WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Bisacz ja mam już 24 na plusie i to raczej woda się zbiera bo puchnę. Zobaczymy ile zostanie po porodzie.
-
agatia wrote:Dla mnie pojawienie się nagle na forum obcej laski, która zachwala cc, a straszy sn nie jest normalne. Szczególnie, że zaraz potem usunęła konto. Dla mnie to była jakaś prowokacja.
Sporo dziewczyn ma mieć sn i nie widzę powodu, żeby ktos je straszył.
i ja się zgadzam z tą opinią.
kółko wzajemnej adoracji na pewno trochę już też mamy, bo siedzimy tu od stycznia.
Ale na przykład ja z Sarcią miałam jeden czy dwa zatargi i jakoś dajemy radę
jakoś wcześniej nie zaczęła się dyskusja o tym, który poród jest 'lepszy' (bo i jeden i drugi ma plusy i minusy, i po co w ogóle taka nic nie wnosząca dyskusja?), a tu przychodzi nowa laska i zaczyna temat o wyższości cesarki (na życzenie) i straszy konsekwencjami sn (z których przecież zdajemy sobie sprawę, ale ona jeszcze je wyolbrzymiała)
a my się mamy uśmiechać i być miłe?
dobrze, że już sobie poszłaPysiaczek89, inzynierka, Sabina, bbeczka91, Macioszczyczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bisacz wrote:Pysiaczku, normalne. Przebarwienia skóry, nie tylko piersi lubią kobiety w ciąży, te z piersi czy brzucha schodzą ale już np z twarzy nie (mojej siostrze zostały).
co prawda już jestem zapisana na październik na dermabrazje i rozjaśnianie, ale i tak obawiam się, że ślady zostaną
-
Hej ja ciagne temat sn/cc tylko dlatego, ze zywo jestem zainetresowana tematem
gdybym miala możliwość tzn ktoś dal mi wybór pewni poszla bym na cc bo cholera boje sie tego bólu. Mam niski próg bólu zlamany paznokiec do krwi powoduje ze mdleje i mi niedobrze. A jak wybieralam szpital to patrzylam na statystylki aby bylo jak najwiecej cc nie chce aby mnie 20 godzin meczyli. Ale z drugiej strony kto jak nie ja ma dać radę urodzic sn! Ze mnie kawał kobity nie tylko pod wzgledem kg ale też sportowiec. Plywalam pół zycia przebieglam pół maraton a i nawet sama maszt na łódce potrafiłam podnieść! I tego sie bede trzymać grunt to dobre nastawienie plus bede pod opieką lekarzy jak cos sie będzie dziać interweniuja z cc.
Dzierzba, Macioszczyczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ulfenstein wrote:i ja się zgadzam z tą opinią.
kółko wzajemnej adoracji na pewno trochę już też mamy, bo siedzimy tu od stycznia.
Ale na przykład ja z Sarcią miałam jeden czy dwa zatargi i jakoś dajemy radę
jakoś wcześniej nie zaczęła się dyskusja o tym, który poród jest 'lepszy' (bo i jeden i drugi ma plusy i minusy, i po co w ogóle taka nic nie wnosząca dyskusja?), a tu przychodzi nowa laska i zaczyna temat o wyższości cesarki (na życzenie) i straszy konsekwencjami sn (z których przecież zdajemy sobie sprawę, ale ona jeszcze je wyolbrzymiała)
a my się mamy uśmiechać i być miłe?
dobrze, że już sobie poszłażabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdziulla wrote:Mi też niektóre pieprzyki pociemniały.
Bisacz moja mama 4 urodziła i wykarmiła i też piersi ma ok.
A będziecie spały w staniku? I jakim? -
Bisacz
Te z twarzy nie schodzą? Bo mam takie brązowe plamy pod oczami, kolor dokładnie jak tej linii na brzuchu. Ale to nie jest za fajne... Tzn jak sie nałoży fluid to nie widac, ale bez make up'u widac. Ja tez planuje po porodzie, tak jak Agatia isc na jakies zabiegi na twarz. Bardziej myslalam o jakichs kwasach owocowych.Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Laski czyli te brzydkie ciemne brodawki zbledna
jeny tak minsie to nie podoba zrobiły sie jakies ogromne wielkie na pol piersi ciemne koła a zawsze takie rozowiutkie były.
Co do masazu krocza ja stosuje olej migdalowy i robie go sama choc z dnia na dzień jest ciężej. Nie wiem czy to cos da ale jesli jest to znikomy % na to ze mniej popekam to próbuje. Plus olej z wiesiołka w tabletkach. Dam znać po porodzie czy cos dało ale ja jestem teraz tak.ciasna tam jak nigdy w życiu!Magdziulla lubi tę wiadomość
-
AJrin wrote:Ale z drugiej strony kto jak nie ja ma dać radę urodzic sn! Ze mnie kawał kobity nie tylko pod wzgledem kg ale też sportowiec. Plywalam pół zycia przebieglam pół maraton a i nawet sama maszt na łódce potrafiłam podnieść! I tego sie bede trzymać grunt to dobre nastawienie plus bede pod opieką lekarzy jak cos sie będzie dziać interweniuja z cc.
Czasem się cieszę, jak się porównuje wysiłek porodowy z maratonem
Biorę w ciemno swój debiut maratoński na poród!
4,5h. z krótkim, 40 minutowym fragmentem, którego nie pamiętam (na końcówce, tak między 34 a 40km, lekki wkurw, połączony z fochem i 'idę do domu'). a potem stadion, rodzice przy finiszu (facet biegł obok, tłumy dopingujące i radość na mecie! YEAH!
I myśli, że tak naprawdę bardziej wycieńczające i kłopotliwe to były przygotowania do tego biegu niż sam start
OBY!Dzierzba, AJrin, mysza0406, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
Ulfenstein wrote:Czasem się cieszę, jak się porównuje wysiłek porodowy z maratonem
Biorę w ciemno swój debiut maratoński na poród!
4,5h. z krótkim, 40 minutowym fragmentem, którego nie pamiętam (na końcówce, tak między 34 a 40km, lekki wkurw, połączony z fochem i 'idę do domu'). a potem stadion, rodzice przy finiszu (facet biegł obok, tłumy dopingujące i radość na mecie! YEAH!
I myśli, że tak naprawdę bardziej wycieńczające i kłopotliwe to były przygotowania do tego biegu niż sam start
OBY!kamciaelcia, AJrin, Ulfenstein lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPysiaczku akurat w dobrą porę rodzimy chwilę odczekamy będzie chłodniej i można robić kwasy, ale zawsze konsultujcie z kosmetyczką, żeby sobie nie zaszkodzić. Nie wiem jak to jest z karmieniem i kwasami, bo hormony dalej działają silnie.
Sophia czy któraś z sn napisała, że dziewczyny od cc są gorsze albo robią źle? Nie, nigdy a nowa koleżanka pojawiła się i robi wykład, że rodząc sn szkodzimy dziecku, a ona taka wspaniała,bo płaci w prywatnej klinice za cc. Sorry dla mnie to delikatnie mówiąc nie w porządku. Jeszcze do tego takie próby zastraszania, że z dzieckiem będzie coś nie tak, gdy poród za rogiem.Pysiaczek89, Ulfenstein, stardust87 lubią tę wiadomość
-
Magdziulla wrote:Mi też niektóre pieprzyki pociemniały.
Bisacz moja mama 4 urodziła i wykarmiła i też piersi ma ok.
A będziecie spały w staniku? I jakim? -
Pysiaczku też mam pod oczami i to jedyne, co mi z ciazowych mankamentow przeszkadza. Cera zawsze była moim atutem, nigdy nie miałam z nią problemów, ale jak to mówią córeczka mamie urodę odebrała
Mam nadzieję, że zjaśnieją, bo są widoczne.
Co do stanika to nie śpię i nigdy nie spałam wpo prostu bym nie zasnęła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2016, 09:28