego????
    domowej roboty wędliny i własnoręcznie pieczony chleb, sałatkę caprese, pyszne ciasto :)

żabka04, Dzierzba, Strazaczka1990, mmargol lubią tę wiadomość

‹‹ 189 190 191 192 193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ