WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMyszą widziałam ze to komentowałam na fb. Jesli dziewczyna faktycznie jest w takiej sytuacji i
Masz możliwość to pomóż
Ale ktoś jej napisał ze dostanie becikowe, pózniej 500+ i na pewno jeszcze zasiłek plus alimenty....
Wiec pewnie to ja teraz przeraża i sie nie dziwie bo tez byłabym przerażona ale na pewno za jakiś czas da sobie rade... Potrzebuje co nieco tylko na początek:)
Maz zamiast do kawiarni zabrał mnie do łóżka wiec idę piłować seriale
Behemottko do łóżka wzięliśmy popcorn.... Wyobraź sobie jak sie śmiałam gdy pykał w mikrofalimysza0406, Macioszczyczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdziulla- pielęgniarka na pewno woli jak ktoś odwróci głowę, zamiast obserwować jej ręce i jeszcze paść z wrażenia
Ksosiu ja już tak mam mi wszystkich jest szkoda. To trochę moje przekleństwo bo często okazuje się, że dałam się wykorzystać...
Uważaj i kontroluj się przy mężu trochę. Tak z boku patrząc- siedzi Żona i śmieje się z popcornu hmmmMiłego seansu
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla bobas wielki, ale KTG jest ok, nic się nie dzieje. Jak samo nie ruszy to za tydzień laska ma planowane cc. Ale chcą, żeby samo skurcze zaczęły siee same i żeby wody odeszły, wtedy będą robić cc.
Co do pobrań, operacji i innych gadżetów to ja się z powołaniem minęłamzawsze lubiłam takie rzeczy
Wkurza mnie belly bo mam problem z dodawaniem postów i w koło mi obcina. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny a czy wam też jest tak ciepło, bo ja się zaczynam martwić już u siebie
na dworze 15 stopni, a ja okno otwarte i w samym staniku leże bo pot ze mnie płynie. A wszyscy w domu poubierani okna chcą mi zamykać...
mysza0406 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy wlasnie zjedlismy spozniony obiad, bo zahaczylam o sklep ryvny nakupilam salatek i innych dobrych rzeczy
a teraz tesxiu przyjechal i montuja drzwi
Ja zdecydowanie jestem antyfanem operacji a tymbardziej icn ogladania, ja na szczescie swojego cc nie widaiqlqm bo, sa tak lampy ulozone ze nic nie widac i dzieki Bogu bo w przeciwnym razie musieli by wzywac do cc kardiologa ale dla mnie
oooollll Angela lepiej lez i nic nie rob, w razie co jedz na ip i wcale nie czekaj nie ma co ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mąż uradowany wrócił z biedronki
kupił Piotrusiowi drewniany mały tamburyn z namalowanym autem
cieszy się jak dziecko
Mamy mały sentyment do bebenkow i tamburynowemilka machala często rączkami wiec stwierdziliśmy ze wykorzystamy to do grania
a więc na hasło paciu paciu zawsze uderzala
Piotruś tez juz ma -
nick nieaktualnyNo wlasnie pisalam wam ostatnio ze moj lekarz mowil ze ostatnio jest bardzo duzo komplikacji po cc,bo on jezdzi na te doktorskie sympozja tematyczne i mowi ze weszlomcay wejsdzie jakies rozporzadzenie dla lekarzy, ze cc ciecie bedzie mozna robic w slisle okreslonych przypadkach podpartych dokumentacja medyczna i badaniami bo adecydowanie za duzo jest robionych cc od tak dlatego w szpitalu ciagle gledza sn i sn, no i najgorsze sa te zrosty pooperacyjne bo czesto kobiety odcsuwaja bole i nie rwz trzeba otwierac operowacmi wycinac te zrosty.
Ja mu akurat ufam w takich kwestiach i wiem ze u mmie zdecyduje, y o porodzie w takiej formie jaka bedzie dla mnie najbezpiecsniejsza k dla dziecka, chociaz ja nie chce isc na zimna operacje, bo 4 lata po cc jak nie bedaie przec7wskazan to cjociaz sprobuje a nuz szyjka bedsie sie 8twierac i sie uda -
Sarcia
A ja sądzę że nie komplikacje a kiepskie polskie statystyki na tle innych państw UE o których ostatnio tyle w tv gadali!! Jakoś w zeszłym tygodniu - ze w Polsce robi się za dużo cc
I wyjdzie na to ze będzie więcej urazów okoloporodowych a cena cc na żądanie wzrośnie