WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa planowo mam rodzic sn, ale ze świadomością ze w każdej chwili mi zrobią cesarke przez mojego miesniaka giganta. Jest ułożony niziutko przy ujściu i mała może się nie zmieścić, ale czuje że nie ma z tym problemu więc pewnie się uda sn.
Jedynie jaki mam strach to ze głowę urodze a reszta chałka się zablokuje, ale chyba glowa najwieksza? -
nick nieaktualnyHej,
Kamciu potwierdzam ctrl+shift pomoże.
Macioszka świetnie załatwiliście sprawę i to mi pokazuje, że nie warto odpuszczać nawet jeśli chodzi i lekarza!
Co do cc ja osobiście uważam tak jak wczoraj napisałam jeżeli ktoś ma wskazania to nie ma co się upierać, bo wiem, że są też osoby w drugą stronę, położna nam mówiła o takiej kobiecie z jej szpitala upierała się na sn dłuuuugo i lekarz musiał sam podjąć decyzję, żeby ratować dziecko, jakoś to się fajnie nazywq, ale nie pamiętam.
Mnie wkurza takie straszenie i próby nie wiem wywołania poczucia winy, że niby szkodzimy dziecku.
Szczerze? Jestem pewna, że tylko niewielko procent cc na życzenie jest powodowane dobrem dziecka, a raczej strachem matki. Podkreślam na życzenie, nie ze wskazań!
Dziewczyny czy któraś z Was stosuje masaż krocza? Ja chcę zacząć, ale nie wiem jaki olejek do tego użyć? Same robicie czy partner?
kamciaelcia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie właśnie są od kilu dni piersi bardziej bolesne biorę to za dobry znak
Alinko niby jak główka przejdzie to reszta też, problem pojawia się jak dziecko jest szerokie w ramionach ale tak jest jak dziecko jest bardzo duże, dlatego wysoka waga jest wskazaniem do cc...dziewczyny bardziej zorientowane, dobrze mówię? -
dzieki madre głowy
zapisałam sobie na przyszłośc te kombinacje
ja to taka mało cierpliwa , zwłaszcza do komputerów
restart pomaga, ale to tyle czasu trwa...(komp załaczam raz na 2 tyg???)
wole "uczyć " matematyki
a i tak ostatnio ciagle szkoła mi sie śni i koszmary z matematyką -
AJrin mojego ex bratowa miała 2 cc na życzenie, ale w prywatnej klinice.
Dla mnie pojawienie się nagle na forum obcej laski, która zachwala cc, a straszy sn nie jest normalne. Szczególnie, że zaraz potem usunęła konto. Dla mnie to była jakaś prowokacja.
Sporo dziewczyn ma mieć sn i nie widzę powodu, żeby ktos je straszył. -
nick nieaktualny
-
Hej! Co wy się tu tak przerzucacie tym sn i cc? Ważne żeby dzieci zdrowe były i nam się nic nie stało. Ja się już nastawiłam na to cc i teraz byłyby jaja jakby mi kazali próbować sn
Najbardziej się boję, że mnie krew zaleje i dokonam żywota.
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBisacz w punkt trafiłaś, bo ja dziś poczułam:) akurat jak wczoraj zamówiłam staniki-cwane piersiątka;)
Angela cieszę się, że nie urodziłaś i jak widać dobrze znasz swój organizm. Mam nadzieję, że ja też będę wiedziała kiedy to już.bisacz lubi tę wiadomość
-
Dzierzba wrote:Hej! Co wy się tu tak przerzucacie tym sn i cc? Ważne żeby dzieci zdrowe były i nam się nic nie stało. Ja się już nastawiłam na to cc i teraz byłyby jaja jakby mi kazali próbować sn
Najbardziej się boję, że mnie krew zaleje i dokonam żywota.
Ksosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się.
Nadrobilam was.
Ja będę miała na życzenie cc.
I mam powody do tego i tego też sobie życzę bo porostu boję się SN (że względu na niski próg bólu i rodziłam już SN).
To tylko jeden powód jest ich więcej.
Ale to nie znaczy że nie mamy prawa do tego.
Każda wie co dla niej dobre i zdania są podzielone i będą.
Tego nie zmienicie.
Ważne żeby dziecko było zdrowe i się nic nie stało!
Co do Sophia wypowiedzi że tu kółko adoracji jest.
Troszkę się zgadzam.
Czasami czytając nadrabiajac was ma się takie wrażenie.
Mamy się wspierać, wymieniać poglądami i obecnymi objawami itd a nie potępiac czy obrażać.
Jakby kogo interesowało wróciłam z przedszkola i ledwo włączam na trzecie piętrona pierwszym brakło mi tchu i słabo jakoś gorąco:-( A teraz ponieważ już was nadrobilam idę się się szykować do giną na ktg i wizytę.
I mam jakiegoś cykora.
Kamciaelcia w pasku narzędzi po prawej stronie prawy dolny róg. Namalowana klawiatura naciśnij są dwie opcje to ta pierwsza trzeba włączyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 08:43
-
moje cycuszki niezmienne od początku ciązy-nie urosły, nie zmalaly, nie są jakies bardziej wrazliwe, twarde...mam nawet wraenie, ze sa mniej ciemne niż w pierwszej ciąży (wtedy ten barwnik z piersi, pepka i z linea negra schodził pod paznokciem, a teraz nic sie nie przebarwiło)
-
kamciaelcia wrote:dzierzba
to samo odczuwam
mnie raz ciut zalałoTfu! Będzie dobrze! Wszystkie żyć będziemy!