X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia restart komputera powinien pomóc.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba trzeba wtedy wcisnąć prawy shift i ctrl jednocześnie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 08:21

Ulfenstein, kamciaelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jeszcze czasem działał mi Ctrl+Shift bodajże :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zauważyłyście u siebie zwiększoną bolesność, wrażliwość piersi ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisacz ja mam skoki :/ nic nie boli, wrażliwe nie sa, ale mam wrażenie ze raz sa male, a raz większe... Nawet maz to zauważył...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja planowo mam rodzic sn, ale ze świadomością ze w każdej chwili mi zrobią cesarke przez mojego miesniaka giganta. Jest ułożony niziutko przy ujściu i mała może się nie zmieścić, ale czuje że nie ma z tym problemu więc pewnie się uda sn.

Jedynie jaki mam strach to ze głowę urodze a reszta chałka się zablokuje, ale chyba glowa najwieksza?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Kamciu potwierdzam ctrl+shift pomoże.

Macioszka świetnie załatwiliście sprawę i to mi pokazuje, że nie warto odpuszczać nawet jeśli chodzi i lekarza!

Co do cc ja osobiście uważam tak jak wczoraj napisałam jeżeli ktoś ma wskazania to nie ma co się upierać, bo wiem, że są też osoby w drugą stronę, położna nam mówiła o takiej kobiecie z jej szpitala upierała się na sn dłuuuugo i lekarz musiał sam podjąć decyzję, żeby ratować dziecko, jakoś to się fajnie nazywq, ale nie pamiętam.
    Mnie wkurza takie straszenie i próby nie wiem wywołania poczucia winy, że niby szkodzimy dziecku.
    Szczerze? Jestem pewna, że tylko niewielko procent cc na życzenie jest powodowane dobrem dziecka, a raczej strachem matki. Podkreślam na życzenie, nie ze wskazań!

Dziewczyny czy któraś z Was stosuje masaż krocza? Ja chcę zacząć, ale nie wiem jaki olejek do tego użyć? Same robicie czy partner?

kamciaelcia, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie właśnie są od kilu dni piersi bardziej bolesne biorę to za dobry znak :)

Alinko niby jak główka przejdzie to reszta też, problem pojawia się jak dziecko jest szerokie w ramionach ale tak jest jak dziecko jest bardzo duże, dlatego wysoka waga jest wskazaniem do cc...dziewczyny bardziej zorientowane, dobrze mówię?

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki madre głowy :)
    zapisałam sobie na przyszłośc te kombinacje :D
    ja to taka mało cierpliwa , zwłaszcza do komputerów
    restart pomaga, ale to tyle czasu trwa...(komp załaczam raz na 2 tyg???)
    wole "uczyć " matematyki :)

a i tak ostatnio ciagle szkoła mi sie śni i koszmary z matematyką :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin mojego ex bratowa miała 2 cc na życzenie, ale w prywatnej klinice.

Dla mnie pojawienie się nagle na forum obcej laski, która zachwala cc, a straszy sn nie jest normalne. Szczególnie, że zaraz potem usunęła konto. Dla mnie to była jakaś prowokacja.
    Sporo dziewczyn ma mieć sn i nie widzę powodu, żeby ktos je straszył.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie masuje. Położna kazała mi olać temat, bo ta która ma pęknąć i tak pęknie.

• Dzierzba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Co wy się tu tak przerzucacie tym sn i cc? Ważne żeby dzieci zdrowe były i nam się nic nie stało. Ja się już nastawiłam na to cc i teraz byłyby jaja jakby mi kazali próbować sn :D Najbardziej się boję, że mnie krew zaleje i dokonam żywota. :/

żabka04 lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisacz w punkt trafiłaś, bo ja dziś poczułam:) akurat jak wczoraj zamówiłam staniki-cwane piersiątka;)

Angela cieszę się, że nie urodziłaś i jak widać dobrze znasz swój organizm. Mam nadzieję, że ja też będę wiedziała kiedy to już.

bisacz lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzierzba
    to samo odczuwam :)
    mnie raz ciut zalało :/

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Hej! Co wy się tu tak przerzucacie tym sn i cc? Ważne żeby dzieci zdrowe były i nam się nic nie stało. Ja się już nastawiłam na to cc i teraz byłyby jaja jakby mi kazali próbować sn :D Najbardziej się boję, że mnie krew zaleje i dokonam żywota. :/
    Myślisz, że św Piotr to tak przyjmuje z otwartymi ramionami? Trzeba sobie zasłużyć ;)

Ksosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba dlatego mówię, że bez straszenia każda ma swoje demony związane z porodem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się.
    Nadrobilam was.

Ja będę miała na życzenie cc.
    I mam powody do tego i tego też sobie życzę bo porostu boję się SN (że względu na niski próg bólu i rodziłam już SN).

To tylko jeden powód jest ich więcej.

Ale to nie znaczy że nie mamy prawa do tego.
    Każda wie co dla niej dobre i zdania są podzielone i będą.
    Tego nie zmienicie.
    Ważne żeby dziecko było zdrowe i się nic nie stało!
    Co do Sophia wypowiedzi że tu kółko adoracji jest.
    Troszkę się zgadzam.
    Czasami czytając nadrabiajac was ma się takie wrażenie.:-(
    Mamy się wspierać, wymieniać poglądami i obecnymi objawami itd a nie potępiac czy obrażać.

Jakby kogo interesowało wróciłam z przedszkola i ledwo włączam na trzecie piętro :-( na pierwszym brakło mi tchu i słabo jakoś gorąco:-( A teraz ponieważ już was nadrobilam idę się się szykować do giną na ktg i wizytę.
    I mam jakiegoś cykora.:-(

Kamciaelcia w pasku narzędzi po prawej stronie prawy dolny róg. Namalowana klawiatura naciśnij są dwie opcje to ta pierwsza trzeba włączyć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 08:43

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje cycuszki niezmienne od początku ciązy-nie urosły, nie zmalaly, nie są jakies bardziej wrazliwe, twarde...mam nawet wraenie, ze sa mniej ciemne niż w pierwszej ciąży (wtedy ten barwnik z piersi, pepka i z linea negra schodził pod paznokciem, a teraz nic sie nie przebarwiło)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też bolą sutki i są zdecydowanie ciemniejsze, jak u mulatki ;)

Dzierzba lubi tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    dzierzba
    to samo odczuwam :)
    mnie raz ciut zalało :/
    No a ja sobie jeszcze głupia poczytałam, że przy bliźniakach zalewa dość często. Głupia ja! Paraliżuje mnie strach nie ze wzgledu na mnie tylko na Maksa bo musiałby do patologicznego ojca iść. :/ Tfu! Będzie dobrze! Wszystkie żyć będziemy!

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
‹‹ 1936 1937 1938 1939 1940 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ