WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Skali89 wrote:A ja się właśnie położyłam nadrobilam cały dzień, bo popołudniu byłam w Ikea i się wkurzylam bo chciałam kupić sobie organizery ale oni robią tylko pod swoje meble chyba bo w rozmiarach moich szuflad nie było.
Co do mojej wydzieliny to jest jej coraz wyecej tylko ze nie wiem czy to czop no nie jest to podbarwione krwią tylko bardziej żółto zielone . Najgorsze są te hemoroidy bo znowu dają o sobie znać mały popristu wali drzwiami i oknami na świat heheUlfenstein, mysza0406 lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:A my jestesmy grupa , przeczytaj regulamin na 1 stronie, mozenmy nie mamy ochoty czytac przemyslen zupelnie obcej jam osoby ktora wypowiads sie nagle na kojiec ciazy, sory. Rozumiem dolaczac, przedstawic sie i dyskutowac ok... a nie jagle sie wcinac w rozmowe i sie wymadrzac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 23:02
-
nick nieaktualnyEwel
mysle ze lepiej bedzie jesli przestaniesz wdawac sie ze mna w dyskusje bo nie chce byc nie mila, a, twoje posty dla mnie nie sa istotne i nie rob sztucznych problemow, bo dziewczyny nie maja ochoty czytac jakis glupich przegadywanek. Dzieki za uwage, z mojej strony tyle. -
nick nieaktualny
-
Pysiaczek89 wrote:Ja tez dzisiaj mam jakos wiecej takiej żółtawo-białej wydzieliny. I tez sie zaczynam zastanawiać co to jest. Dodatkowo mam częstsze skurcze brzucha i sie zaczęłam stresować. A Marcel obiecał ze poczeka jeszcze te dwa tygodnie...
To jak u mnie
A Kostek jeszcze musi rosnąć. -
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Ewel
mysle ze lepiej bedzie jesli przestaniesz wdawac sie ze mna w dyskusje bo nie chce byc nie mila, a, twoje posty dla mnie nie sa istotne i nie rob sztucznych problemow, bo dziewczyny nie maja ochoty czytac jakis glupich przegadywanek. Dzieki za uwage, z mojej strony tyle.
Wyglada jakby zagłuszała wyrzuty sumienia, ze idzie na łatwiznę.
Cesarka na życzenie ze względu na dobro dziecka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2016, 23:13
sarcia123, Magdziulla, Pysiaczek89, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAż wygooglowałam jak ten czop wygląda. Jakoś wcześniej nie wpadłam na ten pomysł. No brzydki jest;) Póki co nie mam, chyba ciężko go pomylić z wydzieliną.
Dziewczyny gdzie ma być cc tam będzie, a gdzie sn tam będzie sn. Nasze dzieciaki, organizmy, lekarze wybrali i wierzę, że to najlepsze dla Nas i dla bobasków wybory. I wszystkie dzieci będą zdrowe!!!
Idę śpiochać. -
Usunęła konto?
Mam nadzieje, ze nie dostała zapa na fejsa?
Wiesz Sarcia, wolałabym mieć wiekszy brzuch, ale zeby on wybił sie ponad 20 centyl -
nick nieaktualny