WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez wskazan nie mam, malutki ulozony pieknie od dawna i juz wciska glowke ostro, bo jest niziutko. Tez zaufam pewnie naturze, ale lek pozostaje niestety.
Bolu tez sie boje oczywiscie, ale wiem, ze dam rade i przezyje. Po to odpoczywam i zbieram sily ostatnir miesiace
A tak na serio to cc tez bym sie bala, a urodzic trzeba -
violett wrote:Ooo, Ulf, a teraz tez jakis bank rozdaje tablety/telefony za zalozenie konta?
Ja probuje znalezc jakies spoko na wspolne konto i mi to totalnie nie wychodzi. Juz chyba przed porodem nie nadaje sie do wiekszego myslenia eh :p
Korzystam ze strony http://livesmarter.pl
Ale ostatnio niestety bida
Tablet był ze dwa lata temu od bnp paribas.
a iPad ze kredytowke w citi. I to ciiti z karta kredytowa najcześciej daje fantyviolett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ulf ja od roku moje oszczędności na emeryture mam w akcjach. Reszte to wlasnie na lokatach choc ostatnie 5 miesiecy nie mialam głowy a za 3 miesiace sporo z tych lokat pojdzie na wesele a później na remont reszta.
-
nick nieaktualny
-
Zadzwoniła do mnie ta gorzowska apteka Gemini
miałam osobiście zajechać do nich i pani podziękować za zainteresowanie ale odwołana wizyta i objazd (centrum ominęłam ) sprawiły że nie pojechałam a telefon wypadł mi z głowy
Podziękowałam pani z całego serca - mi zrobiło się aż miło że dzwoni, nadal się interesuje, wyjaśniłam jej ze nasz szpital prowadzi dystrybucję
Jej też było miło. Gadalysmy 5 minlubie takie podejście
mysza0406, mmargol, Ksosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W końcu Was nadrobiłam
Miałam dzisiaj jechać po prześcieradła do kołyski i adaptery do wózka ale tak mnie po drodze zaczął brzuchol napieprzać ze ledwo do apteki i piekarni doszłam
Jestem zła bo zaczęłam szukać położnej i co dzwonię i mowię ze 35 tc to mnie olewają! Bo one prowadzą od 21 tc! ??? Paranoja jakaś. No nic pójdę do przychodni Kacpra i zapytam czy tam maja położną... A na wtorek umówiłam sie z babeczka z Banku Komórek Macierzystych, zobaczymy co mi tam poopowiadaMama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Mmargol w lampach slabor widać cc, próbowałam coś dostrzegać, ale w tych nowych ledowych słabo widać
Mówiłas coś o dużym dziecku... wlasnier leżałam na ktg z panią, której dziecko ma 4800-4900g. Jest w skonczonymt 40tc, ale czekają z cc, aż samo się zacznie -
nick nieaktualnyagatia wrote:Mmargol w lampach slabor widać cc, próbowałam coś dostrzegać, ale w tych nowych ledowych słabo widać
Mówiłas coś o dużym dziecku... wlasnier leżałam na ktg z panią, której dziecko ma 4800-4900g. Jest w skonczonymt 40tc, ale czekają z cc, aż samo się zacznie -
No ja fragment swojego cc widziałam w lampie
Świadomie odwróciłam głowę -nie z obrzydzenia ale wiem ze dobrze koduje takie szczegóły i na całe życie by mi zostałorozcięcie (a dokładnie rozerwanie ) widziałam
I ta żółć tłuszczyku
Artroskopie widziałam w lampie i na monitorze -
nick nieaktualny
-
Kamcia bardzo miła pani z apteki, nawet jej z głowy to nie wypadło i zadzwoniła, milutko
Anulka weź nic nie mów, ja zwlekałam z położną, bo się miotałam czy wynajmować czy nie, później młoda leżała miednicowo, a teraz jestem w 37 tc i w takim razie jakbym nawet chciala to pewnie chetna zadna by nie byla, teoretycznie moge juz rodzic i co.. ale jaja.
Agatia co Ty mówisz?! Ale gigantjak mi przyjdzie czekać aż się samo zacznie i bym była około 40 tc to Emila też będzie duża ale byleby nie aż tak
Ciekawe w która stronę u tej dziewczyny błąd pomiaru -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny