WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej jakby któraś była zainteresowana to jeszcze nie urodziłam
cisza spokój nawet żadnego twardnienia w nocy nie miałam. Więc dziś usg i podgląd podwozia.
Mąż wychodząc do pracy mnie obudził i spać już nie mogę.
Alinka mi się dziś tak ulalo kwasem w nocy że myślałam że się zadlawie i że ta kwasowosc z ust nie zniknie.
O był troll nie ma trollanikogo obcego nie przyjmiemy do grupy jedynie dziewczyny które są z nami od początku albo są aktywne cały czas.
A co do cc teraz już mam wybór ale w pierwszej ciąży do 20 tc myślałam że rodzic będziemy naturalnie jak weszło tak wyjdzie ale że natura chciała inaczej. To się z cc musiałam pogodzić. Ale to natura zdecydowała. Teraz lekarz mnie poinformował co będzie lepsze dla nas.Sabina, Macioszczyczka, agatia, AJrin, mysza0406, bbeczka91, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela to dobrze ze się trzymacie w dwupaku
Sabina na mnie też lepiej działała kroplowka z magnezem, ale trzymam kciuki aby się u Ciebie wyciszylo.
Mi się nawet udało pospac do 6.30 ale taki mnie ból żołądka obudził ze nie wiemi czuje wiercenie się małej tak nisko już w kroku ze mam stracha ze lada moment będę rodzic. Jeszcze 2 dni do wizyty i zobaczymy co powie lekarz. No bo co innego jak leżenie jeszcze można zrobić? Chyba już tylko to i modlitwa żeby wytrzymać pozostało
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam sie z rana
W nocy 2 razy sie budzilam bo mala mi naciskala mma cos i az bolalo ale zmiana pozycji pomagala.
Ksosiu moj maz tez dzisiaj do Lodzi sluzbowo wybywa
Macioszczyczka super ze bez wiekszego problemu lekarz oddal Wam kase, szkoda w tym wszystkim tylko Filipka, ale z czasem moze bedzie zapominal..
A ja dzisiaj wkraczam w 38 tc!
Skonczone 37 tc i w zasadzie ciaza donoszonaAJrin, martta, mysza0406 lubią tę wiadomość
-
Ksosia wrote:Na chwilkę wrócę do tematu cesarkę...
Czy któraś z was bedzie miała cesarkę "na życzenie"? -
nick nieaktualnyAngela89 wrote:A co do cc teraz już mam wybór ale w pierwszej ciąży do 20 tc myślałam że rodzic będziemy naturalnie jak weszło tak wyjdzie ale że natura chciała inaczej. To się z cc musiałam pogodzić. Ale to natura zdecydowała. Teraz lekarz mnie poinformował co będzie lepsze dla nas.
Ja nie wykluczam faktu, że jeżeli coś złego się zadzieje to będzie cesarka. Ale póki co jest ok i stawiam na sn.
-
nick nieaktualnySophia wrote:Znam przynajmniej kilka cc na życzenie tak jak dość sporo operacji plastycznych, czy to cycki czy plastyka brzucha. Uważam że każdy ma prawo do swoich przekonań i decyzji.
Wyczuwam odrobine złośliwości?
Pytam z ciekawości. Widzę po prostu dużo dziewczyn które bedą miały Cc a nie wiem do końca czy to ze wskazań medycznych
Ja chciałabym SN, ale biorę pod uwagę ze skończyć sie może rożnie.
Tym bardziej ze ostatnio u nas na porodówce były 4 dziewczyny na SN i wszystkie skończyły Cc....
-
Czekam tez aż komp się zalaczy (włączony jest cała dobę )
Bo mam odwieczny problem techniczny i nigdy nie wiem jak sobie z nim poradzića teraz mam was
Nie wiem jak, nie wiem czemu ale przestawia mi się klawiatura np zamiast z pisze y, zamiast y pisze z...nie ma znaków działających z shiftem
JAK TO WYŁĄCZYĆ?
(Stąd uruchamiam od nowa laptopa ) -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Ksosia
Może dzidziuś uciska na nerw? ? -
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Kamcia najprawdopodobniej w prawym dolnym rogu masz klawiaturę narysowana i tam trzeba przestawić rodzaj klawiatury
nic takiego nie widzę
po prawej str klawiatura numeryczna
ale to mój odwieczny problem, coć muszę jednorazowo naciskać, ze bez konieczności zezwalania sie przestawia -
nick nieaktualnyDzień Dobry
Ja wiem, że każda ma prawo do własnych przekonań ale w momencie kiedy wszystkie finiszujemy nie ma co się napędzać, straszyć bo i tak każda z nas ma swoje "demony" dotyczące porodu. Tym bardziej, że nie bardzo mamy wpływ na to jak będziemy rodzić, trzeba się zdać na mądrzejszych w tej kwestii od nas.Anulka01, Sabina, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja noc kiepawa wstawalam 6 razy najgorsze to ze zanim wstalam musialam usiąść na skraju łóżka a to jakoś ostatnio wywołuje u mnie masakryczny ból
Co do uplawow też mam przypisalam to na konto wiesiołka bo zaczelam od 2 tygodni brac a on zwieksza wydzieline, ale skoro wy też macie to myślę, że to wtap ciąży.
Agatia co do cc na życzenie nie znam osobiście aby ktoś sie zgodzil ot tak raczej to byla kwestia jakiś przeciwskazań i dzoewczyny np od okulisty papier załatwiały. Kumpela ktora rodzila w styczniu i druga co rodzila w lutym mialy porod sn ale po 4 godzinach zrobili im cc. Szpitale troche sie zaczynaja bać powikłań i tez robia cc jak kobiecie nie idzie a tetno spada. Kolejna kumpela z kwietnia miala ciaze przenoszona i oksy na nia nie działało też zrobili jej cc.