X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia restart komputera powinien pomóc.

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba trzeba wtedy wcisnąć prawy shift i ctrl jednocześnie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 08:21

Ulfenstein, kamciaelcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jeszcze czasem działał mi Ctrl+Shift bodajże :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zauważyłyście u siebie zwiększoną bolesność, wrażliwość piersi ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisacz ja mam skoki :/ nic nie boli, wrażliwe nie sa, ale mam wrażenie ze raz sa male, a raz większe... Nawet maz to zauważył...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja planowo mam rodzic sn, ale ze świadomością ze w każdej chwili mi zrobią cesarke przez mojego miesniaka giganta. Jest ułożony niziutko przy ujściu i mała może się nie zmieścić, ale czuje że nie ma z tym problemu więc pewnie się uda sn.

Jedynie jaki mam strach to ze głowę urodze a reszta chałka się zablokuje, ale chyba glowa najwieksza?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Kamciu potwierdzam ctrl+shift pomoże.

Macioszka świetnie załatwiliście sprawę i to mi pokazuje, że nie warto odpuszczać nawet jeśli chodzi i lekarza!

Co do cc ja osobiście uważam tak jak wczoraj napisałam jeżeli ktoś ma wskazania to nie ma co się upierać, bo wiem, że są też osoby w drugą stronę, położna nam mówiła o takiej kobiecie z jej szpitala upierała się na sn dłuuuugo i lekarz musiał sam podjąć decyzję, żeby ratować dziecko, jakoś to się fajnie nazywq, ale nie pamiętam.
    Mnie wkurza takie straszenie i próby nie wiem wywołania poczucia winy, że niby szkodzimy dziecku.
    Szczerze? Jestem pewna, że tylko niewielko procent cc na życzenie jest powodowane dobrem dziecka, a raczej strachem matki. Podkreślam na życzenie, nie ze wskazań!

Dziewczyny czy któraś z Was stosuje masaż krocza? Ja chcę zacząć, ale nie wiem jaki olejek do tego użyć? Same robicie czy partner?

kamciaelcia, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie właśnie są od kilu dni piersi bardziej bolesne biorę to za dobry znak :)

Alinko niby jak główka przejdzie to reszta też, problem pojawia się jak dziecko jest szerokie w ramionach ale tak jest jak dziecko jest bardzo duże, dlatego wysoka waga jest wskazaniem do cc...dziewczyny bardziej zorientowane, dobrze mówię?

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki madre głowy :)
    zapisałam sobie na przyszłośc te kombinacje :D
    ja to taka mało cierpliwa , zwłaszcza do komputerów
    restart pomaga, ale to tyle czasu trwa...(komp załaczam raz na 2 tyg???)
    wole "uczyć " matematyki :)

a i tak ostatnio ciagle szkoła mi sie śni i koszmary z matematyką :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin mojego ex bratowa miała 2 cc na życzenie, ale w prywatnej klinice.

Dla mnie pojawienie się nagle na forum obcej laski, która zachwala cc, a straszy sn nie jest normalne. Szczególnie, że zaraz potem usunęła konto. Dla mnie to była jakaś prowokacja.
    Sporo dziewczyn ma mieć sn i nie widzę powodu, żeby ktos je straszył.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic nie masuje. Położna kazała mi olać temat, bo ta która ma pęknąć i tak pęknie.

• Dzierzba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Co wy się tu tak przerzucacie tym sn i cc? Ważne żeby dzieci zdrowe były i nam się nic nie stało. Ja się już nastawiłam na to cc i teraz byłyby jaja jakby mi kazali próbować sn :D Najbardziej się boję, że mnie krew zaleje i dokonam żywota. :/

żabka04 lubi tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisacz w punkt trafiłaś, bo ja dziś poczułam:) akurat jak wczoraj zamówiłam staniki-cwane piersiątka;)

Angela cieszę się, że nie urodziłaś i jak widać dobrze znasz swój organizm. Mam nadzieję, że ja też będę wiedziała kiedy to już.

bisacz lubi tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzierzba
    to samo odczuwam :)
    mnie raz ciut zalało :/

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba wrote:
    Hej! Co wy się tu tak przerzucacie tym sn i cc? Ważne żeby dzieci zdrowe były i nam się nic nie stało. Ja się już nastawiłam na to cc i teraz byłyby jaja jakby mi kazali próbować sn :D Najbardziej się boję, że mnie krew zaleje i dokonam żywota. :/
    Myślisz, że św Piotr to tak przyjmuje z otwartymi ramionami? Trzeba sobie zasłużyć ;)

Ksosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzierzba dlatego mówię, że bez straszenia każda ma swoje demony związane z porodem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się.
    Nadrobilam was.

Ja będę miała na życzenie cc.
    I mam powody do tego i tego też sobie życzę bo porostu boję się SN (że względu na niski próg bólu i rodziłam już SN).

To tylko jeden powód jest ich więcej.

Ale to nie znaczy że nie mamy prawa do tego.
    Każda wie co dla niej dobre i zdania są podzielone i będą.
    Tego nie zmienicie.
    Ważne żeby dziecko było zdrowe i się nic nie stało!
    Co do Sophia wypowiedzi że tu kółko adoracji jest.
    Troszkę się zgadzam.
    Czasami czytając nadrabiajac was ma się takie wrażenie.:-(
    Mamy się wspierać, wymieniać poglądami i obecnymi objawami itd a nie potępiac czy obrażać.

Jakby kogo interesowało wróciłam z przedszkola i ledwo włączam na trzecie piętro :-( na pierwszym brakło mi tchu i słabo jakoś gorąco:-( A teraz ponieważ już was nadrobilam idę się się szykować do giną na ktg i wizytę.
    I mam jakiegoś cykora.:-(

Kamciaelcia w pasku narzędzi po prawej stronie prawy dolny róg. Namalowana klawiatura naciśnij są dwie opcje to ta pierwsza trzeba włączyć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 08:43

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje cycuszki niezmienne od początku ciązy-nie urosły, nie zmalaly, nie są jakies bardziej wrazliwe, twarde...mam nawet wraenie, ze sa mniej ciemne niż w pierwszej ciąży (wtedy ten barwnik z piersi, pepka i z linea negra schodził pod paznokciem, a teraz nic sie nie przebarwiło)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • agatia Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też bolą sutki i są zdecydowanie ciemniejsze, jak u mulatki ;)

Dzierzba lubi tę wiadomość

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    dzierzba
    to samo odczuwam :)
    mnie raz ciut zalało :/
    No a ja sobie jeszcze głupia poczytałam, że przy bliźniakach zalewa dość często. Głupia ja! Paraliżuje mnie strach nie ze wzgledu na mnie tylko na Maksa bo musiałby do patologicznego ojca iść. :/ Tfu! Będzie dobrze! Wszystkie żyć będziemy!

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
‹‹ 1936 1937 1938 1939 1940 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ