Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla
    Nikt głośno tego nie powie bo nie można
    Cc to operacja i tyle. O jej konsekwencjach mówic muszą

Przecież ostatnio mój gin wspominał o porodzie sn bo "musiał "

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapytajcie każdego ginekologa jak urodziła jego żona :-) założę się że 99% jak nie 100% to cc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wskazan nie mam, malutki ulozony pieknie od dawna i juz wciska glowke ostro, bo jest niziutko. Tez zaufam pewnie naturze, ale lek pozostaje niestety.
    Bolu tez sie boje oczywiscie, ale wiem, ze dam rade i przezyje. Po to odpoczywam i zbieram sily ostatnir miesiace :D
    A tak na serio to cc tez bym sie bala, a urodzic trzeba :)

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violett wrote:
    Ooo, Ulf, a teraz tez jakis bank rozdaje tablety/telefony za zalozenie konta?

Ja probuje znalezc jakies spoko na wspolne konto i mi to totalnie nie wychodzi. Juz chyba przed porodem nie nadaje sie do wiekszego myslenia eh :p

Korzystam ze strony http://livesmarter.pl

Ale ostatnio niestety bida :(
    Tablet był ze dwa lata temu od bnp paribas.
    a iPad ze kredytowke w citi. I to ciiti z karta kredytowa najcześciej daje fanty

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasze konto tez było super zanim podatku nie wprowadzili :D
    Kiedyś lokatę miałam na 7% a teraz nic porządnego nie oferują :D
    Mamy piękna historie kredytowa w BIK a jeden bank nie chciał dać nam rat na 1000 zł :D

Ach te banki :D chwilkę w tym robiłam :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 21:50

• AJrin Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulf ja od roku moje oszczędności na emeryture mam w akcjach. Reszte to wlasnie na lokatach choc ostatnie 5 miesiecy nie mialam głowy a za 3 miesiace sporo z tych lokat pojdzie na wesele a później na remont reszta.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadzwoniła do mnie ta gorzowska apteka Gemini :D miałam osobiście zajechać do nich i pani podziękować za zainteresowanie ale odwołana wizyta i objazd (centrum ominęłam ) sprawiły że nie pojechałam a telefon wypadł mi z głowy
    Podziękowałam pani z całego serca - mi zrobiło się aż miło że dzwoni, nadal się interesuje, wyjaśniłam jej ze nasz szpital prowadzi dystrybucję
    Jej też było miło. Gadalysmy 5 min ;) lubie takie podejście :D

nick nieaktualny, mmargol, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu Was nadrobiłam :) Miałam dzisiaj jechać po prześcieradła do kołyski i adaptery do wózka ale tak mnie po drodze zaczął brzuchol napieprzać ze ledwo do apteki i piekarni doszłam :/
    Jestem zła bo zaczęłam szukać położnej i co dzwonię i mowię ze 35 tc to mnie olewają! Bo one prowadzą od 21 tc! ??? Paranoja jakaś. No nic pójdę do przychodni Kacpra i zapytam czy tam maja położną... A na wtorek umówiłam sie z babeczka z Banku Komórek Macierzystych, zobaczymy co mi tam poopowiada ;)

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza
    Nie myslmy lepiej o tych lekarzach. ..

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargol w lampach slabor widać cc, próbowałam coś dostrzegać, ale w tych nowych ledowych słabo widać ;)
    Mówiłas coś o dużym dziecku... wlasnier leżałam na ktg z panią, której dziecko ma 4800-4900g. Jest w skonczonymt 40tc, ale czekają z cc, aż samo się zacznie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Mmargol w lampach slabor widać cc, próbowałam coś dostrzegać, ale w tych nowych ledowych słabo widać ;)
    Mówiłas coś o dużym dziecku... wlasnier leżałam na ktg z panią, której dziecko ma 4800-4900g. Jest w skonczonymt 40tc, ale czekają z cc, aż samo się zacznie :)
    No zwariowali, przecież to wielki bobas!

• Sophia Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Mmargol też mnie fascynuje cc :) nie przeraża mnie to, ani nie obrzydza :) chciałabym zobaczyć swoje cc, w necie oglądałam :)
    spotkać kogoś z podobnym skrzywieniem do swojego własnego ;)
    BEZCENNE

agatia, mmargol lubią tę wiadomość

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja fragment swojego cc widziałam w lampie
    Świadomie odwróciłam głowę -nie z obrzydzenia ale wiem ze dobrze koduje takie szczegóły i na całe życie by mi zostało :D rozcięcie (a dokładnie rozerwanie ) widziałam
    I ta żółć tłuszczyku :)

Artroskopie widziałam w lampie i na monitorze :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sophia wrote:
    spotkać kogoś z podobnym skrzywieniem do swojego własnego ;)
    BEZCENNE

Wariatki :)

agatia, Sophia, mmargol lubią tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia bardzo miła pani z apteki, nawet jej z głowy to nie wypadło i zadzwoniła, milutko :)

Anulka weź nic nie mów, ja zwlekałam z położną, bo się miotałam czy wynajmować czy nie, później młoda leżała miednicowo, a teraz jestem w 37 tc i w takim razie jakbym nawet chciala to pewnie chetna zadna by nie byla, teoretycznie moge juz rodzic i co.. ale jaja.

Agatia co Ty mówisz?! Ale gigant :O jak mi przyjdzie czekać aż się samo zacznie i bym była około 40 tc to Emila też będzie duża ale byleby nie aż tak :P
    Ciekawe w która stronę u tej dziewczyny błąd pomiaru :P

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przy pobraniu krwi głowę odwracam w drugą stronę. Aż czasem myślę, że może pielęgniarce zrobi się przykro albo pomyśli, że brzydzę się jej:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja fragment swojego cc widziałam w lampach, ale odwróciłam twarz, bo stwierdziłam że dziwnie takie rzeczy oglądać :P

‹‹ 1928 1929 1930 1931 1932 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ